تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 81 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

هوررررررررررررررررررررررر رررا ! FIFA 10 اومد ، اما هورای من به خاطر FIFA 10 نبود ! به خاطر این بود که همیشه یه هفته بعد از فیفا ، FIFA MANAGER هم میاد !

یعنی امیدوار باشیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییید !

امروز شنبه هست ، قول می دم 5شنبه نشده ، FIFA Manager 10 داریم بازی می کینم

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

هوررررررررررررررررررررررر رررا ! FIFA 10 اومد ، اما هورای من به خاطر FIFA 10 نبود ! به خاطر این بود که همیشه یه هفته بعد از فیفا ، FIFA MANAGER هم میاد !

یعنی امیدوار باشیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییید !

امروز شنبه هست ، قول می دم 5شنبه نشده ، FIFA Manager 10 داریم بازی می کینم
    ------------------------------------

فیفا10 اصلی هنوز نیومده. اونم 1 ماه دیگه میاد .
    کسی تا حالا football manager بازی کرده ؟ من که منتظرم شماره 2010 اون بیاد. اخه این فیفا منیجر تمام نسخه هاش احتیاج به دانلود patch داره. ولی اون یک بار میاد و بدون دردسر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

------------------------------------

فیفا10 اصلی هنوز نیومده. اونم 1 ماه دیگه میاد .
    کسی تا حالا football manager بازی کرده ؟ من که منتظرم شماره 2010 اون بیاد. اخه این فیفا منیجر تمام نسخه هاش احتیاج به دانلود patch داره. ولی اون یک بار میاد و بدون دردسر
    من football manager كه ناشر اون sega هست رو خيلي وقت بازي ميكنم كه البته از سال 2006 به صورت football manager در اومد قبلاً يعني از سال 1997 به اسم championship manager بود كه من از اول باز يميكنم بازي به صورت text بوده و براي بازي به صورت 2D و جديداً3D اومده اطلاعات عالي به شما ميده و هر بازيكني كه معمولاً تو اون ميدرخشه چند سال بعد تو فوتبال واقعي طلوع ميكنه اين و جدي ميگم فوق العاده قوي هست اما بايد زبان تون خوب باشه امسال هم به نام football manager 2010 در تاريخ 30/10/2009 منتشر ميشه

4. 5 کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

من football manager كه ناشر اون sega هست رو خيلي وقت بازي ميكنم كه البته از سال 2006 به صورت football manager در اومد قبلاً يعني از سال 1997 به اسم championship manager بود كه من از اول باز يميكنم بازي به صورت text بوده و براي بازي به صورت 2D و جديداً3D اومده اطلاعات عالي به شما ميده و هر بازيكني كه معمولاً تو اون ميدرخشه چند سال بعد تو فوتبال واقعي طلوع ميكنه اين و جدي ميگم فوق العاده قوي هست اما بايد زبان تون خوب باشه امسال هم به نام football manager 2010 در تاريخ 30/10/2009 منتشر ميشه

من خودم معتاد فيفا منيجر هستم و به هيچ وجه حاضر نيستم بازي مربيگري ديگه اي رو بازي كنم ،‌ من كلي از اين بازي خاطره دارم ،‌سال 2005 كه براي اولين بار با اين بازي آشنا شدم ،‌ يه جورايي دويونش شدم ، هر كس هم كه تونسته بازي كنه واقعاً مي دونه من چي مي گم .

من دو سالي هست كه ديگه خود FIFA رو بازي نمي كنم ،‌يه بار FIFA 09 ‌رو نصب كردم وقتي منوهاش رو ديدم همون جا پاكش كردم ،‌ وقتي وارد FIFA Manager مي شيد ،‌و اون منوهاي فوق العادش با اون امكانات غير قابل تصور رو مي بينيد ديگه دلتون نمي خواد به FIFA معمولي فكر كنيد .

من به عنوان يك دوست كوچيك تر پيشنهاد مي كنم ،‌ در اين تايپك فقط در مورد FIFA Manager بحث كنيم ،‌ من خودم FIFA Manager 09 رو زياد بازي نكردم به خاطر مشكلاتي كه داشت ،‌ حتي وقتي پچ ها رو دانلود كردم و كرك رو ريختم بازي هاي ديگه هميشه نتيجه هاشون 0-0 مي شد !‌

ولي دارم روز شماري مي كنم كه ورژن 2010 بياد و به اميد اينكه ديگه باگ هاي قديم رو نداشته باشه .

و فكر مي كنم علت تاخير بازي هم برطرف كردن باگ هاي احتمالي باشه .

6. 2 کاربر از majidmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من اصولا بعد از اومدن فیفا منیجر دیگه وقت سر خاروندن هم پیدا نمیکنم .ولی خدا کنه مثل 2009 نباشه.
    Last edited by djsnowman; 30-09-2009 at 16:22.

8. 2 کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی قرار تیم ملی هلند هم به فیفا منیجر 10 اضافه بشه.
    تاریخ دقیقی که منیجر وارد بازار میشه 29 اکتبر یا 7 آبان .
    سیستم مورد نیاز برای منیجر 10:
    Supported Software:
    Microsoft Windows 2000/XP (Windows 95, Windows 98 / ME and Windows NT are not supported), executable on Microsoft Windows Vista.

Minimum requirements:
    Windows XP SP3
    CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or equivalent
    RAM: 1 GB
    Graphics Card: ATI Radeon 9500 Pro 128 MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 256 MB or more, Pixel shader 2.0.

Windows Vista ™ SP2
    CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz or equivalent
    RAM: 1.5 G b
    Graphics Card: ATI Radeon 9500 Pro 128 MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 256 MB or more, Pixel shader 2.0

6.9 g b of available hard disk space
    8x DVD-ROM
    DirectX 9.0c compatible card

10. 3 کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم معتاد فيفا منيجر هستم و به هيچ وجه حاضر نيستم بازي مربيگري ديگه اي رو بازي كنم ،‌ من كلي از اين بازي خاطره دارم ،‌سال 2005 كه براي اولين بار با اين بازي آشنا شدم ،‌ يه جورايي دويونش شدم ، هر كس هم كه تونسته بازي كنه واقعاً مي دونه من چي مي گم .

من دو سالي هست كه ديگه خود FIFA رو بازي نمي كنم ،‌يه بار FIFA 09 ‌رو نصب كردم وقتي منوهاش رو ديدم همون جا پاكش كردم ،‌ وقتي وارد FIFA Manager مي شيد ،‌و اون منوهاي فوق العادش با اون امكانات غير قابل تصور رو مي بينيد ديگه دلتون نمي خواد به FIFA معمولي فكر كنيد .

من به عنوان يك دوست كوچيك تر پيشنهاد مي كنم ،‌ در اين تايپك فقط در مورد FIFA Manager بحث كنيم ،‌ من خودم FIFA Manager 09 رو زياد بازي نكردم به خاطر مشكلاتي كه داشت ،‌ حتي وقتي پچ ها رو دانلود كردم و كرك رو ريختم بازي هاي ديگه هميشه نتيجه هاشون 0-0 مي شد !‌

ولي دارم روز شماري مي كنم كه ورژن 2010 بياد و به اميد اينكه ديگه باگ هاي قديم رو نداشته باشه .

و فكر مي كنم علت تاخير بازي هم برطرف كردن باگ هاي احتمالي باشه .
    عجیبه تو دقیقا حالت منو نسبت به بازی داری.

منم از سال 2005 با بازی آشنا شدم 2 سال هم هست که fifaبازی نمیکنم دقیقا fifa 09 رو هم یک بازی انجام ندادم پاکش کردن fifa manager 2009 رو هم به علت مشکلات نتونستم بازی کنم و بی صبرانه منتظر این نسخه هستم.

12. این کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها به اين بخش يه سر بزنيد ،‌ قراره براي فيفا منيجر يه انجمن و سايت تخصصي بزنيم .

نظرتون رو بگيد .

عجیبه تو دقیقا حالت منو نسبت به بازی داری.

منم از سال 2005 با بازی آشنا شدم 2 سال هم هست که fifaبازی نمیکنم دقیقا fifa 09 رو هم یک بازی انجام ندادم پاکش کردن fifa manager 2009 رو هم به علت مشکلات نتونستم بازی کنم و بی صبرانه منتظر این نسخه هستم.
    نگو كه بچه كرج هم هستي !

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از این سری قدیما بازی داشتم ولی نتونستم برم بازی رو ببینم پاکش کردم .
    یه سوال خیلی آماتوری دارم ! آخه من اصلا بازیش نکردم !
    1 - بازی رو نشون میده ؟؟؟ چقدر دردسر برای نشون دادن هر بازی باید کشید ؟
    2 - راحت میشه تاکتیک به بازیکن ها داد ؟
    و هرچی که یه آماتور باید بدونه که از بازی خوشش بیاد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با درود
    امكانات بازيش فوق العاده بود هم تو 08 و هم 09 ولي انصلفا دهن سيستمو سرويس مي كرد.لودش فوق العاده سنگين بود و هميشه وسط بازي هنگ مي كرد.اينبار سيستمو تقويت كردم تاببينم اين دفعه چه جوري ميشه.يه نقصي هم كه از نظر من بازي داشت اين بود كه نه تنها مربيگري مي كردي بلكه بايد نقش مديريت و هيئت مديره و رئيس باشگاه و مستخدم و ...هم بازي مي كردي!با اينكه اين وظايف رو تو اپشن مي سپردي باز هم ميديدي كه يه نقصي در باشگاه به وجود مي امد كه تو بايد دخالت مي كردي و اون رو رفع مي كردي.خيلي مسخره است.گرافيك بازي همموحشتناك زد حال بود.من بعد از بازي كه تموم مي شد نمي دوتونستم ضعف تيم رو بفهمم. از بس كه بازي مسخره انجام ميشد.اميدوارم اين ضعف هاي بزرگ تو اين بازي برطرف شه.

16. این کاربر از paroucia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •