من تا 12 متر امتحان كردم جواب داداون FM Transmitter هم که گفتی میگن خیلی ضعیفه .![]()
من تا 12 متر امتحان كردم جواب داداون FM Transmitter هم که گفتی میگن خیلی ضعیفه .![]()
تو رو خدا عکسشو بزار ...
آنتن ماشین رو بکش تا آخر بالا.....گوشیت رو شارژ کن......در پشتش هم چک کن درست جا رفته باشه....
مثه من میتونی تا 80 متر هم جواب بگیری![]()
با چي عكس بگيرم؟
بفرمايي اينم عكس از تسك منجير
![]()
از مديران بعيدهسلام
لازم دونستم این پست رو بدم تا بعضی از دوستان روشن بشن
N78 کلا" 96 مگ حافظه موقت (رام) داره که حداکثر حدود 48 مگ اون آزاده (برای اجرای همزمان برنامه)
و همچنین دارای حدود 75 مگ داخلی برای نصب برنامه هست.
6220 کلاسیک هم با توانایی بیشتر در این زمینه دارای 128 مگ حافظه موقت که حداکثر حدود 80 مگ اون آزاده (برای اجرای همزمان چند برنامه) و اینکه در حدود 120 مگ حافظه داخلی برای نصب برنامه داره...
شاد باشید
دوستان مطمئن شدين رم n78 هستش 121 مگ![]()
Last edited by 4870x2; 25-06-2009 at 15:33.
دست همگی درد نکنه !!
نتیجه نهایی : به نظر میاد N78 بهتر یاشه
حالا این FM Transmitter که گفتید چی هست ؟ چه ربطی به آنتن پراید داره ؟
ببخشیدا سوالم مسخرس از نظر استادان گرامی آخه یه عمر با 6600 سر کردم این چیزا نمی دونم چیه![]()
fm transmiter آهنگو روی موج اف ام میفرسته و شما میتونید با رادیو ماشین دریافتش کنید برد مفیدشم حدود 6 7 متره
من حرفی بدون منبع نمیزنم دوست عزیز!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لطفی کن از x-plore هم یه عکس بگیر...یا حتی jbak takman
ممنون، شاد باشی![]()
سلام دوستان
اومدم نظرم رو راجع به اینا بگم
من هیچ کدوم رو ندارم اما میخوامانتخاب کنم
در مورد باطری 6220 یکی از دوستان باطری د82 رو گذاشته روش و کار کرده مشکلی هم نداره و هر 4روز داره شارژ میکنه...این از این
کیبرد n78 جز کیبرد های خوبی نیست..حالا هی بگین عادت...
خوب wlan یکی از خواص خوب گوشیه که استفاده چندانی نداره به خصوص تو دانشگاه ما که --- میخواد
قیافه n78 خیلی بالاتره از 6220
سنگینی خاصی داره تو قیافش
خوب فرستنده fm هم خداییش کاربرد داره؟شما یه ضبط فلش خور داشته باشی گوشی رو به ضبط وصل میکنی
حالا باطری هم نمی دی تا بخوای فرستنده داشته باشه
دوست عزیز..از شما بعیده
70مگابایت ماله ظرفیت داخلی گوشی هستش و 40 مگابایت ماله ظرفیت باز کردن نرم افزارها و غیره
که جمعا میشه اینی که میبینی
خوب گفتم n78 قیافه و قابلیت های خوبی داره و 6220 هم
در مورد دوربین که خواهشن بی انصافی نکنین...دیگه باید تحولی صورت بگیره که5مگاپیکسل بخواد برابر باشه با 3.2
توی عکاسی اصلا بحث مگاپیکسل نیست....رزولوشن 5 بالاتره...اما چیزی که شما میبینین فرقی نداره حتی شاید یه دوربین 2 رو هم تو افتاب عکس بگیره با اینا برابر باشه..دوربین 6220 با n82 مقایسه میشه
و خواهشن از حدش فراتر نرین که ایندو هردو قیمتش 220تومن هست
شما دارنده های گوشی اگه چیزی جلوتون نباشه میرین میگین از n96 هم بهتره!!
پس مراعات کنین
من هنوز نتونستم تشخیص بدم کدوم بهتره...چون نمی دونم چی میخوام
اما گوشیه سنگینی میخوامکه منو به سرنوشت این گوشیم دچار نکنه که عاشقش بودم
و اینکه هنگ نکنه.....و زود خراب نشه
از لحاظ صدا هم کیفیت صدای 6220 خوبه اما بلندی صدای n78 به خاطره داشتن یه اسپیکر نداره
خسته شدم دیگه
فعلا
Last edited by majidhosseini; 26-06-2009 at 20:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)