تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: این سیستم چطوره؟از کجا بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چه ربطی به وضعیت اقتصادی داره؟یعنی شما با توجه به وضعیت قیمتها خرید P5Q3/Deluxe ر و توصیه می کنید بجای پر دازند ه و گرافیک قویتر؟ عجب!...

کاملا مخالف هستم...

شما در نظر نمیگیرید که امکاناتش چیه بر ا این قیمت؟وایرلس؟کراس فایر یا اس ال آی؟24 گیگ رم ؟و ....کدومش بدرد م یخوره وکارایی داره ؟
    بنده در کل با بردهای asus مخالفم با اینکه بردهای خوبیند ولی باید این را هم در نظر گرفت که چه نوع کاربری چه نوع سیستمی می خواهد یک سوال لطفا منطقی جواب بدهید چند درصد مردم در ایران اهل کراس فایر کردن و sli کردن گرافیک هستند یا اینکه بخواهند آور کلاک حرفه ای بکنند که بخواهیم مادربرد گران قیمت با امکانات تشریفاتی( برای این کاربران ) ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بنده در کل با بردهای asus مخالفم با اینکه بردهای خوبیند ولی باید این را هم در نظر گرفت که چه نوع کاربری چه نوع سیستمی می خواهد یک سوال لطفا منطقی جواب بدهید چند درصد مردم در ایران اهل کراس فایر کردن و sli کردن گرافیک هستند یا اینکه بخواهند آور کلاک حرفه ای بکنند که بخواهیم مادربرد گران قیمت با امکانات تشریفاتی( برای این کاربران ) ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من مخالفت شما رو رد می کنم کلا با فلان برند مخالفم نظر شخصی شماست و محترمه اما از نظر من غلطه...

در مورد باقیش خب منم همینو میگم چطور شما اینجا همون مین رو توصیه کردید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در مو رد استفاده مولتی جی پی یو . کراس اس ال آی فیزیک کودا و ...خیلی زیاد !!!!

...می تونی ادامه بحث بیای مسنجر یا پروفایلم...
    Last edited by Kianoosh; 30-07-2009 at 17:55.

داره خودمونی میشه ahp4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس قیمتا پایین نمیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من هنوزم میگویم مادر بردهای asus مخالفم چون مشکل برق داره داره و سوختش بالا است و هربار که از این بردها استفاده کردم از 10 تا 3یا 4 تای آنها را به علت سوخته شدن فرستادم گارانتی ولی در کل اگر کسی مشکل برق در محل زندگیش نداشته باشه بردهای بسیار خوبی هستند و چرا پیشنهاد نکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد اینکه ترجیح میدم همیدیگر را از نزدیک ملاقات کنیم واهل یا هو رفتن هم نیستم
    موفق و موید باشید

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

بيچاره رو گمش كرديم كه همونايي كه خودشم ميدونست يادش رفت از بس قشنگ راهنماييش كرديم

همه چيت خوبه بسم الله بخرش تا دير نشده فقط تا ميتوني پاور خوبي بخر، توصيه ميكنم اگه از تهران ميخري بده همونجا برات ببندنش چون با قطعات امروزي ديگه نميشه اطمينان حاصل كرد كه چون پلمپه پس سالمه!

6. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بيچاره رو گمش كرديم كه همونايي كه خودشم ميدونست يادش رفت از بس قشنگ راهنماييش كرديم
    خب سیستم پیشنهاد شده و تموم شده دیگه کاهش قیمت و ..دست من نیست!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب حالا این سیستمو از کدوم مغازه بازار ایران یا رضا بگیرم که اکثرشون رو داشته باشه؟pm بدید لطفا.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب حالا این سیستمو از کدوم مغازه بازار ایران یا رضا بگیرم که اکثرشون رو داشته باشه؟pm بدید لطفا.
    دوستان please

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

والله من بچه اين محل نيستم نميدونم مغازه هاش كجان منو معاف كن از دستم كاري بر نمياد!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

همه این قطعات تو بازار مو جود هست و یه جای خاص که معرفی نمیشه و خلاف قوانین هم هست باید بگردی با قیمتهای مختلف و مناسبها رو بخری نیاز نیست همه رو از یک جا بگیرید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •