دوستان همونطور که مستحضرید قرار بود اگه ارزششو داشته باشه من پول بیشتری واسه گوشی بدم پس بهم حق بدید که با همین مشکلات هم یه کم دلسرد بشمببینید من گوشی نمیگرم واسه پز دادن ، به نظرتون این گوشی چه برتریهای محسوسی نسبت به 5700 من داره ؟
![]()
دوستان همونطور که مستحضرید قرار بود اگه ارزششو داشته باشه من پول بیشتری واسه گوشی بدم پس بهم حق بدید که با همین مشکلات هم یه کم دلسرد بشمببینید من گوشی نمیگرم واسه پز دادن ، به نظرتون این گوشی چه برتریهای محسوسی نسبت به 5700 من داره ؟
![]()
شما بگو چه ضغفی داره؟دوستان همونطور که مستحضرید قرار بود اگه ارزششو داشته باشه من پول بیشتری واسه گوشی بدم پس بهم حق بدید که با همین مشکلات هم یه کم دلسرد بشمببینید من گوشی نمیگرم واسه پز دادن ، به نظرتون این گوشی چه برتریهای محسوسی نسبت به 5700 من داره ؟
![]()
چیپست گرافیکی
بازم بگم؟
یعنی به نظر شما دکمه c ش پایینه خیلی مشکل ساز میشه یا وقتی اسلایدشو باز میکنی خیلی دراز میشه
نسبت به 5700 خیلی برتری داره یعنی اصلاً قابل مقایسه نیستن :
ال سی دیش خیلی بزرگتره
16 گیگ مموری داره که اگه بخای همینو واسه 5700 بگیری 70 تومن پولشه
دوربینش که حداقل 100 تومن بیشتر می ارزه
سخت افزار خیلی قویتر و سرعت بیشتر و اصلاً هنگ نمیکنه
سنسور شتاب سنج داره
رمش 128 مگه رم 5700 64 مگه
وای فای و جی پی اس داره
و...
حالا اختلاف قیمتشون چقدره 150 تومن
نمیدونم شما چجوری فکر میکنی 400 تومن واسه این گوشی یه چیزی اونورتر از عالیه حالا شما با 4 تا عیب الکی میخای با 5700 مقایسش کنی
میخای 18 تا عیب واسه ان97 بگم ؟
Last edited by hasanmotori; 14-07-2009 at 21:44.
الان 8510 ارزان ترين گوشي All In One...خيلي عاليه...بگيري تو دستت ميفهمي چه غوليه...
اینم 18 تا عیب ان97 :
1- نیاز به Unlock کردن اسکرین برای فعال کردن دکمه های قبول یا رد تماس
2- قرار گرفتن D-Pad در سمت چپ صفحه کلید (مناسب برای چپ دست ها !)
3- کوچک بودن دکمه Space
4- عملکرد ضعیف تاچ اسکرین و لزوم استفاده از قلم
5- قلم بزرگ که باید بصورت جداگانه همراه گوشی حمل شود
6- دوربین 5 مگا پیکسلی و کیفیت فیلم برداری VGA که در رقابت با گوشی های پیشرفته ماههای اخیر ضعیف به نظر میرسد
7- شدت رنگ زیاد و اغرا آمیز در عکسهای گرفته شده با دوربین
8- عدم وجود قابلیتهایی همچون تشخیص چهره و لبخند و .. در دوربین
9- زمان نسبتاً طولانی در برقراری ارتباط و قفل شدن بر روی ماهواره در GPS
10- شیوه Scroll شدن در منوها با Sweep کردن دست نمی باشد و برای انتخاب هر گزینه دبل کلیک ضروری می باشد
11- استفاده از هندزفری با کیفیت نامناسب صدا برای پخش موسیقی
12- ضعیف و ناکارآمد بودن فرستنده FM گوشی (FM Transmitter)
13- عدم بهبود و رفع مشکلات سیستم عامل پس از 9 ماه که از ارائه آن در گوشی 5800 میگذرد
14- عدم کیفیت و وضوح صفحه نمایش در نور خورشید بویژه هنگام عکس برداری
15- تعداد نرم افزارهای کم برای ورژن 5 سیمبین تا کنون
16- استفاده از سه ردیف کلید بجای چهار ردیف و لزوم استفاده زیاد از کلیدهای ترکیبی و Shift و Ctrl زمان تایپ
17- جنس دکمه ها از پلاستیک سخت بوده و هنگام فشار دادن فاقد حرکت در عمق می باشد
18- دوام باطری بسیار کمتر از آنچه در مشخصات گوشی ذکر شده
چرا میزنید خب ، همین فردا میرم میگیرم
اون اشکالات رو هم از خودم در نیاوردم اونایی که داشتن میگفتن ؛ بعد یه سری چیزایی داره که زیاد واسه منملاک نیست مثل دوربین ، و یه سری چیزها هم نداره که واسه من ملاکه مثل کیفیت صدا که میگن از ان96 پایین تره
البته با تمام این تفاسیر بازم اینوویت 8 انتخاب اول منه ...
به نظره من تو محدوده ي 300 تا350 تومان ان79 و ان82 و تو محدوده ي 400 تومان 8510 بهترين گزينه ها هستن.
Ki mige sedaye n96 ba keyfiat tare?
Baba inaro bikhial dame iraNCell garm age bedunid kojam shakh dar miarid ! Antenesh pore pore
alan daemi khat nemide !!
ایرانسل و همراه اول نداره ، همشون خائنن
ببینم بهتر نیست یه کم وایسم تا N86 ارزون بشه و اون رو بخرم ؟
هر کی گفته یا خواسته باهات شوخی کنهچرا میزنید خب ، همین فردا میرم میگیرم
اون اشکالات رو هم از خودم در نیاوردم اونایی که داشتن میگفتن ؛ بعد یه سری چیزایی داره که زیاد واسه منملاک نیست مثل دوربین ، و یه سری چیزها هم نداره که واسه من ملاکه مثل کیفیت صدا که میگن از ان96 پایین تره
البته با تمام این تفاسیر بازم اینوویت 8 انتخاب اول منه ...
یا خیلی متعصب بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)