سلام
این که شما میگین درسته ولی خوب این جور ماشینا برای تو شهر و یه دوره کوچولو هست نمیشه مسافرت یا جایی که بیرون تو جاده باشه رفت به هر حال منم پولم کم هست و نتیجه گرفتم صبر کنم تا یه چیز درستو حسابی بگیرم ممنون.
![]()
سلام
این که شما میگین درسته ولی خوب این جور ماشینا برای تو شهر و یه دوره کوچولو هست نمیشه مسافرت یا جایی که بیرون تو جاده باشه رفت به هر حال منم پولم کم هست و نتیجه گرفتم صبر کنم تا یه چیز درستو حسابی بگیرم ممنون.
![]()
حس کنجکاویم گل کرد. جدی کسی خبر داره هزینه کروک کردن یه ماشین چقدره ؟ کجا ها انجام میدن؟ جای خوبی سراغ ندارین؟
راستی مخلص فرشاد خان هم هستیم.... کم پیدایی!!
اینجا با 2 تومن اینجور چیزا پیدا نمیشه. اونور هم پیدا نمیشه، چه برسه اینجا.های.
شما از کجایی
برادر برای دانستن قیمت خودرو در ایران کافیه بدونی یک ماشین خارجی اگر بخواد بیاد ایران 2 برابر قیمتش فقط هزینه گمرک هست ! هزینه های جانبی بماند !
اگر هم بخوایی سالم زندگی کنی واقعا نمیشه از این پولهای دوبرابر در آورد ( البته این نظر منه )
این جاگواری که مد نظر من بود مدل 1970 و اندی هست . نه جاگوار 2006 ! اونور آب این ماشین عتیقه هست و قیمتش به 100 هزار دلار هم شاید برسه . ولی تا جاییکه می دونم کروکیش رو تو تهران یکبار قیمت کردم 2.4 میلیون . بهرحال این فقط یک نظر بوداز یو ویش
اگه منظورت رنو هست که باید بهت بگم با همین رنو از تهران رفتیم آبادان و برگشتیم تهران توی جاده من 150 تا میرفتم و اون ازم سبقت میگرفت !!!
افرین کار درست همینه.
همه پولمو یکی خورد هاپولی کرد دارم میرم دنبال کارای شکایت دعا کنید ....
ای بابا ....!!!
قسمت نبوده
سلام من مي خوام ماشين بخرم پول ندارم ولي تا دو ميليون باشه مي تونم يه دونه ماشين بخرم وام مي خوام چه جوري ميتونم يه وام دو ميليوني گير بيارم كمك كنيد
رو ماشین دومیلیونی وام نمیدن چون صد درصد فرسوده هستش.مگه بری نزول(استغفر الله) بگیری که اونم بدرد نمیخوره.
کلا ماشین 2 میلیونی ارزش خرید نداره.
حتما بهتون گفته پولتو بده دوروزه برات دوبرابرش میکنم!یا گفته پول از تو کار از منهمه پولمو یکی خورد هاپولی کرد دارم میرم دنبال کارای شکایت دعا کنید ....
حالا انشالله که یه قرونشم از گلوش پایین نمیره پول حروم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)