سلام
میشه اتورانی ساخت که ادرس اجرای اتوران از داخله سیدی باشه نه از داخل هار
واینکه درایو سیدرام مسلا نامش از د به اج تغییر کنه باز هم اتوران اجرا بشه
سلام
میشه اتورانی ساخت که ادرس اجرای اتوران از داخله سیدی باشه نه از داخل هار
واینکه درایو سیدرام مسلا نامش از د به اج تغییر کنه باز هم اتوران اجرا بشه
Last edited by midony; 05-05-2010 at 09:21.
سلام دوست عزیز ، ...
ابتدا قبل از هر چیزی ، لطفا سوالاتتون در بارهی این برنامه رو در این تاپیک عنوان کنید :
تاپیک مباحث و سوالات Multimedia Builder :
http:/ /forum.p30world.com/showthread.php?t=367559
====================
بله دوست عزیز میشه این کار رو کرد ، اگه توی تاپیک آموختن Multimedia Builder 4.9.8 کمی بیشتر جستجو میکردید، حتما میتونستید ، این کار رو انجام بدید ! ... فقط کافی است که به صفحهی شمارهی3 برید و این مطالب رو بخونید یا توی صفحات 2 و 1 مفصلتر شرح داده شده !
http:/ /forum.p30world.com/showpost.php?p=4537270&postcount=26
http:/ /forum.p30world.com/showpost.php?p=4537270&postcount=28
====================توجه : بین / / در آدرس بالایی فاصلهای نیست !
با عرض سلام
من یه آتوران با مولتی مدیا بیلدر ساختم مشکل مشابه ایشون دارم
یعنی اینکه توی این آتوران جند تا فایل هست که کاربر باید آنها را اجرا یا نصب کنه حالا مشکل اینکه چطور برنامه ای بنویسیم که فایل های از روی سی دی روی تمام کامپیوتر ها اجرا بشه منظورم اینکه آتوران موجود در سی دی خطای اینکه فایل روی کامپیوتر کاربر پیدا نمی کنم یا چنین آدرسی وجود نداره نده؟
دو دوست عزیز
شما بایداز دستور
<SrcDir>\
استقاده کنی یعنی هرجایی که قایل اتورانو ذخیره میکنی پوشه های زیر مجموعه اون تو دستور بنویسین
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
مثلا من یک سیدی دارم میخوام برنامه ناس که توی پوشه ای به نام ehsanاست اجرا کنم
خوب من اگز چناچه فایل اتورانرو درست در اول سیدی مثل H:\autorun.exe
شما باید دستورو روی یک text button از قسمت اکشن در جایی path بنویسید
خوب مینویسم <SrcDir>\ehsan\nas.exe
فرضیه ی ما فایل اجرایی به اسم نای در پوشه احسان است حال میتونه هر فایلی باشه آهنگ عکس و...
خیلی ممنون درست شد
سلام
من از مالتی مدیا بیلدر ورژن جدید 4.9.8.13 استفاده می کنم اما یه مشکل اساسی دارم
خیلی هم کارم فوریه
اصلاً پیش نمایش صفحه رو نمی بینم
یعنی وقتی یه صفحه جدید هم باز می کنم اصلا معلوم نمی شه انگار هیچ صفحه ای وجود ندارد
وقتی هم مثلاً یه باتن توی صفحه می ذارم اصلا توی تست نیست احساس می کنم اصلا صفحه ای که من باید روش کار کنم رو نمی بینم
مشکل چیه ؟
سلام دوست عزیز ...سلام
من از مالتی مدیا بیلدر ورژن جدید 4.9.8.13 استفاده می کنم اما یه مشکل اساسی دارم
خیلی هم کارم فوریه
اصلاً پیش نمایش صفحه رو نمی بینم
یعنی وقتی یه صفحه جدید هم باز می کنم اصلا معلوم نمی شه انگار هیچ صفحه ای وجود ندارد
وقتی هم مثلاً یه باتن توی صفحه می ذارم اصلا توی تست نیست احساس می کنم اصلا صفحه ای که من باید روش کار کنم رو نمی بینم
مشکل چیه ؟
من خودم با این نسخه کار کردم ولی مشکلی به این شکل ندیدم ...
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید ... و اگه هم ممکنه دو سه تا عکس از صفحهی نمایش برنامه هنگام بروز این اشکال هم قرار بدید .
ممنون.
سلام
خسته نباشید
من یک مشکل اساسی دارم قبلا یک ویندوز xp داشتم 32بیتی بود این نسخه Multimedia Builder 4.9.8.13 را از روی دی وی دی mrt نصب کردم ویک برنامه اتوران ساختم ولی الان یه ویندوز 7 ریختم که 64 بیتی هستش این نسخه Multimedia Builder 4.9.8.13 را دوباره نصب کردم ولی وقتی اجرا میشه صفحه ادیت دیده نمیشه و نمی تونم کار انجام بدم ولی run که میزنم اجرا میشه تو برنامه علت این مشکل چیه میتونی کمکم کنی خیلی لازم دارم کارم شدیدا گیر کرده. راستی ورژن های پایینتر را که میریزم ارور ورژن میده و باز نمیکنه اگه میشه علتش رو برام ایمیل کنی ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
سلام
خسته نباشید
من یک مشکل اساسی دارم قبلا یک ویندوز xp داشتم 32بیتی بود این نسخه Multimedia Builder 4.9.8.13 را از روی دی وی دی mrt نصب کردم ویک برنامه اتوران ساختم ولی الان یه ویندوز 7 ریختم که 64 بیتی هستش این نسخه Multimedia Builder 4.9.8.13 را دوباره نصب کردم ولی وقتی اجرا میشه صفحه ادیت دیده نمیشه و نمی تونم کار انجام بدم ولی run که میزنم اجرا میشه تو برنامه علت این مشکل چیه میتونی کمکم کنی خیلی لازم دارم کارم شدیدا گیر کرده. راستی ورژن های پایینتر را که میریزم ارور ورژن میده و باز نمیکنه اگه میشه علتش رو برام ایمیل کنی ممنون میشم.
سلام من هم دقیقا همین مشکل را دارم
سلام
خسته نباشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)