دوست عزیز با اینکه خودم مشترک نیماد هستم ولی تجربه بهم میگه مشترکین پژوهشگران همیشه از قطع بودن و کیفیت سرویسهاشون ناراضی هستند.در ضمن بد نیست تو نظرسنجی هم شرکت کنید!
دوست عزیز با اینکه خودم مشترک نیماد هستم ولی تجربه بهم میگه مشترکین پژوهشگران همیشه از قطع بودن و کیفیت سرویسهاشون ناراضی هستند.در ضمن بد نیست تو نظرسنجی هم شرکت کنید!
Last edited by fashion_boy; 28-07-2009 at 00:05.
اینترنت راصد گرون شده ماهی 64 کیلو که سرعت دانلودش نهایتش شده 6 کیلو در ثانیه 15 هزار تومان و 128 رو 36 هزار تومان کردن
شرکت دیگری نیست که پاداد شهر و یا یوسفی رو پشتیبانی کنه ما اینترنت بگیریم؟
دوست عزیز در صفحه اول نشانی و شماره تلفن تمامی شرکتهای خدمات دهنده اینترنت پرسرعت وجود داره.میتونید باهاشون تماس بگیرید و از تحت پوشش بودن مرکز مخابراتیتون مطلع بشید
سلام
ادرس نمایندگی ADSL در ماهشهر را می خواستم.
اگر تعدادشان زیاده ( بیشتر از یکی) امکاناتشان را هم معرفی کنید.
ممنون
کاش میتونستم بهتون کمک کنم ولی متاسفانه از ماهشهر اطلاعی ندارم!ظاهرآ پارس آنلاین توی ماهشهر نمایندگی داره.خودتون با یه کم تحقیق توی شهرتون میتونید آدرس رو پیدا کنید.موفق باشید
سلام
اتفاقا خیلی کمک کردید.
به وبسایت پارس انلاین رفتم و ادرس دقیقش در ماهشهر را پیدا کردم
ادرس را برای بقیه دوستان قرار می دهم
آدرس :
ماهشهر، شهرک بعثت، بازارچه بهار، طبقه دوم
تلفن :
٢۴٢١٣۶۵ - ٠۶۵٢
اگر چیزی خواستی بپرسی، از خودم بپرس!!!
آخه نزدیک خونمونه.
راستی شما که اصفهان هستید!! ماهشهر چرا؟!؟
به نظر من اسم تاپیک باید بشه" بررسی ADSL استان خوزستان" چون همه که توی اهواز نیستن!
دوست عزیز نظر شما محترم!دلیل اینکه نام تاپیک ADSL اهواز است اینه که همه تاپیکها (برای تخصصی تر شدن) به بررسی یه شهر خاص میپردازند.ولی شما هم میتونید اینجا فعالیت کنید و هیچ اشکالی نداره.موفق باشید
سلام
ممنون از توجهتان
برای یکی از دوستانم پرسیدم که در ماهشهر مشغول به کاره
خوب حالا یکم در مورد امکاناتش توضیح بدید ( محدودیت ها ، قطع شدن ها ، هزینه ها و ... )
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)