تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 57

نام تاپيک: كي گيتار بلده؟

در آغاز فعالیت Allegro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

H a y e d e h
    Ey ke toee hame kasam

vaghti miai .....C
    sediae pat az hame jaddd........Am
    ddeha miad engar na az ye shahre door ......Dm
    ke az hame .....E7
    donya miad......Am

ta vaghti ke ......C
    dar va mishe .........Am
    lahze ie diiiiiii......A7
    dddan mirese harchi ke jade ast ro zamin........Dm
    be sine ie.........E7
    man mirese.........Am
    vai................E

ey ke toie hame kasam...........Dm
    bi to migiiiiii.......Am
    reeee nafasam.........F
    age to ro dashte basham.........Dm
    be har chi mikham miresam.......Am
    be har chi mi.......F
    kham miresam........Dm/Am

vaghti to nis........C
    ti ghalbamo .........Am
    vase ki tek..........A7
    rar bekonam golhaie khab aloode ro vase ki bi.......Dm
    dar bekonam..........Am

daste kabooo.........C
    taraie eshgh vase ki doo.........Am
    nnne bepashe mage tane man mitoone bedoone too...Dm
    zende bashe..........Am

داره خودمونی میشه gypsy_mariachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    متاسفم.آهنگ رو پيدا نكردم,تو تاپيك درخواست آهنگ
    درخواست ميدم,شايد بچه هاداشته باشند
    ........راستي اقاي FX64 Dual Core هم سلام رسوند...............

کـاربـر بـاسـابـقـه k@vir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gypsy_mariachi
    سلام
    متاسفم.آهنگ رو پيدا نكردم,تو تاپيك درخواست آهنگ
    درخواست ميدم,شايد بچه هاداشته باشند
    ........راستي اقاي FX64 Dual Core هم سلام رسوند...............
    سلام
    مرسي از اين كه تلاشتونو كردين!و زحمتي كه كشيدين اگه پيدا نمي شه ايرادي نداره خودتونو به زحمت نندازين !
    بازم ممنونم!
    در ضمن سلام رسون سلامت حالا كه زحمت دارين مي كشين پس سلام گرم منم برسونين!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گل و تگرگ

قصهCمنو غمGتو قصه گل وتگرFگه
    ترسC بي تو زنده بودنG
    ترس لحFظه هاي مرگه
    اي برايC با تو بودن بايد ازG بودن گذشFتن
    سر به بيدارCي گرفته Gذهن خوFاب آلوده Cمن
    هميشه ميون AmقابG خاليC درهاي Amبسته
    طرح Amاندام قشنگتG پاك وروCيايي نشستهDm
    كاش مي شد چشام ببينهC طرح اندام تو دارهDm
    زنده ميشه جون مي Cگيره پا توي Gاتاق ميزارهC

كاش ميشدC صداي پاهاتG بپيچه تو گوش داFلون
    طرف Cدالون بگرده Gسر آفتابFگردوناCمون
    كاشC مي شد دوباره باغچهG پر گلهاي تو Fباشه
    غنچهC سپيد Gمريم بانوازشF تو واCشه
    كاش مي شدAm اما نميشهG
    نميشهC بياي دوبارهAm
    نميشه Amدستات تو گلGدون
    گلاي Cمريم بكاDmره
    كاش ميشد اما نميشهC
    اين مرام روزگارهDm
    رفتنت هميشگي بود C
    ديگه برGگشتن ندارهC

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض نگهداري از ساز

نگهداري از ساز

سازهاي آرشه اي جز دسته سازهاي هستند که به نگهداري و مراقبت خيلي زيادی احتياج دارند. عناصر تشکيل دهنده سازهاي آرشه اي تحت فشار سيم ها و لرزش هاي صوتي دائمي به طور قطع کمي تغيير مي کنند.

در طي عمر چند صد ساله يک ساز اگر به طور نرمال استفاده شود به طور قطع شکل ساز کمي تغيير ميکند.در اينجا روشهايي براي مراقبت بيشتر از سازتان ذکر مي شود :

دما و رطوب

طبيعت چوب به گونه اي است که وقتي در معرض هواي مرطوب قرارمي گيرد باد مي کند و وقتي در معرض هواي خشک قرار مي گيرد جمع مي شود.

تغيير ناگهاني دماي محيطي که سازتان را در آنجا قرار داده ايد باعث صدمه زدن به سازتان مي شود پس از هر گونه تغيير ناگهاني دما محيط خود داري کنيد.
    براي اين کار وقتي وارد محيط جديدي شديد به مدت 15 دقيقه ساز را از جعبه اش خارج نکنيد تا ساز به دماي محيط عادت کند.

(در مورد گيتار هنگامی که اين ساز را به محيط مرطوبی مانند مناطق شمال کشور ميبريد حتما آنرا از کوک خارج کنيد و بهنگام استفاده دوبازه کوک کنيددر غيز اينصورت دسته گيتار شما به اصطلاح تاب ميخورد )

هرگز سازتان را در معرض نور مستقيم خورشيد قرار ندهيد چون باعت تغيير رنگ ساز مي شود.
    اگر در منزلتان از وسائل گرم کننده مانند رادياتور استفاده مي کنيد و يا در مناطقي با اب و هواي خشک زندگي مي کنيد همواره از دستگاه مرطوب کننده هوا استفاده کنيد.

هرگز سازتان را کنار رادياتور يا بخاري قرار ندهيد. بهترين مکان براي قرار دادن سازتان هال است چون داراي دمايي با رطوبت مناسب است.

هرگز سازتان را در هنگام مسافرت در صندوق عقب ماشين قرار ندهيد چون تغيير دائمي هواي سرد و گرم باعث آب شدن چسب چوب و چسبيدن ساز به کيف مي شود.

همچنين 95 درصد سازهايي که در صندوق عقب ماشين هاي بدون سرنشين هستند دزديده مي شوند پس چه بهتر که سازتان را نزد خود نگاه داريد.

هرگز سازتان را روي سطوح سخت(مثل ميز) و يا کناره هاي تيز قرار ندهيد چون باعث خراشيدگي چوب مي شود.

کـاربـر بـاسـابـقـه k@vir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

سلام
    مرسي بابت اين اطلاعات!
    خيلي خوبه دونستنش!چون من نمي دونستم سازم سيم هاش خراب شده يعني رنگ عاديش رو از دست داد!
    بعد كه خراب شد تازه استادم گفت كه بايد چي كار مي كردم! انقدر حرصم گرفت حالا بايد سيم هاشو عوض كنم!!!
    پس بهتره كه از اول اطلاعات كامل باشه كه اين جوري نشه!
    بازم ممنون!
    موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مصاحبه با بابک امينی

مصاحبه با بابک امينی

آقای امینی چرا گیتار و از چه وقت؟

بابک امینی: من متولد سال ۱۳۴۹ هستم و از ده سالگی نواختن گیتار را شروع کردم. خیلی پیانو دوست داشتم اما چون نداشتیم به گیتار علاقه‌مند شدم. یکی از آشنایانمان یک گیتار به من داد و من هم شروع کردم به کلاس رفتن.

آقای شاهرخ پرتوی اولین استادم بود، بعد دکتر سیمون آیوازیان. البته استادان دیگری هم داشتم ولی خیلی چیز‌ها را در استودیو یاد گرفتم. هنگام ضبط و تمرین آهنگ‌ها. کار کردن در استودیو با آهنگسازها جزو مهمترین تجربه‌های من بوده و در راستای کارهای خودم خیلی کمک کرده.

‌س. س.:‌ یعنی نوازندگی را بیشتر تجربی یاد گرفتید یا با درس گرفتن و کلاس؟

ب. ا.:‌‌ به نظر من نوازندگی از راه کلاس رفتن به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.

نوازندگی یک کار سخت روزانه است. هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید نوازندگی را می‌تواند فقط از راه تئوریک فرا گرفت.

شما باید بدنتان را خوب بشناسید و یاد بگیرید چگونه با فیزیک بدنتان، با انگشت‌هایتان کار کنید.

باید یاد بگیرید از ذهنتان فرمان بگیرید. تمام جسمتان باید در اخیار خودتان باشد، مانند حرف زدن.

‌س. س.:‌ یعنی نوازندگی برای هر کس یک تجربه‌ی شخصی است؟

ب. ا.:‌‌ دقیقا. نوازنده باید بفهمد چگونه می‌تواند با خودش ارتباط بر‌قرار کند. نوازندگی مانند ریاضت هدفش باز‌گشت به خویشتن است. بازگشت از محیط اطراف و آن‌چه پیرامون شماست به خودت.

هنگامی که به خودت برگشتی می‌توانی عضو دیگری را خلق کنی که آن عضو می‌تواند قطعه‌ای باشد که می‌نوازی. صدایی که مستقیما از ذهنت تا قلبت، به واسطه‌ی یک ساز شنیده می‌شود. این مسایل در هیچ کلاسی به شکل تئوری آموخته نمی‌شود.

‌س. س.:‌ هیچ به خاطر دارید اولین باری که تصمیم گرفتید به درجات بالا در عرصه‌ی موسیقی برسید، چه هنگامی بود؟

ب. ا.:‌‌ من هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم که می‌خواهم بهترین باشم. همیشه احساس می‌کردم هستم.

این حرف البته حرف مغرورانه‌ای نیست. من چون خیلی خیالاتی بودم -یعنی قوه‌ی تخیلم قوی بود- موقع تمرین به قدری جدی حس می‌گرفتم که احساس می‌کردم در حال اجرای برنامه‌ام.

الان هم همین جوری هستم. حتی موقعی که تنها تمرین می‌کنم. فکر می‌کنم وقتی شما این حس را داشته باشید دیگر تفاوتی ندارد که موفق باشید یا نباشید، در حال اجرای کنسرت باشید یا نباشید. لذت بردن شما از موسیقی کافی‌ست.

‌س. س.:‌ پس این اعتماد به نفس موقع ساز زدن در شما تشدید می‌شود؟

ب. ا.:‌‌ اگر حالت طبیعی خودم را حفظ کنم و رابطه‌ی مستقیم با آن چیزی که دارم می‌زنم بر‌قرار کنم، برایم هیچ فرقی نمی‌کند. یعنی موقع تمرین در خانه همان انرژی را می‌گذارم که موقع اجرای برنامه. البته بعضی وقت‌ها روی سن بهتر است.

‌س. س.:‌ آقای امینی این‌جا می‌خواهم نظرتان را یا بهتر است بگویم دیدگاهتان را در مورد موسیقی بدانم. موسیقی در عصر ما و تغییر شکلش از هنر ناب به شکلی از تفریح و سرگرمی.

ب. ا.:‌‌ مشکل این‌جاست که اکثر کسانی که کار موزیک می‌کنند خودشان را هنرمند معرفی می‌کنند. در حالی که ما در عالم موزیک دو گروه عمده داریم:

یکی سرگرم‌کنندگان و دیگری هنرمندان. که هنرمند واقعی معمولا کم پیش می‌آید از نظر مالی وضع خوبی داشته باشد.

اصلا به وجود آمدن موسیقی تفریحی یا سرگرم‌کننده در صنعت موسیقی،‌ برای درآوردن پول بیشتر بود. می‌شود گفت که در گذشته این‌ چنین نبوده.

به طور مثال بتهوون و موتزارت از طرف حکام و پادشاهان حمایت می‌شدند، یا حتی شاعران کلاسیک ما. این هنرمندان نیازی به اجرای شو برای پول درآوردن نداشتند. ولی امروز هیچ پادشاهی هنرمندان را حمایت نمی‌کند و شما می‌بینید که بیشتر ارکسترهای دنیا در حال ور‌شکست شدن هستند.

‌س. س.:‌ آقای امینی اگر قدیم موسیقی برای یاد‌آوری دردی، مساله‌ای یا نکته‌ای استفاده می‌شد (به خصوص اگر با کلام همراه بود) به نظر من امروز برای فراموشی استفاده می‌شود. آیا قرار نیست موسیقی محبوب این زمانه ما را یاد چیزی بیندازد یا احساسی را در ما زنده کند؟

ب. ا.:‌‌ ببنید هر نوع موسیقی برای قشر خاصی از مردم تولید می‌شود. عوام معمولا قدرت شنیدن موسیقی پیچیده و عمیق را ندارند. مثل این که با کودکی راجع به دیفرانسیل و انتگرال صحبت کنید.

حتی گوش دادن به موسیقی عمیق نیاز به تعلیم و تمرین دارد. برای مثال اگر شما بخواهید جاز گوش بدهید باید پله‌پله از کانتری و پاپ شروع کنید و بعد انواع مختلف راک و کم‌کم بلوز و در نهایت جاز.

این‌ها ذهن و گوش شما را آماده می‌کنند،‌ برای آن فواصلی که در نهایت می‌خواهید گوش کنید.

موسیقی کلاسیک هم همین‌طور است. شما برای اولین قدم نمی‌توانید بزرگ‌ترین اثر بزرگ‌ترین آهنگ‌ساز کلاسیک را گوش دهید. نمی‌شود گفت که عامه‌ی مردم ما به این صورت تعلیم ندیده‌اند. نمی‌شود گفت که گناه‌کارند.

ولی تاجران و کاسبان موسیقی بیشترین بهره را از این ضعف و نادانی مردم می‌برند. با تولید همان موسیقی‌های تفریحی، که من بهشان می‌گویم: «هنربند»: تولیدکنندگان موزیک که آویزان هنرمندها هستند.

‌س. س.:‌ آقای امینی یک توضیحی هم در مورد کنسرت هم‌‌بستگی که بعد از زلزله‌ی بم برگزار شد،‌ بدهید. بیشتر نظرم معطوف به قطعاتی است که اجرا کردید.

ب. ا.:‌ من می‌خواستم یک کار خوب ارائه بدهم. کاری که برایش زحمت کشیده شده. نمی‌دانم چقدر خوب بود. شاید اصلا در هیچ آلبومی هم از این آهنگ‌ها با این ترکیب ضبط نکنم.

ولی برای آن برنامه می‌خواستم یک کار متفاوت بکنم. ترکیب بدی هم نبود. ترکیب تار و تبلای هندی،‌ فرنچ هرن و کنتر باس و گیتار فلامنکو. می‌شود گفت تا به حال چنین ترکیبی هیچ کجا استفاده نشده بود.
    ‌س. س.:‌ جزو بهترین ترکیب‌هایی بوده که من تا به حال شنیده بودم. تلفیق ساز شرقی با سازهای غربی. می‌خواهم بدانم چه شد که به این فکر افتادید؟

ب. ا.:‌‌ خیلی‌ها در ایران این کار‌ها را کرده‌اند و به نحو خیلی خوبی هم. من هم خیلی وقت است به این ترکیب فکر می‌کنم.

ولی تنها تفاوت این داستان این بود که من به خاطر موسیقی ایرانی خودم را تغییر ندادم. سعی کردم موسیقی ایرانی را در قالب موسیقی شخصی خودم استفاده کنم.

‌س. س.:‌ آقای امینی کمی درباره‌ی برنامه‌هایی که در پیش دارید صحبت کنید.

ب. ا.:‌‌ من اصولا آدم منظمی نیستم و خیلی عشقی زندگی می‌کنم. خود این عشق به من حکم می‌کند که چه برنامه‌ای باید داشته باشم .

‌س. س.:‌ خوب توی همین عشق هیچ آلبومی یا کنسرتی نیست؟

ب. ا.:‌‌ چرا. همین آهنگ‌های کوچک که در حال ساخته شدن هستند، باید بگویند کی تمام می‌شوند و کی موقع ضبطشان فرا می‌رسد. فکر می‌کنم این سری از آهنگ‌هایم از نظر سبک و حالت خیلی شکل گرفته‌اند و نسبت به آهنگ‌های گذشته‌ام فرم متحد‌تری دارند. شاید رابطه‌‌ی خودم با حس موسیقاییم نزدیک‌تر شده است.

‌س. س.:‌ اگر کاری بشود آیا قطعا موسیقی بدون کلام خواهد بود؟

ب. ا.:‌‌ من یک آلبوم خواهم داشت که با کلام خواهد بود. چند تا از کارهایش هم حاضر شده است. شاید هم با همین قطعات بدون کلام در یک آلبوم ترکیب شوند.

‌س. س.:‌ آقای امینی در آخر آیا پیشنهادی برای نوازندگان جوان‌تر و علاقه‌مند به موسیقی دارید؟

ب. ا.:‌‌ نا‌امید نشوید. با ساز زدن زندگی کنید. از لحظاتی که با ساز زدن برای خود می‌سازید لذت ببرید. حتی اگر از نواختن یک نت گریه‌تان می‌گیرد بگریید، اگر خنده‌تان می‌گیرد بخندید. سعی کنید ارتباطتان را با کوچک‌ترین نت‌هایی که می‌سازید، نزدیک و نزدیک‌تر کنید. لحظه‌ای پیش می‌‌آید که می‌بینید موسیقی جزوی از خودتان شده و در آن لحظه همه چیز را دارید. برای رسیدن به آن لحظه نیاز به تکنیک و علم خاصی ندارید. نخست باید به سازتان نزدیک شوید.

داره خودمونی میشه Mehran_trex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    anywhere

پيش فرض

سلام بچه ها اگه طرفدار آهنگهاي خارجي هستين يك سري به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنيد سايت فوق العاده اي است انواع tab براي سازهاي مختلف داره ضمنا اگه كسي دنبال آهنگ خاصي مي گرده چه خارجي چه ايراني بگه تا بارش آكوردهاشو بزارم راستي اگه مي خواين تو اين كار قوي بشين بهتره كه كيبورد هم ياد بگيرين سخت نيست

پروفشنال N I M A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مطلب خاص من اينه كه من دوستم گيتار بلده بزنه ! اما خودم استعدادشو ندارم ولي كمي با سه تار كار كردم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط N I M A
    مطلب خاص من اينه كه من دوستم گيتار بلده بزنه ! اما خودم استعدادشو ندارم ولي كمي با سه تار كار كردم
    تو مجبور نيستي گيتار بزني.. دنبال هنري برو كه واقعا بهش علاقه داري.ضمنا كمبود استعداد را با بيشتر تمرين كردن ميشه جبران كرد,نگران اونش نباش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •