چون سری 300 با DX11 عرضه میشن و این سری به تاریخ می پیوندن...خریدن های اندها در این مقطع اصلا توصیه نمیشه اینو قبلا هم بحث کر د ه بود یم نه!؟چرا ارزش نداره؟
چون سری 300 با DX11 عرضه میشن و این سری به تاریخ می پیوندن...خریدن های اندها در این مقطع اصلا توصیه نمیشه اینو قبلا هم بحث کر د ه بود یم نه!؟چرا ارزش نداره؟
آهان!چون سری 300 با DX11 عرضه میشن و این سری به تاریخ می پیوندن...خریدن های اندها در این مقطع اصلا توصیه نمیشه اینو قبلا هم بحث کر د ه بود یم نه!؟
فکر می کردم به خاطر برند ( GainWard ) می گید ارزش نداره.
یعنی اگه Dual Layer نباشه میشه بیشتر فیلم رایت کرد؟یا اشتباه گفتید؟ (شایدم من متوجه نشدم)
![]()
پشتیبانی می کند درسته!یعنی اگه Dual Layer نباشه میشه بیشتر فیلم رایت کرد؟یا اشتباه گفتید؟ (شایدم من متوجه نشدم)
![]()
double-layer هم به DVD های با ظرفیت 2 برابر DVD های معمولی میگن
الان همه (اکثر) رایتر ها double-layer reader هستند مشکلی نیست!
کیس همون Silent Storm خوبه؟ چقد هست؟ اسم شرکتش چیه؟
در مورد سیستم های AMD بگید. ضعیفند یا بدرد کار من نمیخورند؟ من شنیدم وقتی میخوان سیستم خیلی غولی ببندن، AMD میبندن، درسته؟
مادربورد DFI ip JR P45-T2RS روقیمت دارم 181 هزار تومن!!! شما هم میگید Gigabyte EP43-DS3L ازش بهتره. پس قیمتا چرا اینطورند؟
خوبهکیس همون Silent Storm خوبه؟
60 تومنچقد هست؟
Greenاسم شرکتش چیه؟
بد نیستند ولی من تو این رنج با Intel موافقترمدر مورد سیستم های AMD بگید. ضعیفند یا بدرد کار من نمیخورند؟
نه عزیز الان قوی ترین سی پی یو برا Intel هست!من شنیدم وقتی میخوان سیستم خیلی غولی ببندن، AMD میبندن، درسته؟
هیچکس نگفت بهترهمادربورد DFI ip JR P45-T2RS روقیمت دارم 181 هزار تومن!!! شما هم میگید Gigabyte EP43-DS3L ازش بهتره. پس قیمتا چرا اینطورند؟
گفتند که اون مدل DFI برای کار شما مناسب نیست و خرج اضافی هست!
بهتره که شما برای خرج بیهوده رو مادربرد که رو کارایی سیستمتون تاثیر چندانی نداره میتونید CPU و VGA رو قویتر بردارید که تاثیرش تو بازی خیلی خیلی بیشتره!
این کیس سایلنت استورم رو خودش پاور نداره؟ باید جدا بخرم؟
این سیستم نهایی شد، نظرتونو بگید لطفا":
MB: Gigabyte EP43-DS3L=90
CPU: Intel Q9550=240
Ram: OCZ Gold 4Gb 800 (2x2Gb)=55
VGA: Zotac GTX260 Core 216=240
HDD: Seagate 500Gb (7200.12)=55
Power: Green GP 535A=50
Case: Green Silent Storm=60
DVD: Plextor DVD-RW=60
Modem: GIGA=7
این DVD RW ارزش 20 تومن اضافه تر رو داره؟
با این سیستم میشه GTA IV رو با بهترین کیفیت اجرا کرد؟
اگه کسی تو همین مایه ها سیستم داره، لطفا" به این سایت بره و تست کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Linux Learner; 25-07-2009 at 01:35.
حالا با این سیستم میشه GTA IV رو با بهترین کیفیت اجرا کرد؟
اگه کسی تو همین مایه ها سیستم دار، لطفا" به این سایت بره و تست کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر کیس های گرین رو خودشون پاور ندارنداین کیس سایلنت استورم رو خودش پاور نداره؟ باید جدا بخرم؟
اگه خیلی زیاد رایت می کنی بلهاین DVD RW ارزش 20 تومن اضافه تر رو داره؟
GTA IV که سهله خیلی سنگین تر از ایناروهم با آخرین کیفیت میتونید بازی کنید!با این سیستم میشه GTA IV رو با بهترین کیفیت اجرا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)