بابا این قدر خصوصی خصوصی نکنید!!
همین شرکتهای خصوصی دارن پدر ملتو در میارن!!
بابا این قدر خصوصی خصوصی نکنید!!
همین شرکتهای خصوصی دارن پدر ملتو در میارن!!
در این مورد دقیقا برعکسه !
اگه پهنای باند رو مستقیم به این شرکت ها میدادن الان وضعمون این نبود
الانم هرکسی از مخابرات گرفته راضی نیست ( پینگ بالا - --- بودن کانکشن - پیشتیبانی درحد 0 و... )
مخابرات برای دایال اپ بیشتر می صرفه ! پس سرعتو یه جوری می کنه دیگه همه برگردن دایال اپ !! :دي
اگر الان شرکتای خصوصی شما رو اذیت میکنن دلیلش اینه که بازارشون هنوز اشباع نشده که رقابت جدی بینشون پیش بیاد. ما اینا این رقابت رو توی دایال آپ تجربه کردیم طوری که رسماً ظرف یکی دو سال که تعداد ISP های ما تعدادشون از یکی شد 3 تا قیمت اینترنتشون از ساعتی 400 یا 600 تومن که اول بود الان رسیده به ساعتی 25 تومن! اون موقع که یک شرکت بود سرعت واقعیش فکر نمیکنم بیشتر از 12 تا 16 کیلوبایت در ساعت بود در حالی که روی کارتاش مینوشت 56 ولی الان سرعت همشون برای دایال آپ قابل قبول شده.
من فقط منتظرم تا رقابتشون توی ADSL هم شروع بشه (چون اینجا تازه اومده) تا قیمتای اونم بشکنه!
اون سه هزار تومن هزينه اينترنت هوشمند هست نه ADSL كه شما استفاده كنيد يا نكنيد رو قبض مياد ولي مي تونيد درخواست بدهيد اونرو حذف كنند.
تا اونجا که من اطلاع دارم مخابرات الان هم توی بعضی مراکز که فیبر نوری شده، داره سرویس میده.
یکی ازدوستانم میگه از مخابرات سرویس گرفته، 128 نامحدود ماهیانه 20 تومن. با 15 تومن هزینه راه اندازی.
اوضای اینترنت ایران هم وخیم تر از این حرفاس که با پاس کاری بین isp خصوصی و دولتی و از این حرفا دردی دوا بشه!
هر کس هم چیزی به غیر از این بگه دروغه.دوستان احترام همدیگر رو نگه داریدايشون خود ميتي كمان هستن ! تعظيم كنيد !!!
هرکسی با یه نوعش برخورد داشته و نظری داره
پس بحث رو به حاشیه و جنجال نکشونید
البته باید بگم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجزا در انجمن اینترنت و شبکه وجود داره که اونجا میتونید به نتایج بهتری برسید
صحبت ايشون يكم مورد داشت ... من هم قصد توهين نداشتم !
به هر حال . بست قبليم ويرايش شد ..![]()
تمام این بازیا سر صلاح و مصلحت هست که خسروان دانند!
ادبیات آشنایی هستشهر کس هم چیزی به غیر از این بگه دروغه.
من ماهی 3تومن آبونمان رو به شرکت میدم شرکت هم به مخابرات میده
درباره آسیاتک اینجوریه،هزینه آبونمان به جایی اینکه روی قبض بیاد رو مشتری توی صورت حساب هر ماهش پرداخت میکنه به خود شرکت بعد شرکت به مخابرات میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)