تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 61 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 601

نام تاپيک: سریال رستگاران

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

گروه فرهنگي - رسانه ملي به عنوان تنها رسانه ديداري داراي مجوز انتشار در كشور كه از آن با عنوان دانشگاه عمومي نام برده مي‌شود وظيفه‌اي بسيار جدي براي پركردن واقات فراغت بينندگان در گروه‌هاي سني مختلف و ارائه برنامه‌هاي محتوايي براي ايشان دارد. از همين رو مديران سيماي جمهوري اسلامي ايران پيوسته در تلاش بوده‌اند تا با تهيه و پخش برنامه‌هاي جذاب تلويزيوني و به خصوص مجموعه‌هاي تلويزيوني در اين وظيفه به موفقيت دست يابند.
    سريال تلويزيوني «رستگاران» در 52 قسمت 45 دقيقه اي، توسط محمد رضا شفيعي براي گروه فيلم وسريال شبکه سوم سيما تهيه و توليد شده‌است از چند روز پيش هر شب از همين شبكه نمايش داده شده‌است. رستگاران داستان دختري به نام خجسته رابيان مي‌کند که درپي ناپديد شدن شوهرش احمد رضا روانه تهران مي‌شود ولي.... اين مجموعه 52 قسمتي است که فيلمنامه آن را سعيد نعمت الله نوشته است و پوريا پورسرخ، آتيلاپسياني، روناک يونسي، صبا كمالي، عباس اميري، کاوه خداشناس، لينداکياني، محمد حسين عمراني، آناهيتا افشار، زهره صفوي، شهرام عبدلي، مريم سلطاني، اسماعيل سلطانيان، به ايفاي نقش پرداخته اند. گفتني است سيروس مقدم پيش از سريالهايي چون ريحانه، روز حسرت، اغما، پرواز درحباب، وپيامک ازديار باقي را کارگرداني کرده است.
    "محمدرضا شفيعي"در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: حدود 40 درصد از فيلمبرداري "رستگاران" باقي مانده است. وي با اشاره به اينکه لوکيشن‌هاي اصلي ما دکور هستند، اظهار داشت: لوکيشن‌ها در خانه اي اتفاق مي‌افتد و مجموعه اي از خانه‌ها که کاراکترهاي اصلي است و تماما دکور هستند در اين خانه متمرکز شده است. تهيه کننده سريال "نرگس" افزود: لوکيشن‌هاي اداره آگاهي و بيمارستان هم در جاي ديگري است و دکور آنها را نيز ساخته ايم. شفيعي، در خصوص ارتباط موفق سريال "نرگس" با ساخت اين سريال، گفت: ساخت اين سريال ارتباطي با سريال نرگس ندارد و سيما توليد سريال‌هاي شبانه تابستانه و پاييزه را در دستور کار خود قرار مي‌دهد. وي، با بيان اينکه سريال نرگس به عنوان اولين تجربه سريال‌هاي هر شبي خيلي موفق بود، افزود: ما تجربه‌هاي ديگري هم داشتيم و رستگاران سومين تجربه در کارهاي ملودرام هر شبي است که اميدواريم بينندگان را به خودش جذب کند.
    اين تهيه کننده، درباره اينکه رستگاران هم تعليق سريال نرگس را دارد يا خير، گفت: بهتر است اين دو سريال را با هم مقايسه نکنيم زيرا هر کدام ژانر خاص خود را دارند. شفيعي، ادامه داد: رستگاران زندگي طبقات ضعيف اجتماعي که در تهران هم زياد هستند را به تصوير مي‌کشد و با آن ملودرام (سريال نرگس)و به چالش کشيده شدن رقابت عشقي دو جوان متفاوت است.

وي، خاطر نشان کرد: با تماس‌هايي که با سازمان صدا و سيما داشتيم، بزودي زمان پخش اين سريال از ساعت 23 به 22 و 30 دقيقه تغيير خواهد کرد.
    اين تهيه کننده، درمورد نحوه انتخاب بازيگران اين سريال، گفت: کارگردان (سيروس مقدم) نظر تهيه کننده و نويسنده را که مدت‌ها با کار درگير هستند در انتخاب بازيگران مد نظر قرار مي‌دهد بنابر اين انتخاب بازيگران حاصل يک تصميم جمعي است.
    وي با اشاره به اينکه انتخاب بازيگر از حقوق و وظايف کارگردان است و کارگردان نظر آخر را مي‌دهد،ادامه داد:آقاي مقدم با روحيه خوبي که دارد معمولا از همه نظرات استقبال مي‌کنند.
    شفيعي، در خصوص انگيزه انتخاب بازيگر نقش نسرين (عاطفه نوري) در سريال نرگس و در مجموعه رستگاران گفت: اين دو نقش اصلا قابل مقايسه با هم نيستند، وي در سريال نرگس يک نقش خاکستري داشت که با مادر و خواهر خود درگير بود اما در اين سريال نقش منفي دارد و دختر بزهکار و جيب بري است که از خانواده جدا شده و در شهر بزهکاري مي‌کند و با دعواي خانوادگي بسيار متفاوت است و چون بازيگر خوبي است براي بازي در سريال رستگاران هم انتخاب شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این پلیسه خسته نمیشه انقدر آب میخوره ؟

24 ساعته دستش یه بطری هست آب مینوشه !!
    یه چیز دیگه هم هست اینکه این دختره خجسته همش چادر سرشه!!! حتی تو خونه!
    شدیدا تایید میشه
    چادرو نمیدونم دلیلش چیه ولی اون آب براکلاس کاره،میخوان حس استرس پلیسو تو ذهن بیننده جا بدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

شدیدا تایید میشه
    چادرو نمیدونم دلیلش چیه ولی اون آب براکلاس کاره،میخوان حس استرس پلیسو تو ذهن بیننده جا بدن
    اگه من جای اون پلیسه بودم و هی آب میخوردم تا حالا اسهالی میشدم !

