shalineh عزیز پیغام خصوصی دادم برای دریافت کد جهت ریجستری اگه لطف کنید و کد رجستری رو اعلام بفرمائید ممنون میشم . در ضمن اگه بتونید بازی پوکر رو هم بسازید عالی میشه . اگه میخواین من میتونم آموزش کامل و قوانین بازی رو براتون بفرستم
با تشکر .
shalineh عزیز پیغام خصوصی دادم برای دریافت کد جهت ریجستری اگه لطف کنید و کد رجستری رو اعلام بفرمائید ممنون میشم . در ضمن اگه بتونید بازی پوکر رو هم بسازید عالی میشه . اگه میخواین من میتونم آموزش کامل و قوانین بازی رو براتون بفرستم
با تشکر .
همون روز کد رو ارسال کردم. پروفایلتون رو ببینید. پیام مرا هنوز تایید نکرده اید
اتفاقا خیلی دوست دارم پوکر و بلوف رو بنویسم. اما قوانینش رو نمی دونم. اگه برام ارسال کنید ( البته کامل ) حتما اقدام به نوشتنش خواهم کرد.![]()
بله حق با شماست الان دیدم . فقط یک سوال این کد برای ورژن 2.1 هم کار میکنه ؟؟
لطفا ایمیلتونو بدین تا براتون قوانین و آموزش رو ارسال کنم .
با تشکر از زحماتتون
بله. برای ورژن 2.1 هم کار میکنه.
فقط از دوستان میخوام که به هیچ وجه از ورژن 2 و پایینتر استفاده نکنند. چون که یک باگ وحشتناک دارندو اون هم اینه که وقتی نوبت بازی شما ( Human ) میشه ، بدلیل وجود یک حلقه تاخیری، کارکرد CPU بالا میره ( تا 50 درصد و بالاتر ) که در دراز مدت میتونه فرسودگی پروسسور رو به همراه داشته باشه.
برای برداشتن این حلقه تاخیری ( یا همون باگ CPU ) مجبور به نوشتن دو روتین با بیش از 350 خط کد شدم
فقط از ورژن 2.1 استفاده کنید.
در پیام خصوصی برام بنویسید.
ممنون.
دوستان این هم فریم ورک با ورژن 3.5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
برنامه ی بسیار زیابایی نوشتید ! تبریک میگم ...
ممنون میشم کد فعال سازی رو برای من بفرستید !
خدانگهدار![]()
این که نوشتید مخصوص کاربران P30Wold یعنی چی ؟!
آیا این برنامه کد فعال سازی داره ؟
من کاربر P30World هستم ، آیا برای اجرای برنامه کار خاصی باید انجام بدم ؟!
Last edited by rh_1363; 30-09-2009 at 13:34.
عالی است، دست شما درد نکنه
البته از بازی پوکر چون خارجیه و معروفه انواع و اقسامش موجود هست...به نظر من رو بازیهای ایرانی تمرکز بشه بهتره..
انصافا بازيهات خيلي قشنگه ولي متاسفانه من كه عضو جديدم با سرعت خيلي پايين بايد بازي كنم كه وافعا اعصاب خورد كنه ميشه يه لطفي بكني و همونطور كه بارها و بارها گفتم كد رجيسترشو به ما بدي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)