اگه میخای یه دوربینم بگیری خب امنیا اچ دی بگیر که همیشه همراهته
آیفون فقط تو سیستم عامل نسبت به امنیا اچ دی برتری داره حالا باید صبر کنیم ببینیم واسه سیمبینم بازی و برنامه مثل آیفون میاد یا نه
Iphone 3GS
Satio ِیا Omnia HD
یه گوشی دیگه که این پایین مینویسم...
اگه میخای یه دوربینم بگیری خب امنیا اچ دی بگیر که همیشه همراهته
آیفون فقط تو سیستم عامل نسبت به امنیا اچ دی برتری داره حالا باید صبر کنیم ببینیم واسه سیمبینم بازی و برنامه مثل آیفون میاد یا نه
سامان جون من يه پيشنهاد دارم!
وقتي ساتيو و آيفون هر دوتاشون ريليز شدن اگه برات امكانش هست(چون تو آمريكايي ميگم) هر سه تاشونو رو برو يه مقايسه كن خودت! خودت متوجه ميشي كه اينترفيس و طراحي اچ دي دلت رو ميزنه! اصلا قابل مقايسه با سوني اريكسون و آيفون نيست!
اين كه از اچ دي!
ميمونه آيفون و ساتيو! مقايسه بين اين دوتا الان يه كم سخته! چون از لحاظ سخت افزاري كه مثل هم هستن تقريبا! اگه آيفون سخت افزار قوي تري داشت من قطعا آيفون رو برات پيشنهاد ميكردم! ولي الان تا هر دوتاشونو نذاري كنار هم نمي توني انتخاب درستي بكني!
ولي چيزي كه مشخصه كيفيت ساخت آيفون هميشه از برنداي ديگه خيلي بالاتره بوده!
پس فعلا صبر كني بهتر به نظر من!
آیفون فقط تو سیستم عامل نسبت به امنیا اچ دی برتری داره![]()
![]()
Last edited by Original Titan; 22-06-2009 at 14:53.
با سلام!
اينجوريكه ظواهر نشون ميده اول آيدو يا همون ساتيو بعد آيفون بعد امنيا اچدي
گفتم که HD رو فقط خواستم مقایشه شه...کاری باهاش ندارم...!
فکر کنم این 3GS سرعتش از ساتیو بیشتر باشه.نه سینا؟؟؟؟؟؟؟
ال سی دی هم چیز خیلی مهمیه واسه من که...بحسش نشه بهتره...بعد یه خوبی دیگه هم اینه آدم زورش میاد یهو 800$ بده گوشی.ولی 200 تا چیزی نیست...ماه به ماه هم 30 تا آدم زورش نمیاد![]()
سامان سرعت سیمبیان کجا و آیفون کجا تازه 3gs سرعتش 2 برابر بشه
مقایسش سرعتشون مثل فراری با پیکان میمونه!!!!!!!!!!!
ال سی هم که خودت دیدی تو همه شرایط هم خوبه هم رنگا طبیعه ال سی انقدر کیفیت داره که انگار داری با دوربین 20 مگا پیکسلی عکس میندازه:
در کل به نظر من اول آیفون 3gs
دوم هم بین آیدو و امنیا اچ دی شیر یا خط کن
تفاوت سخت افزاریش در این حد هست که منم تو فکر تعویض تری جیم.
از لحاظ سرعت که فیلمرو خودت دیدی.تازه این ورژن ۳.۰ هست و هنوز کلی باگ داره.
تری جی با ۴۱۲ مگ سیپیو و ۵۰ مگ رم که د اختیار کاربره وضیعیتش اینه که از لحاظ سرعت و پرفورمنس زبان زده.
من خودم حساب کردم تمام برنامه ها رو بین ۳-۵ ثانیه بالا میاه.
حالا خودت حساب کن که اگه ۶۲۰ مگ سی پیو و ۱۵۰ مگ رم در اختیار داشته باشه در چه حدیه سرعتش؟؟؟؟؟؟!!!!!!
یه نکته که یکی از دلایل خودمم برا تعویضه باتریشه.
که برا من که با وای فای زیاد کار میکنم عالیه.
۹ ساعت رو وای فای دوام داره.
۱۰ ساعت پخش فیلم
۳۶ ساعت پلی بک
نکته ی دیگه بحث گرافیکشه که با این اوصاف تا چند وقت دیگه برنامه هایی که براش بزنن رو تری جی جواب نده.
تری جی اس از open gl 2.0 ساپورت میکنه اما تری جی اس به خاطر کمبودای سخت افزاری از open gl 1.1 ساپورت میکنه.
اینم محض اطلاع.
در عرض سه روز و در ۸ کشور ایفون 3gs بیش از یک میلون دستگاه فروش داشته.
به نقل از iclarified
این قسمت رو قبول ندارم، آیفون که اینترفیس خیلی زیبایی داره، بحثش جداست! ولی بین اون دوتا واقعا اینترفیس اچ دی خیلی زیباتر از ساتیو هستش.وقتي ساتيو و آيفون هر دوتاشون ريليز شدن اگه برات امكانش هست(چون تو آمريكايي ميگم) هر سه تاشونو رو برو يه مقايسه كن خودت! خودت متوجه ميشي كه اينترفيس و طراحي اچ دي دلت رو ميزنه! اصلا قابل مقايسه با سوني اريكسون و آيفون نيست!
آیفون که هم اینترفیس ساده ای داره و هم اینکه خیلی جذابهاین قسمت رو قبول ندارم، آیفون که اینترفیس خیلی زیبایی داره، بحثش جداست! ولی بین اون دوتا واقعا اینترفیس اچ دی خیلی زیباتر از ساتیو هستش
واقعا تو این زمینه بی نظیره
ولی بین امنیا اچ دی و ساتیو خداییش پلیر ساتیو اینترفیس باحال تره ولی بازم جفتشون سیمبیان هستن و کلا فرق چندانی ندارن
درسته . Satio فقط یه پلیر باحال داره وگرنه بقیه جالب نیست . البته TouchWiz 1.5 هم نباید روی HD میذاشتن اگر 2.0 میذاشتن معرکه میشد .
مثل اینکه سامی با WinMo بیشتر حال میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)