اینست قدرت پیشگامان
اینست قدرت پیشگامان
Last edited by mohamad_beauty; 28-07-2009 at 08:14.
این سایت های فیس بوک و یوتوب و tinypic و... رو isp ها فیلتر میکنند یا مخابرات؟
منظورم اینه که امکان داره ای اس پی ایی باشه که اینا رو فیلتر نکرده باشه؟
روش استفاده از خدمات
خدمات اینترنت پرسرعت
برای استفاده از این سرویس به دفتر انجمن مراجعه کنید تا نامه معرفی به پیشگامان برای شما صادر شود. پس از صدور نامه به دفتر پیشگامان مراجعه کنید. هزینه اشتراک ازای هر ماه اشتراک مبلغ هفتاد و پنج هزار ریال (سرعت 64کیلوبیت) یا نود و سه هزار ریال (سرعت 128 کیلوبیت) به اضافه هر گیگابایت پهنای باند اضافه در ماه سه هزار تومان است. حداقل زمان اشتراک ۶ ماهه میباشد. فرم درخواست اشتراک را در دو نسخه کامل کنید. ظرف مدت یک هفته از طرف شرکت پیشگامان برای نصب و راهاندازی اشتراک شما اقدام خواهد شد.
توجه داشته باشید که برای استفاده از تخفیف لازم است با همراه داشتن کارت عضویت معتبر انجمن سمپاد به دفتر سمپاد مراجعه نمایید و معرفینامه برای اسفتاده از خدمات اینترنت ADSL پیشگامان دریافت کنید.
حداقل زمان قرارداد برای خدمات ADSL با تخفیف ویژه سمپاد ۶ ماه است.
توجه کنید لازم نیست هیچ هزینهای بجز هزینه استفاده ماهیانه و یا افزایش محدودیت پهنای باند پرداخت نمایید. هزینه هر گیگابایت پهنای باند بیشتر سیهزار ریال میباشد.
خدمات اجاره فضا
برای استفاده از تخفیف اجاره فضا باید با دردست داشتن کارت عضویت انجمن به دفتر شرکت پیشگامان مراجعه نمایید. پس از انتخاب نوع و اندازه فضا مطابق توافقنامه بین ۱۰ تا ۳۰ درصد از هزینه مشمول تخفیف میباشد.
سلام
پیشگامان طوی مشهد سرویس نمیده یا نمایندگی نداره؟
اگه داره لطفا سایتشو بزارید
ببین با این کارت راه میفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو یزد شبا رایگان شد
بالاخره یه تکونی به خودشون دادن
البته تو سرعتای ۵۱۲ و ۱مگ از این خبرا نیست![]()
ویرایش شد....
Last edited by Senator_Offline; 26-08-2010 at 18:27.
سلام قضیه ی دو تا سرویس روی یک خط چیه؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.این که دوتا سرویس رو رو یک پورت بگیرم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو عکس مشخص کردم کدوما رو میخوام بگیرم.
![]()
من هم از اين ISP دارم ... خيلي خوبه ... سرعت بالا اينترنت + شبانه رايكان - ping بالا !!! + قيمت مناسب = pishgaman !! : دي !!! البته من هم اصفهانيش رو دارما !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)