تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: بهترین cpu موجود سازگار با مادربردم خواهش میکنم راهنمایی کنید

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    مشخصات مادربرد بنده اینطور هستش:
    ASUS
    A8N-E UAYVZ
    socket 939 , NVIDIA nForce4 Ultra HT 1000
    Dual-CH. DDR400 , PCI-e x16 support SATA 2(3gb/s)
    Drives Support AMD Athlon 64 x2 CPU

با این شرایط میخوام یه cpu بگیرم که تو کارهای گرافیکی بدون هیچ مشکلی از لحاظ بردازش کار کنم و فولتر از اون دیگه حالت دیگه ای هم نباشه
    لطفا منو راهنمایی کنید و در ضمن اگه مدلی رو پیشنهاد میکنید مبلغ فعلی اون رو هم بفرمایید .
    سلام . متأسفانه سوکت 939 از رده خارج شده که هیچی ، Am2 , am2+ که بعد از اون اومدن هم از رده خارج شدن و شما بهتره به فکر ارتقاء کلی باشین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

سلام . متأسفانه سوکت 939 از رده خارج شده که هیچی ، Am2 , am2+ که بعد از اون اومدن هم از رده خارج شدن و شما بهتره به فکر ارتقاء کلی باشین!
    اگه ممکنه یه مقدار درباره این سوکت توضیح بدین که چیه ؟؟
    و پیشنهاد شما برای ارتقا خرید چه قطعاتی و با چه مارکیه ؟؟
    ممنون میشم یه کم توضیحاتتون رو جزیی تر بدین چون من خیلی واردنیستم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه ممکنه یه مقدار درباره این سوکت توضیح بدین که چیه ؟؟
    و پیشنهاد شما برای ارتقا خرید چه قطعاتی و با چه مارکیه ؟؟
    ممنون میشم یه کم توضیحاتتون رو جزیی تر بدین چون من خیلی واردنیستم .
    مادربورد شما قدیمیه و فقط سی پی یو های قدیمی روش نصب می شه (سی پی یو های سری 939). یعنی اگر بخوای سی پی یو جدید و قوی بگیری باید مادربورد (و در نتیجه رم) رو هم عوض کنی. البته کارت گرافیک فعلی شما به مادربورد جدید می خوره، ولی با توجه به بقیه قطعاتت می شه حدس زد که گرافیکت هم باید خیلی قدیمی باشه، پس بهتره که اون رو هم عوض کنی. حالا احتمالا با این قطعات جدید نیاز به یه پاور جدیدتر هم پیدا می کنی! پس بهتره به جای ارتقای همه قطعات کیس قدیمی رو بفروشی و یه سیستم جدید بخری:

برای انتخاب قطعات، باید اول بودجه رو مشخص کنی. اگر بخوای سیستم جدیدت (مثل قدیمیه) بر مبنای تکنولوژی AMD باشه، برای سیستمی که خیلی سریع باشه و در عین حال قیمت معقولی هم داشته باشه، این قطعات رو می تونی در نظر داشته باشی:

CPU: AMD's Phenom II X4 955 = 220 Toman
    MB: ASUS M4A78T-E AM3 AMD 790GX = 140 Toman
    VGA: Saphire ATI 4670 = 85 Toman

ابن سریع ترین سی پی یو 4 هسته ای AMD هست، برای رم هم باید رم DDR3 بگیری. (باس 1066 یا 1333) مدل قیمت 2 تا ماژول 2 گیگابایتی حدود 100 تومان می شه بسته به نوع و مدل.

من بهترین سرعت رو بهت گفتم، ولی حالا اگر بخوای یه مرحله ارزان تر بشه، به جای اون سی پی یو، اینو انتخاب کن (این هم 4 هسته ای هست ولی سرعتش کمتره):
    CPU: AMD's Phenom II X4 810 = 160 Toman
    باز اگر بخوای ارزون تر بشه می شه مادربورد ارزان تر انتخاب کنیم و از رم DDR2 استفاده کنیم (مادربورد می شه 80 تومان و رم می شه 50 تومان.)

ولی اگر بخوای (به قول خودت) دیگه فول تر از اون نباشه، در صورتی که محدودیت مالی اصلا مطرح نباشه، مادربوردهای گران تر از این هم هست... همچنین می تونی 3 تا هارد 500 گیگ بخری و به صورت RAID5 ببندی. برای کارت گرافیک هم می شه یه کارت تو محدوده 200-250 تومان انتخاب کرد.

حالا که با قیمت ها آشنا شدی، بودجه رو مشخص کن.
    Last edited by 3jokes_x; 25-09-2009 at 01:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

مادربورد شما قدیمیه و فقط سی پی یو های قدیمی روش نصب می شه (سی پی یو های سری 939). یعنی اگر بخوای سی پی یو جدید و قوی بگیری باید مادربورد (و در نتیجه رم) رو هم عوض کنی. البته کارت گرافیک فعلی شما به مادربورد جدید می خوره، ولی با توجه به بقیه قطعاتت می شه حدس زد که گرافیکت هم باید خیلی قدیمی باشه، پس بهتره که اون رو هم عوض کنی. حالا احتمالا با این قطعات جدید نیاز به یه پاور جدیدتر هم پیدا می کنی! پس بهتره به جای ارتقای همه قطعات کیس قدیمی رو بفروشی و یه سیستم جدید بخری:

برای انتخاب قطعات، باید اول بودجه رو مشخص کنی. اگر بخوای سیستم جدیدت (مثل قدیمیه) بر مبنای تکنولوژی AMD باشه، برای سیستمی که خیلی سریع باشه و در عین حال قیمت معقولی هم داشته باشه، این قطعات رو می تونی در نظر داشته باشی:

CPU: AMD's Phenom II X4 955 = 220 Toman
    MB: ASUS M4A78T-E AM3 AMD 790GX = 140 Toman
    VGA: Saphire ATI 4670 = 85 Toman

ابن سریع ترین سی پی یو 4 هسته ای AMD هست، برای رم هم باید رم DDR3 بگیری. (باس 1066 یا 1333) مدل قیمت 2 تا ماژول 2 گیگابایتی حدود 100 تومان می شه بسته به نوع و مدل.

من بهترین سرعت رو بهت گفتم، ولی حالا اگر بخوای یه مرحله ارزان تر بشه، به جای اون سی پی یو، اینو انتخاب کن (این هم 4 هسته ای هست ولی سرعتش کمتره):
    CPU: AMD's Phenom II X4 810 = 160 Toman
    باز اگر بخوای ارزون تر بشه می شه مادربورد ارزان تر انتخاب کنیم و از رم DDR2 استفاده کنیم (مادربورد می شه 80 تومان و رم می شه 50 تومان.)

ولی اگر بخوای (به قول خودت) دیگه فول تر از اون نباشه، در صورتی که محدودیت مالی اصلا مطرح نباشه، مادربوردهای گران تر از این هم هست... همچنین می تونی 3 تا هارد 500 گیگ بخری و به صورت RAID5 ببندی. برای کارت گرافیک هم می شه یه کارت تو محدوده 200-250 تومان انتخاب کرد.

حالا که با قیمت ها آشنا شدی، بودجه رو مشخص کن.
    ممنونم از اینکه وقتتو به من میدی
    هارد سیستمم رو تازگی عوض کردم و هارد ساتا یک ترا گرفتم (GMK9)
    کارت گرافیک هم : geforce 6200 turbocache(TM
    512 mb,version5.44.02.52.00
    رم هم فکر کنم DDR1 باشه اما دقیق نمیدونم ازکجا باید این رو بفهمم ؟؟؟

بودجه ای هم میتونم اختصاص بدم نهایتا 300 تومان
    یه سوال هم داشتم که با اون پیشنهاد فولی که شما دادید سیستمم به چه سطحی ارتقا داده میشه منظورم از P4 به چه میرسم .
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با اون پیشنهاد فولی که شما دادید سیستمم به چه سطحی ارتقا داده میشه منظورم از P4 به چه میرسم .
    ممنون
    بعد از P4، نسل پردازنده ها عوض شد و نسل پردازنده های 2 هسته ای Pentium D اومد، بعدش نسل دو هسته ای های Core Duo از سوی اینتل ارائه شد و بعد از اون نسل دو هسته ای های Core2Duo بعدش نسل 4 هسته ای های Core2Quad به تازگی نسل بسیار جدید و گران قیمت 4 هسته ای های Core i7 هم وارد بازار شده که به جز برای استفاده های حرفه ای، فعلا ارزش خرید نداره.

حالا این پردازنده هایی که من معرفی کردم (هر دو) چون مال اینتل نیستند، اسم گذاری نسل هاشون با اونها متفاوته، (اسم نسل اینها Phenom II هست) ولی از نظر سرعت و کارایی همردیف پردازنده های Core2Quad هستند. (END تکنولوژی نیستند، ولی بسیار پیشرفته هستند و الان توی بورس هستند. و برای اکثر کاربردهای امروزی زیادی هم هستند. مثلا برای استفاده های معمولی و خانگی هیچ وقت از 20 درصد توان این پردازنده هم استفاده نخواهی کرد.) به طور تقریبی می شه گفت اگر پردازنده فعلی شما تک هسته ای باشه، با استفاده از پردازنده های 4 هسته ای که معرفی شد، سرعت پردازش کامپیوترتون بیش از 6 برابر خواهد شد.

برای تعیین دقیق قطعات، به جز بودجه، باید کاربردتون رو هم بگید. (مثلا اگر کاربرد کارهای اداری و اینترنت باشه، نیازی به خرید کارت گرافیک ندارید. مادربوردهای AMD کارت گرافیک آنبورد دارند.) اگر توی بخش مشاوره برای خرید سیستم تاپیک جدید ایجاد کنید، اونجا دوستان بهتر راهنمایی خواهند کرد. فعلا علی الحساب اگر کارت گرافیک لازم نداشته باشی، با 300 تومان، شما می تونی یه پردازنده 155 تومانی بخری (همون 4 هسته ای 810) و 80 تومان برای مادربورد بذاری، 25 تومان برای2 گیگابایت رم DDR2 و 40 تومان برای پاور.
    اگر کارت گرافیک جداگانه بخوای، یا باید از سی پی یو کم بذاری و 2 هسته ای بگیری (توصیه نمی شه!) یا بودجه رو افزایش بدی. قیمت کارت گرافیک از 40 تومان تا 130 تومان هست. (البته بیشتر هم هست، ولی اینا به بودجه شما می خوره.)

ضمنا در هر حال رم های قدیمی تون به درد نمی خوره. بهتره (مادربورد/رم/سی پی یو) رو یکجا بفروشی. برای فهمیدن مدل دقیق رم و سی پی یو و مادربورد می تونی از برنامه CPU-Z استفاده کنی. (اسمش رو سرچ کنی، لینک دانلودش رو پیدا می کنی. حجمش هم خیلی کمه.)
    Last edited by 3jokes_x; 26-09-2009 at 23:08.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •