واقعا كه چقدر مقايستون علمي بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پیر خراباتی ال 90
پیر پیر پیرو سمند
جوانان وطن 206
در ضمن tatu_lover1366 جان خودت يه نگاهي كن ببين ضريب آيروديناميك و ضريب اصطكاك فرقي با هم دارند ( با توجه به توضيحات )
واقعا كه چقدر مقايستون علمي بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پیر خراباتی ال 90
پیر پیر پیرو سمند
جوانان وطن 206
در ضمن tatu_lover1366 جان خودت يه نگاهي كن ببين ضريب آيروديناميك و ضريب اصطكاك فرقي با هم دارند ( با توجه به توضيحات )
Last edited by MoHaMaD ZaNd; 03-08-2009 at 13:55.
نه من به نقل از مجله ماشین ضریب آیرودینامیک رو گفتماینی که شما نوشتی مربوط به 405 اونم در مورد ضریب اصطحکاک هستش که واسه سمند میشه 0.26
این که گفتم سمند برا جوونا نیست جوونای زیر 24 هست
اگر هم دیدی سمند دارن جوونا یا مال باباشونه یا مجبور شدن
206 صندوقدار خوبه
ال 90 هم برای آدمای خراباتیهامیر حسین هستماقای دکی جان من منظورم از 193 اینه که این ماشین اصطحکاکش بیشتر از سمنده حالا کدوم جادشو نمیدونم
منظورتون رو نفهمیدم
این که گفتم سمند برا جوونا نیست جوونای زیر 24 هست
اگر هم دیدی سمند دارن جوونا یا مال باباشونه یا مجبور شدن
206 صندوقدار خوبه
ال 90 هم برای آدمای خراباتیهمنم با پیت موافقمبابا سمند را به 206 میزنید
کارتون ای ول داره
ایرانخودرو کجا و پژو کجا.....راستی یه سوال چرا طرفدارهای سمند اینقدر متاصبند در این فروم؟
جالبه تو پی هالز هم هرجا میرفتی میدیدی طرفدارهای لوگان دارند تعصب بازی در میارندبعضی از این پست ها اصلا نمیدونم چرا زده شدن!پیر خراباتی ال 90
پیر پیر پیرو سمند
جوانان وطن 206
----------------------------------------------------------
اگه میخواین بحث آیرو دینامیک رو ادامه بدیم بد نیست توی یه تاپیک مجزا شروع کنیم
اسم من رضا ست برادردر ضمن tatu_lover1366 جان خودت يه نگاهي كن ببين ضريب آيروديناميك و ضريب اصطكاك فرقي با هم دارند
تعجب میکنم میگی فرقی ندارن
واقعا نظر شما اینه؟
منم نقض نمیکنم این مطلبومن چیزی از206 پیدا نکردم
ولی مطمئنا بهتر از 405 نیست
به گفته سایت ایران خودرو کمترین ضریب آیرودینامیک رو بین محصولات ایرانی 405 داره
منتها میخوام متوجه بشم عدد مربوط به 206 چنده که آقا محمد میگن از سمند کمتره!!!!!!
دوست من بيشتره . خوب من دروغ كه نميگم . بعد هم ضريب آيروديناميكش از سمند بيشتره . چون هرچي كمتر باشه كمتر جلو هوا مقاومت ميكنه !!! توروخدا رضا جان خودت به اين چيزايي كه گفتي توجه كن . والله به نظر من كه يكي هستن . يكي بياد نظر بده !!!منتها میخوام متوجه بشم عدد مربوط به 206 چنده که آقا محمد میگن از سمند کمتره!!!!!!
در طراحي اتومبيل با كمك اسپويلر و ساير قطعات ميتوانین ضريب آيروديناميك را تغييربدین.براي محاسبه آن از تونلهاي هوا استفاده ميشهضريب اصطكاك(مقاومت) در برابر هوا. ميزان مقاومت اتومبيل در برابر هوا.اميرجان اگه بشه خوب ميشه . چون هم من به اطلاعاتم اضافه ميشه هم دوستان .اگه میخواین بحث آیرو دینامیک رو ادامه بدیم بد نیست توی یه تاپیک مجزا شروع کنیم
چون هرچي كمتر باشه كمتر جلو هوا مقاومت ميكنه !!!
شاید من منظور شما رو اشتباه فهمیدم
منظور شما اینه که 206 بیشتر از سمند در مقابل هوا مقاومت مقاومت داره؟
خوب من دروغ كه نميگم .
یکوقت سوتفاهم نشه اصلا منظورم این نیست
دوستان نصف پستهای این بحث بی خودی و اسپم بودن خب ضریب آیرودینامیک هم بحث خوبی هستش ولی جاش اینجا نیست .
=========================
و دوستی که بقیه رو متهم کرده که نسبت به ماشین خاصی تعصب دارن فعلا من اینجا دوستانی رو میبینم که نسبت به 206 شدیدا متعصب هستن .
بعد از این هر کس بدون دلیل قانع کننده و عقلانی نظر بده از نوع نظرهایی که امیر مشخص کرده حذف میشه پستها .
دلیل نمیشه به قشر خاصی از جامعه اسم گذاشت .هر کس برای انتخابش دلیل باید بگه دلیل عقلانی احساسی قابل قبول نیت.
============================
محمد جان و رضای عزیز شما دو تا از دوستان قدمیی ما هستشن بحث خوب و گرمی هم میکنید ولی خواهشا مدرک و دذلیل معتبر هم برای حرفاتون بگید .در مورد 405 و 206 تنها مرجع نمیتونه ایرانخودرو یا سایتهای داخلی باشن میتونید از سایتهای خارجی هم بگردید که اطلاعاتشون دقیقتر هستش در مورد سمند هم نمیشه دقیقا گفت
چون یک مورد غلت توی صنایع ما هستش که همه چیز رو پنهون میکنن و همیشه اطلاعات ناقص در اختیار مصرف کننده میذارن.
ممنون میشم از هر دوی شما .
چشم رامین جان حق با شماستتنها مرجع نمیتونه ایرانخودرو یا سایتهای داخلی باشن میتونید از سایتهای خارجی هم بگردید که اطلاعاتشون دقیقتر هستش در مورد سمند هم نمیشه دقیقا گفت
من میگردم در مورد ضریب آیرودینامیک 206 از منابع خرجی اطلاعات جمع میکنم اما منع ایرانی رو چون فکر کنم خلاف قوانین اینجاس نزدم
در هر حال ممنون از تذکرت
منبع اگه یه انجمن دیگه باشه لینک غیر قانونی هستش ولی میتوی با اصل مطلب رو با ذکر منبع پایین مطلب بگی .
در مورد سایتهای دیگه هیچ منعی وجود نداره فقط انجمنها.
ممنونم رضا جان از توجهتون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)