تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 59

نام تاپيک: 8510 یا n95 8g

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه پول داری که 8910 رو بردار ولی اگه پول خوبی نداری حتماً 8510 رو بردار و شکی نکن

بهترین ها الان تو سامسونگ هستن و قبلاً که نوکیا حرف اول رو میزد به این دلیل بود سیمبیان مال خودش بود و هیچ برند دیگری سیبیان نمیزد ولی الان سامسونگ هم سیبیان 5 داره و هم 3

پس بدون تعصب فکر کن و بهترین رو انتخاب کن و رو پیشنهادای من کمی فکر کن

2. این کاربر از ar71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

من خودم نوکیا دارم
    ولی الان دیگه سامسونگ هم کم شرکتی نیست
    شک نکن 8510

4. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

Saman-tci ----->> یه سوال اساسی :
    بازاری که گوشی N95 8gb داره آیا 8510 هم داره ...؟ فقط همینو جواب بدین ..
    شما برو توی یه پاساژ یا اصلاً همون علاالدین .. ببین از هر چندتا مغازه یکی داره با 8510 کار میکنه .... ولی از اونور گوشی N95 8gb رو ببین ...
    دوست من 8510 طالبهای خاصی داره و تا وقتی طالبش پیدا نشه خریدار نداره ...

100 درصد تاید میشه من گوشیمو اصفهان از بین 50 تا مغازه که نشون دادم فقط حدود 10 تاشون حاضر به خرید اون شدن اونم با قیمت خیلی پایین ولی 95 را دم هر مغازه که میبردم میگفت میخرم

در مورد رنگ گوشی هم نمیدونم چرا رنگ گوشی من میره ولی گفتم یکی از دوستامم داره از اون هم گوشه های بالایی گوشی رنگش رفته حالا چرا اینطوریه نمیدونم
    Last edited by mr_khodaei2008; 15-07-2009 at 11:34.

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

tci ----->> یه سوال اساسی :
    بازاری که گوشی N95 8gb داره آیا 8510 هم داره ...؟ فقط همینو جواب بدین ..
    شما برو توی یه پاساژ یا اصلاً همون علاالدین .. ببین از هر چندتا مغازه یکی داره با 8510 کار میکنه .... ولی از اونور گوشی N95 8gb رو ببین ...
    دوست من 8510 طالبهای خاصی داره و تا وقتی طالبش پیدا نشه خریدار نداره ...

100 درصد تاید میشه من گوشیمو اصفهان از بین 50 تا مغازه که نشون دادم فقط حدود 10 تاشون حاضر به خرید اون شدن اونم با قیمت خیلی پایین ولی 95 را دم هر مغازه که میبردم میگفت میخرم

در مورد رنگ گوشی هم نمیدونم چرا رنگ گوشی من میره ولی گفتم یکی از دوستامم داره از اون هم گوشه های بالایی گوشی رنگش رفته حالا چرا اینطوریه نمیدونم
    یعنی n95 8گیگ از i8510 بهتره؟

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشخصه ان نودو پنج هشت گیگ خیلی بهتره حداقل تیریپش که با کلاس تره اما بدیش اینه که یکم همه می شناسنش
    تیرپش از i8510 با کلاس تره؟
    البته من چیز خاصی نمی گم در مورد اون که کدوم قشنگتره چون به سلیقه شخص بستگی داره
    ولی فکر می کنم درصد اونایی که i8510 رو قشنگتر از n95 8گیگ می دونم بیشتر باشه

8. 2 کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

قصد داشتم زودتر از این پست بدم ولی منصرف شدم !

گفتم شاید صحبت های دوست عزیزمون mr_Khodaei اینجوری برداشت بشه که n95 8G بهتره که مسلما اشتباهه ، حداقل طبق اون صحبت ها .
    قبلا هم عرض کردم ( صفحه قبل) تنها دلیل محبوبیت بیشتر n95 8G (جدا زا خوب بودنش که منکرش نیستم ولی در مقام مقایسه با i8510 عرض می کنم ) محبوبیت عام نوکیاست و اینکه الان خیلی وقته تویه بازار و بیشتر جا افتاده . ضمن اینکه اکثر افرادی که موبایل می گیرند اطلاعات کاملی از گوشی ها ندارند ، همه که مثل من و شما نمی دونند تکنولوژی DNSe چیه و تنها بخاطر نام معروف N95 ممکنه N95 8G رو انتخاب کنند ...

10. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

اینجوری برداشت بشه که n95 8G بهتره که مسلما اشتباهه ، حداقل طبق اون صحبت ها .
    محمد جان چرا مسلماً اشتباهه ..؟؟؟ آخه من نمیدونم چرا ما آدمها بعضی اوقات گذشته رو فراموش میکنیم ...
    .
    مگه اون زمانی که این گوشی اومده بود همه براش سرودست نمیشکوندن ..؟ حالا توی این مدت چه اتفاقی افتاده که از نظر شما انتخاب این گوشی مسلماً اشتباهه من نمیدونم ....
    .
    درسته که میگن مشکل شارژ این گوشی برطرف شده ولی شما میتونی همیشه یه شارزر دستتون باشه و هر روز گوشیتون رو 2 ساعت توی شارژ بزارین ...؟؟ آیا این یه ضعف برای گوشی به اصطلاح خوب شما نیست ....؟؟؟
    هر چقدرم امکانات یه گوشی بالا باشه ولی اگه مجبور باشین هر روز و در هر مکانی شارژر به دست باشین , به خدا در عرض 1 ماه از چشمتون میوفته ....
    .
    الانم که اینقدر این گوشی کم شده که شاید توی هر 20 تا مغازه یکیشو پیدا کنی ... آیا نباید به بازار و همینطور سطح استقبال مردم هم فکر کرد ...؟ شما فکر میکنی اگه این گوشی در حدی بود که میتونست رضایت ملت رو به دنبال داشته باشه بازم اینقدر نایاب میشد یا مثل N95 8gb توی هر مغازه ای به راحتی خرید و فروش میشد ...؟؟؟؟؟؟؟
    .
    نه محمد جان انتخاب N95 8gb اونقدرهم که شما میگی اشتباه نیست .....

12. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلامی دوباره ...
    ممنون سامان جان .

من گذشته رو فراموش نکردم ، هر گوشی که جدید بیاد ملت براش سر و دست می شکنند بدون شک بخصوص اگه نوکیا باشه . هنوز هم می گم نوکیا قدمت خیلی خوبی داره و مثل قبل گوشی هایی در سطحی عالی معرفی نمی کنه . نمونش 2 گوشی اخیرش که یکیش علیرغم طراحی منحصر به فرد همچنان از صفحه 2.4 اینچ بهره می بره ! به نظر من نوکیا بیشتر گوشی هایی برای کشورهای جهان سوم تولید می کنه !! نوکیا همونطور که در جریانید مدل های جدید 6600 رو خیلی وقت به بازار عرضه کرده ولی مردم ما هنوز به دنبال همون 6600 قدیمی هستند ! خب حقم دارند چون از یه گوشی فقط انتظار زنگ خوردند دارند ! ولی فرضا من انتظار دارم بتونه فایل های PDF رو نمایش بده ! صفحه لمسی داشته باشه ! و ...

من با هر دو گوشی به اندازه کافی کار کردم . هیچی هم که نباشه بخاطر Optical Trackpad مدل سامسونگ رو انتخاب می کنم چون مجبور نیستم برای جابهجای به شیوه 15 سال پیش دکمه فشار بدم !!
    مدل i8510 که من باهاش تست دوربین رو انجام دادم باتری 1000mAh (نه 1200 ) داشت ولی اصلا کم نیاورد ! اینطوری نیست که شما می گی . باتری N95 8G هم 1200 هست و اسمی تا 6h واسه مکالمه جواب میده و در مقابل بصورت اسمی برای i8510 (اگه باتری 1200 باشه) تا 8.5h

مردم ما چرا n95 8G رو بیشتر می پسند ؟ به نظر من بخاطر اینکه اول اسم نوکیا رو یدک میکشه ، واسه اینکه اسم n95 رو زیاد شنیدن ، واسه اینکه راحت فارسی میشه . قبلا هم گفتم ، اصلا منکر خوب بودن چه n95 و چه n95 8G نیستم ولی من و شمایی که از گوشی بیشتر سر در می آوریم باید جور دیگه ای به قضیه نگاه کنیم .
    یادم نمی ره روزی که رفته بودم گوشی قبلیم ( P1 ) رو بگیرم مغازه دار داشت سفارش گوشی می داد ، مثلا می گفت 100 تا k750 ، 100 تا W810 و 5 تا P1 !!!
    محبوبیت عام یک گوشی دلیل مطلقی برای خوب بودنش نیست ! امیدوارم این رو قبلو داشته باشید.

من باز هم میگم i8510 ، چرا ؟
    چون سیستم عامل جدید با امکانات جدید تری داره( مثلا قرار گیری آیکون ها بصورت عمودی در حالت استندبای برای من خیلی کارآمد بود )
    چون کیفیت صدای بالاتری داره
    چون صفحه نمایش با کیفیتی داره (شاید به صفحه نمایش های نوکیا نرسه ولی کیفیت تصویرش واقعا خوب بود )
    چون دوربین بسیار خوبی داره چه در عکس برداری چه در فیلم برداری
    چون طراحی بهتری داره
    چون optical trackpad داره
    چون هم حافظه داخلی بالایی داره هم مموری داره

ممنون.

14. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

optical trackpad این یعنی چی؟:43:

ممنون

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز نظر من رو هم بخوای میگم ان95 8گیگ بگیر
    ببین من آدم تعصبی نیستم روی نوکیا
    من اونوقتا که کسی سامسونگ درست نمیشناخت عاشقش بودم و مدلای قدیمیشم زیاد داشتم.
    من خودم مغازه موبایل فروشی دارم شیراز.
    شما اگه می خوای گوشیتو برایه مدتها نگه داری ان95 بخر.
    شما تو همین سایت نگاه کن چنتا i8510 داشتن و چنتاشون به مشکل بر خوردن.
    همه ابتدای کا ر با شارژش مشکل داشتن که میگن درس شده که خود اونم معلوم نیست به شما جواب بده وراضی باشی .شارژ شدنش خیلی طول میکشه نسبت به ان95.
    یکی مموریش سوخته بود.
    یکی یه برنامه پاک کرده بود گوشیش دیگه درست بالا نمیاد.
    من با این گوشی کار کردم و از نظر سرعت و دوربین از ان95 بهتره ولی ما که دیگه جرعت نمیکنیم بیاریم
    3 یا 4 تا آوردم همشون یکی یبار به مشکل برخوردن و مرجوع کردیم.
    ازون طرف ببین چند تا کاربر اینجا ان95 8گیگ داشتن و به مشکل خوردن و ناراضی بودن.
    آخرین i8510 که آوردم و فروختم طرف یه هفته بعد آوردش و وقتی روشنش میکردیم تو منو که میرفتی قفل میکرد و حرکت نمیکرد .
    طرف میگفت یه برنامه نصب کرده و بعد پاک کرده اینجوری شده.
    فرستادیم نمایندگی هرچی فلشش کردن درست نشد آخر کار چون گارانتی داشت براش کلا بردشو عوض کردن.
    اینا چیزایی بود که من ازین گوشی دیدم حالا یکی ممکنه خریده و هیچ مشکلی هم باهاش نداشته باشه.
    انتخاب با خودت هست دیگه.
    راستی به نظر من اگه پول داری روی ان 86 فکر کن.

17. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •