تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: مقایسه دو کارت گرافیک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه
    لطفا یه دلیل و مدرک معتبر برای این صحبتتون بیارید!

همه می دونن که GTA IV PC چه گندی بود در ابتدا!اما عرضه سریعتره درایورهای سازگار و رفع نقص و بهینه سازی SLI و ...از طرف Nvidia مخصوص این بازی تو کیفیت بازی و FPS خیلی کمک کرد در حالی که تا عرضه پچهای رسمی و ... ای تی آی نتونست کارایی واقعی رو داشته باشه حالا این درسته که بگیم انویدیا با راک استار به قول شما ساخت و پاخت کرده!؟

منطقی باشید...

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

همه می دونن که GTA IV PC چه گندی بود در ابتدا!اما عرضه سریعتره درایورهای سازگار و رفع نقص و بهینه سازی SLI و ...از طرف Nvidia مخصوص این بازی تو کیفیت بازی و FPS خیلی کمک کرد در حالی که تا عرضه پچهای رسمی و ... ای تی آی نتونست کارایی واقعی رو داشته باشه حالا این درسته که بگیم انویدیا با راک استار به قول شما ساخت و پاخت کرده!؟

منطقی باشید...
    یادش به خیر اون موقع با 6200 نشستم left 4 dead بازی کردم و جالب بود برام که این کارت چطور تونست اصلا این بازی رو اجرا کنه !!!
    من از Valve پول میگیرم ها دستم باهاشون تو یه کاسس ولی دقت کردین Source با اینکه خیلی خیلی سبکه ولی گرافیک و افکت های خیلی خوبی داره ! واقعا حال میکنم باهاش
    (یکی نیست بگه چه ربطی داشت )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یادش به خیر اون موقع با 6200 نشستم left 4 dead بازی کردم و جالب بود برام که این کارت چطور تونست اصلا این بازی رو اجرا کنه !!!
    من از Valve پول میگیرم ها دستم باهاشون تو یه کاسس ولی دقت کردین Source با اینکه خیلی خیلی سبکه ولی گرافیک و افکت های خیلی خوبی داره ! واقعا حال میکنم باهاش
    (یکی نیست بگه چه ربطی داشت
    Half Life 2 + اپیزودهاش رو من با 5200 AGP با فریم و کیقیت بالا اجرا می کردم. تنها بازی ای که بدون مشکل با این کارت اجرا کردم.

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

تقریبا موافقم مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه]
    من هم حرف های شما رو قبول دارم چون:
    قدرت خالص!!!!گرافیک های ATI دو برابر قدرت گرافیک های NVIDIA هستش !!!!!منظورم قدرت 9800GTXPLUS با 4850 عادی رو میگم!!!!!!
    مثال زندش !!!هم گرافیک کنسول XBOX360 هستش که گرافیکش دارای 48 تا سایه زن در فرکانس 550 هستش !!!ولی به خاطر پشتیبانی میکروسافت از معماری گرافیک هاش (دارای معماری انقلابی )قدرت به مراتب بیشتری از PS3 داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قدرت خالص!!!!گرافیک های ATI دو برابر قدرت گرافیک های NVIDIA هستش !!!!!منظورم قدرت 9800GTXPLUS با 4850 عادی رو میگم!!!!!!
    مثال زندش !!!هم گرافیک کنسول XBOX360 هستش که گرافیکش دارای 48 تا سایه زن در فرکانس 550 هستش !!!ولی به خاطر پشتیبانی میکروسافت از معماری گرافیک هاش (دارای معماری انقلابی )قدرت به مراتب بیشتری از PS3 داره
    این حرف یعنی چی؟ قدرت خالص به چه معناست؟با توجه به حرف شما قدرت یک کارت 4550 دو برابر یک کارت GTX 295 باید باشه! شما نباید سخت افزار رو با سخت افزار مقایسه کنید و بعد بگید خوب این کار ATI چون 2 برابر فلان کارت nVidia شیدر پروسسور داره پس قویتره. این اشتباهه!
    منبع شما برای اینکه می گید کنسول XBOX360 قدرت بالاتری داره چیه؟
    Last edited by Yi Yi; 29-08-2009 at 08:59.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

منطقی باشید...
    جوابتون رو تو همون پست دادم!بعدشم من گفتم موتور گرافیکی شاخ ولی gta iv به انچنان گرافیکی نیاز نداشت!
    سیستم مورد نیاز gta iv

مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه]
    یه دلیل دیگه :از این عکسا تو اینترنت زاده که حرف بالای من رو تصدیق میکنه!!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by javad2015; 29-08-2009 at 10:04.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

زندش !!!هم گرافیک کنسول XBOX360 هستش که گرافیکش دارای 48 تا سایه زن در فرکانس 550 هستش !!!ولی به خاطر پشتیبانی میکروسافت از معماری گرافیک هاش (دارای معماری انقلابی )قدرت به مراتب بیشتری از PS3 داره
    این موضوع الان ثابت شده که قدرت گرافیک ps3 از xbox360 بیشتر هست از اساتید sims47.ir بپرسید!!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من کارت سافر 4870 دارم اتفاقا نظرم برعکس دوستمون
    از لحاظ دما که کارتم خوبه و مشکلی نداره
    ولی از لحاظ ساپورت بازی به نظر من ان وی دی ای حرف اول رو میزنه
    من این جمله برام ثابت شوده با چشم خودم چند بازی رو دیدم که ای تی ای بد اجراش می کرد ولی انی وی دی ای راحت اجراش می کردم ( ممکن بود به دلیل کم قدرت بودن کارت گرافیک فرم بزن ولی ناهنجارهای گرافیکی ایجاد نمی کرد منظورم در کارت گرافیک ان وی دی است )
    به نظر من که از لحاظ قدرت و کیفیت و ساپورت بازی ها انی وی دی بهتر است
    کارت ای تی ای هم خوب هست ولی از نظر من ان وی دی بهتر هست ( این موضوع برام ثابت شوده )
    با تشکر
    احساس می کنم که تو این تاپیک در مورد این مسأله زیاد داره بحث می شه و موضوغ به حاشیه می ره!!
    منم با نظر شما موافقم ، بعضی از بازی ها با کارت های انویدیا سازگار تر هستند ، مثل کرایسس ، wic و supreme commander و ... و یکی از مهم ترین دلایلش هم این هست که کلأ ati در چند سال اخیر افت محسوسی کرده بود و بازی سازان ، ساخت یک بازی dx10 برای بهتر اجرا شدن روی کارت های سری 8 انویدیا انجام می دادن ، چون اون زمان هیچ کارتی از ati با dx10 سازگار نبود ، البته بعضی از شرکت ها مثل کرایتک ، هم همکاری نزدیکی با انویدیا دارند و اساسأ بازی ها رو با این کارت ها بهینه می کنند و شما در اول شروع این بازی ها ، لگوی nvidia رو می بینید ، البته خوشبختانه در این یکی دو سال و با اوج گیری کارت های سری 3000 و 4000 ، اکثر بازی ها با هر دو سری کارت ها سازگاری کامل پیدا کردن و معماری کارت ، دیگه مثل گذشته در کارایی تأثیر نداره! (البته باز بازی های مثل وارهد که بر اساس انویدیا ساخته می شن ، با Ati کارایی کمتری نشون می دن!)

10. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به شدت رد میشه!

جوابتون رو تو همون پست دادم!بعدشم من گفتم موتور گرافیکی شاخ ولی gta iv به انچنان گرافیکی نیاز نداشت!
    سیستم مورد نیاز این بازی رو می دونم موتور گرافیک سازنده چه ربطی به گرافیک مورد نیاز داشت!؟منظور من سازگاری بازی ها هست!

یه دلیل دیگه :از این عکسا تو اینترنت زاده که حرف بالای من رو تصدیق میکنه!!)
    مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه]
    اینم ببین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چطوره بگیم تمام این بازی ها برای 9800 بهینه شدن و انویدیا بر هر کدومش خودشو کلی به در و دیوار زده!؟

البته یه نکته دیگم هست اگه لازم شد میگم...
    !!!

منم با نظر شما موافقم ، بعضی از بازی ها با کارت های انویدیا سازگار تر هستند ، مثل کرایسس ، wic و supreme commander و ... و یکی از مهم ترین دلایلش هم این هست که کلأ ati در چند سال اخیر افت محسوسی کرده بود و بازی سازان ، ساخت یک بازی dx10 برای بهتر اجرا شدن روی کارت های سری 8 انویدیا انجام می دادن ، چون اون زمان هیچ کارتی از ati با dx10 سازگار نبود
    تا اینجاش تقریبا موافقم

هم همکاری نزدیکی با انویدیا دارند و اساسأ بازی ها رو با این کارت ها بهینه می کنند و شما در اول شروع این بازی ها ، لگوی nvidia رو می بینید ،
    جای بحث داره البرز جان!

ببین سازگاری بازی ها در ابتدا برای هر دو کمپانی و گرافیکهاشون یکی هست اما انویدیا همیشه!تاکید همیشه نسخه های درایور و ...مخصوص یه بازی یا پچ SLI و ... رو سریعتر عرضه می کنه تا کاتالیست رسمی ای تی آی به همین نسخه 9.6 و 9.8 نگاه کن! کم بی عیب نبوده!یه سر به لیست nzone , درایورهای بتا و ... هم بزن!

و لوگوی انویدیا در ابتدای بازی بیشتر جنبه تبلیغ داره تا اینکه با اطمینان بگی این بازی برای nvidia بهینه شده!!

البته خوشبختانه در این یکی دو سال و با اوج گیری کارت های سری 3000 و 4000 ، اکثر بازی ها با هر دو سری کارت ها سازگاری کامل پیدا کردن و معماری کارت ، دیگه مثل گذشته در کارایی تأثیر نداره!
    خوشبختانه؟فن بوی ای تی آی!

حالا یه سوال خیلی جالب که اینجا مطرح میشه اینه که بازی ها باید برای گرافیک و کلا سخت افزار بهینه بشن و یا سخت افزار برای بازی ها!؟!؟

فرضا که هیچ تعاملی نشه!

به تبلیغات توجه نکنید...

به نسل جدید کنسولها و سخت افزارشون بازی هاشون و کیفیتشون توجه کنید اونجا هم چنین مقایسه ای هست!و همچنین PC ارتقای قطعات کارایی بیشتر چند کاربردی و بازی های خاص و ...

اوهوم!!؟؟

چیزی که من قبولش ندارم ساخت و پاخت و به هر دری زدن انویدیا برای بهینه سازی خودش هست!!!بحث رو عوض نکنید!

احساس می کنم که تو این تاپیک در مورد این مسأله زیاد داره بحث می شه و موضوغ به حاشیه می ره!!
    منم از گفت و گوی منطقی استقبال می کنم!
    Last edited by Kianoosh; 30-08-2009 at 10:01.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جای بحث داره البرز جان!

ببین سازگاری بازی ها در ابتدا برای هر دو کمپانی و گرافیکهاشون یکی هست اما انویدیا همیشه!تاکید همیشه نسخه های درایور و ...مخصوص یه بازی یا پچ SLI و ... رو سریعتر عرضه می کنه تا کاتالیست رسمی ای تی آی به همین نسخه 9.6 و 9.8 نگاه کن! کم بی عیب نبوده!یه سر به لیست nzone , درایورهای بتا و ... هم بزن!

و لوگوی انویدیا در ابتدای بازی بیشتر جنبه تبلیغ داره تا اینکه با اطمینان بگی این بازی برای nvidia بهینه شده!!

خوشبختانه؟فن بوی ای تی آی!

حالا یه سوال خیلی جالب که اینجا مطرح میشه اینه که بازی ها باید برای گرافیک و کلا سخت افزار بهینه بشن و یا سخت افزار برای بازی ها!؟!؟

فرضا که هیچ تعاملی نشه!

به تبلیغات توجه نکنید...

به نسل جدید کنسولها و سخت افزارشون بازی هاشون و کیفیتشون توجه کنید اونجا هم چنین مقایسه ای هست!و همچنین PC ارتقای قطعات کارایی بیشتر چند کاربردی و بازی های خاص و ...

چیزی که من قبولش ندارم ساخت و پاخت و به هر دری زدن انویدیا برای بهینه سازی خودش هست!!!بحث رو عوض نکنید!
    !
    سلام. اول در مورد بخش صحبتم بگم که در سال 1999 زمانی که شرکت سوات یرلی (رئیس کرایتک ) ، در یک نمایشگاه ، اولین رندر گرافیکیشو که بعد ها پایه گذار موتور cryengine بود رو معرفی کرد ، شرکت انویدیا ، از این انیمیشن گرافیکی خوشش اومد و در اون زمان از این رندر ، برای معرفی جدیدترین کارت گرافیک خودش استفاده کرد و از اون موقع به بعد ، همکاری بسیار نزدیکی به کرایتک داره و انواع حمایت ها رو از این شرکت به عمل می اره!! پس طبیعی هست که موتر کرای انجین و همین طور بازی های فارکرای و کرایسس با کارت گرافیک های انویدیا سازگار تر باشند! البته حرفت رو قبول دارم ، ولی با توجه به دلایلی که گفتم ، گاهأ بازی ها با انویدیا سازگار تر بودند!
    من فن بوی ati نیستم!! وای از اون جایی که کارت های بهتری رو با قیمت کمتر عرضه می کنه ، ازش حمایت می کنم!! یکی دو سال پیش رو فراموش کردی که وقتی ati افت کرده بود ، انویدیا کارت هاشو با چه قیمتی می فروخت؟!! 8600gts حدود 200000 هزار تومان در بازار ایران ، و وقتی که کارت های فوق العاده ی 4850 عرضه شدند و حدود 260000 تومان قیمت داشتند ، کارت 8800gt که کاراییش بع مراتب کمتر بود حدود 330000 تومان فروخته می شد!! و کارت 8800 ultra که از نظر قدرت تغریبأ برابر این کارت بود حدود 700000 تومان قیمت داشت!! پس به من حق بده که از لفظ خوشبختانه استفاده کنم!
    اول بازی های dx11 می ان و یا کارت های این api? جواب دقیقش اینه که اول سیستم عاملش می آد ، بعدش کارت گرافیکش و بعدش بازی ها!! پس نتیجه می گیریم که اول تغییرات بنیادین در کارت گرافیک صورت می گیرن و بعدش طبق امکانات اضافه شده ، بازی ها ساخته می شن!

13. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •