طراحی آره ولی مگه نفروختنش به هندیاجدیداً جگوار هم خیلی داره خوب کار میکنه مثلا Jaguar XJ جدید واقعاً طراحی فوق العاده ای داره از نظر کیفیت ساخت و توان موتور هم Jaguar واقعاً عالیه مخصوصاً کیفیت ساخت جگوار یکی از بهترین هاست در دنیا.
![]()
تویوتا
نیسان
مزدا
میتسوبیشی
اینفینیتی
هوندا
لکسوس
پزو
رنو
سیتروئن
مرسدس
بی.او.دبلیو
پورشه
ائودی
فولکس واگن
کادیلاک
فورد
شورولت
پونتیاک
دوج
فراری
لامبورگینی
مزراتی
فیات
الفارومئو
لانچیا
استون مارتین
ولوو
ساب
جگوار
طراحی آره ولی مگه نفروختنش به هندیاجدیداً جگوار هم خیلی داره خوب کار میکنه مثلا Jaguar XJ جدید واقعاً طراحی فوق العاده ای داره از نظر کیفیت ساخت و توان موتور هم Jaguar واقعاً عالیه مخصوصاً کیفیت ساخت جگوار یکی از بهترین هاست در دنیا.
![]()
فروختن سهام و اینا ربط زیادی که به و طراحی و این جور مسائل ندارهطراحی آره ولی مگه نفروختنش به هندیا
مثلا میتسوبیشی سهامش در اختیار مرسدس هست قسمتیش البته
یا رولزرویس و مینی تحت مالکیت ب ام و هستن
کلا مقایسه برندی مثل مرسدس و ب ام و و جگوار و... که تو طراحی به یک هارمونی رسیدن و تاریخچه خودروسازیشون توی یکی از مدل هاشون نمود داره با شرکتی مثل تویوتا و هوندا که هر چند سال یه بار فرم طراحی هاشون به تقلید از سایر شرکت ها عوض میشه زیاد درست نیست
این نظریه معمولا درسته ولی در مواردی هم غلطه مثل میباخ که وقتی به MB رسید طرح مدل های مرسدس بنز رو گرفت و بسیاری از مشتریانش رو از دست داد.
ولی من به شرکت ها رای دادم:
1-BMW: همیشه اصالت رو در مدل هاش حفظ می کنه بدون اینکه ضربه ای به روز بودن مدل ها بخوره حتی در کمپانی هایی که زیر مجموعه هستن مثل RR و MINI هم این اصل رو رعایت کرده و این مدل ها پس از پیوستن به ب ام و اصلیت خود رو مثل میباخ از دست ندادن.(در یک کلام: سنت شکنی در کنار سنت)
2-M.B: تا چند سال پیش واقعا قشنگ با اون چراغ های گرد از مد افتاده طراحی می کرد و چراغ های دو دهه قبل رو به مردم تحویل میداد ولی الان طراحی هاش واقعا تحسین برانگیزه.
3-Porsche: واقعا ماشین های با ابهتی می سازه و مثل ب ام و اصالت رو هم در همه چراغ هاش حفظ کرده (حالا نمیدونم این اصالت چند وقته که در مدل های پورشه هست.
4-AUDI: مدل هایی که اصولا انگار برای ده سال آینده ساخته شدن و مثل اینه که همیشه یک استدیو طراحی فضایی دارن که از اونجا مدل ها رو میارن که البته دلیل بر زیبایی مطلق نیست ولی از نظر به روز بودن رو دست نداره.
5-V.W: خوب مشخصه به خاطر بوگاتی که زیرمجموعه این شرکته البته مدل های خودش هم بد نیستن ولی اگه Bugatti نبود فولکس واگن هم در لیست من نبود اون وقت لیست خودرو ساز های آلمانی ناقص می موند.
در مورد خودرو ساز های دیگر هم (البته این نظر شخصیم هست بعدا هی نگین اشتباه می کنی)می شه معرو ف ها رو در یک جمله خلاصه کرد:
Toyota: طرح های اقتصادی ولی زیبا
Peugeot: شباهت بی نظیر به گربه (عین واقعیته دیگه)
خودروسازهای آمریکایی: ابهت که نه ولی می شه گفت هر ماشینی جلو اون ها سکته می کنه مثل غولن البته همه رو شامل نمیشه
فراری: زیاد اطلاعی ازش ندارم ولی فقط قرمزش قشنگه
لامبورگینی : طرح های خیلی عجیب
لانچیا: آخه خودروساز رومانیایی واقعا شانسی در برابر این همه غول خودروسازی داره.
حداقل ایران خودرو رو می زاشتین که به عنوان تولید کننده از رده خارج شده های پژو بهش رای بدیم
یا
سایپا که داره چرخ های چوبی رو جایگزین چرخ های توپر میکنه که ایمنی بالای -5 ستاره رو از NCAP و استاندارد فوق العاده پیشرفته ی یورو 1 رو برای مروارید تا سال 4000 میلادی می گیره
ولی جای HUMMER تو این نظر سنجی خالی بود
ببخشید که زیاد نوشتم میدونم 99.99% خوانندگان این پست رو به خاطر طولانی بودن نمیخوننش پس شما اون 0.1% باشین
ولی در کل تاپیک بی هدفی هست و کم کم تبدیل به کل کل می شه
Last edited by BBNHFAK; 25-07-2009 at 23:33.
نظر من بادلیل:
فراری:اصلا حرفی توش نیست!enzo رو شو هر کی دیده سکته رو زده!!!شباهت زیادی به ملخ یا یا پرنده های تیز پرواز داره.
لامبورگینی:واقعا ابهت ماشین هاش مثل گاو خشمگینه...من از بغل مورسیه لگو گذشتم واقعا ترسیدم!!!(خوف بود).خوابیدگی یا نزدیکی شاسی به زمین هم به نظرم جذابه.
ماشین های آمریکایی:کوروت و شورلت و فورد و هامر و پونتیاک هم غول ها یا گنده بک های صنعت طراحین.
استون مارتین:سریع و با وقار.
جگوار:یوزپلنگ سلطنتی با شتاب فوق العاده!
سری های جدید مرسدس بی نظیره
مثل
SL
C
E
بله .
ولی اینجا طراحی ملاکه . که منم نظرم رو گفتم![]()
آئودی
مرسدس
بی ام دبلیو
لامبورگنی
آستون مارتین
دوج
کادیلاک
و برند های ژاپنی
آسكاري
كانيكس
لامبورگيني
فراري
نيسان
تويوتا
بنز
شورلت كرووت
آستون
جگوار
به نظر من این عادلانه نیست سلیقه ای هستش مثلا یکی عاشق قیافه ی سمند سورنه یکی هم حالش ازش به هم میخوره
حالا اینکه تو نظر سنجی بی ام وه بیشترین رای رو اورده این عادلانه نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)