خیلی آب میخوره ! اگه دقت کنین سر بطریش بسته هست فقط میره بالا و میاره پایین !

اون دختره خجسته رو هم که با چادر زاییدن !

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

من فقط به خاطر پورسرخ و پسياني نگاه ميكنم
    واقعا هنرمند هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من زیاد این سریال رو ندیدم ولی چون آفای مقدم کارگردانش هست و من ایشون رو به عنوان کارگردان قبول دارم ، مطمئنم سریال خوبیه ولی یه اشکال کوچیک داره اون هم در مورد فیلمنامه ، فیلمنامه خیلی مصنوعیه و همه تو فیلم با کلمات بازی میکنن به طوری که انگار یکی براشون نوشته در صورتی که نباید اینطور به نظر برسه .

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من پورسرخ برای این کار مناسب نیست
    کلاس پورسرخ کجا و کلاس خ ج س ت ه کجا؟؟؟

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

9

من زیاد این سریال رو ندیدم ولی چون آفای مقدم کارگردانش هست و من ایشون رو به عنوان کارگردان قبول دارم ، مطمئنم سریال خوبیه ولی یه اشکال کوچیک داره اون هم در مورد فیلمنامه ، فیلمنامه خیلی مصنوعیه و همه تو فیلم با کلمات بازی میکنن به طوری که انگار یکی براشون نوشته در صورتی که نباید اینطور به نظر برسه .
    ضعف فیلمنامه مشکل تنها این سریال نیست، بیشتر فیلمها و سریالهای ما به سمتی رفتن که دیالوگها تصنعی، تکراری و قابل پیش بینی به نظر میرسن.
    حتی اگه قراره دیالوگهای پیچیده یا سنگین و ادبی استفاده بشن باید طوری باشه که بیننده رو به فکر فرو ببره و براش تازگی و هیجان داشته باشه.مثل فیلمنامه "بی گناهان" و "میوه ممنوعه" که من یکی کیف کردم.
    چند تا از تکراری ترین دیالوگهای سریالای ایرانی:
    >>من تصمیم خودمو گرفتم
    >>از چشماش اینو فهمیدم
    >>این بازی تا کی ادامه داره
    >>تا وقتی اون خدابیامرز سایش بالا سرمون بود
    نمونه های دیگش رو فکر کنم شما بهتر از من بدونید.
    سیروس مقدم هم ولی خودش انصافا کارگردان خوبیه و از لحاظ حرفه ای به کارش مسلطه و به قول معروف این Medium (رسانه تلویزیون) رو خوب میشناسه به خصوص مولفه های جذب مخاطبین مختلف رو؛ ولی از اونجایی که همیشه کارهای مناسبتی بهش پیشنهاد میشه معمولا فیلمنامه هایی که روشون کار میکنه چیز دندونگیری نیستن، چون همیشه ضعف فیلمنامه یکی از مشکلات بزرگ مجموعه های مناسبتیه که در بعضی مواقع همزمان با شروع فیلمبرداری متن فیلمنامه هم در حال نوشته شدنه.
    نمیدونم تا کی میخوان در ساخت این نوع آثار دقیقه 90 وارد عمل بشن.
    پایان بندی این فیلمنامه ها هم در موارد قابل توجهی مدام تغییر میکرده که خود دست اندرکاران هم بهش اذعان داشتن این نشون از اینه که فیلمنامه ها از اساس متزلزلن.
    نوع داستان این سریال هم که نمایش دهنده تیره روزی و بدبختی های جامعس، برای پخش در فضای مفرح تابستان به نظرم مناسب نیست، فضای ترسیم شده حتی از نرگس هم سیاهتره.
    یه شب موقع شام میخواستم نگاش کنم دیدم داره قسمتای مربوط به تشخیص هویت جسد و سردخونه رو نشون میده!

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

سلام دوسه شبه دارم میبینم ! واقعا اگه پوریا پور سرخ نبود دو هزار سریالش نمی ارزید !!

ولی خداییش این لیندا کیانی هم خیلی به نقش مقابل پوریا میاد !البته من اصلا تلویزیون نمیبینم این دو قسمت رو هم واسه پوریا دیدم

و الانم دونبالش میکنم ! امشبم دیدم بد نبود ! و فیلمبرادریش هم خیلی قشنگه !

با تشکر ، خشایار
    Last edited by Khashayar King; 08-07-2009 at 23:29.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

لیندا کیانی
    توی این چند جایی که بازیشو دیدم (از جمله تو این سریال) بازیش خیلی خشک و تصنعی از آب در اومده.در حالی که معمولا نقشهایی بهش سپرده میشه که اون شخصیت در وضعیت دشواری قرار داره.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ببخشید من از داستان این سریال خبر ندارم ... میشه یکی یه توضیح مختصر در ورد داستانش بده شاید خوشم اومد و دیدم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •