تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: مانیتور 22 اینچ بودجه 280$$$

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز یکی از دوستان t220p گرفت ! محشره ...
    حدود 280 ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا من خودم T220P دارم رزولیشن 1200*1920 هست محشره برو بگیر حالشو ببر من الان 3 ماه هست دارم استفاده میکنم حرف نداره

داره خودمونی میشه smfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا من خودم T220P دارم رزولیشن 1200*1920 هست محشره برو بگیر حالشو ببر من الان 3 ماه هست دارم استفاده میکنم حرف نداره

آقا دمت گرم شما که داری استفاده میکنی یه این چندتا سوال منم جواب بده منم بین دودلی گیر کردم!!:
    1- اصلی ترین موضوع اینه که وقته از اون تو ریزولوشنی پایینتر از حد native استفاده میشه چه کیفیتی داره؟
    برای مثال شما اینبار بجای ربزولوشن اصلی که 1920*1200 هست بزار رو 1680*1050 ببین رو متنها و حتی داخل بازیها چجوریه؟ یهنی کیفیتش چقدر پایینتره! لطفا با دقت نگاه کنید!!
    2- شما اهل گیم هستی؟ کارت گرافیکت چیه؟
    3- یه صفحه کاملا سیاه رو درست کن و fullscreen اجرا کن با دقت نگاه کن ببین لایتیگهای صفحه از بالا پایین و بغلها چقدر با وسط صفحه فرق داره!
    4- تو نرم افزارایی مثل فوتوشاپ وقتی پالت رنگ رو باز میکنی طیف رنگها کامل هست یعنی تو هیچ رنگ خاصی احساس پرش رنگی یا اینکه از پر رنگ به کم رنگ یوهو رنگ عوض بشه مشاهده کردی؟

واقعا ممنون میشم جواب بدین خیلی کمک میکنین..
    Last edited by smfr; 10-06-2009 at 15:57.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

2 اینچ یه خورده بزرگ به نظر نمیرسه؟برای خونگی؟
    زاویه دیدش چه جوریه؟ایا اگر انحراف زاویه دید داشته باشی تصویر روشن یا تیره نمیشه؟(برای فیلم مخصوصا)
    رنگ ها رو طبیعی نشون میده؟؟
    ممنون

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقا دمت گرم شما که داری استفاده میکنی یه این چندتا سوال منم جواب بده منم بین دودلی گیر کردم!!:
    1- اصلی ترین موضوع اینه که وقته از اون تو ریزولوشنی پایینتر از حد native استفاده میشه چه کیفیتی داره؟
    برای مثال شما اینبار بجای ربزولوشن اصلی که 1920*1200 هست بزار رو 1680*1050 ببین رو متنها و حتی داخل بازیها چجوریه؟ یهنی کیفیتش چقدر پایینتره! لطفا با دقت نگاه کنید!!
    2- شما اهل گیم هستی؟ کارت گرافیکت چیه؟
    3- یه صفحه کاملا سیاه رو درست کن و fullscreen اجرا کن با دقت نگاه کن ببین لایتیگهای صفحه از بالا پایین و بغلها چقدر با وسط صفحه فرق داره!
    4- تو نرم افزارایی مثل فوتوشاپ وقتی پالت رنگ رو باز میکنی طیف رنگها کامل هست یعنی تو هیچ رنگ خاصی احساس پرش رنگی یا اینکه از پر رنگ به کم رنگ یوهو رنگ عوض بشه مشاهده کردی؟

واقعا ممنون میشم جواب بدین خیلی کمک میکنین..
    درباره سوال های شما،

1. در محیطی که Detail ها خیلی ریز باشند (مثل محیط Text) افت کیفیت بسیار واضحه.
    در بازیها چون Detail ها خیلی ریز نیستند و سرعت تغییر هم پایین تره این افت کیفیت کمتر به چشم میاد. پاسخ این سوال برای همه مانیتورهای LCD دنیا یکسانه چون این ضعفیه که در ابتدایی ترین ساختار LCD وجود داره (ثابت بودن فیزیکی پیکسل ها) و این مشخصه هم در همه مانیتورهای دنیا یکسانه.

3. به Review های کارتهای گرافیک در رزولوشن 1920x1200 مراجعه کنید!

4. Backlight Bleeding منظمی داره و تفاوت در گوشه ها نسبت به وسط به بیشتر از چند درصد نمی رسه.

5. از یک مانیتور 300 هزار تومانی چه انتظاری دارید؟
    طیف کامل رنگ ها حتی در خیلی از مانیتورهای S-PVA یا E-IPS هم قابل مشاهده نیست چه برسه به مانیتورهای TN. اگه طیف کامل رنگ ها براتون مهمه باید برید سمت مانیتورهای حرفه ای تر با پنل های AMVA یا S-IPS که بدون شک لازمه دو تا سه برابر بیشتر هزینه کنید.
    طیف رنگ های T220P نسبت به مادربردهای هم رده اش در بازار خیلی خوب و مناسبه. البته مشخصه در نمایش بعضی از طیف ها مشکل داره که کاملا طبیعیه برای مانیتورهای این رده قیمت.

2 اینچ یه خورده بزرگ به نظر نمیرسه؟برای خونگی؟
    زاویه دیدش چه جوریه؟ایا اگر انحراف زاویه دید داشته باشی تصویر روشن یا تیره نمیشه؟(برای فیلم مخصوصا)
    رنگ ها رو طبیعی نشون میده؟؟
    ممنون
    به 22 اینچ عادت می کنید!
    من بعد از مدتی کار کردن با یک مانیتور 22 و یک 23 اینچ همزمان الان در فکر عوض کردنشون با 24 اینچ هستم!

زاویه دید خوبه و انحراف افقی معقول تاثیر خیلی محسوسی در رنگ ها نمی گذاره.

6. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درباره سوال های شما،

1. در محیطی که Detail ها خیلی ریز باشند (مثل محیط Text) افت کیفیت بسیار واضحه.
    در بازیها چون Detail ها خیلی ریز نیستند و سرعت تغییر هم پایین تره این افت کیفیت کمتر به چشم میاد. پاسخ این سوال برای همه مانیتورهای LCD دنیا یکسانه چون این ضعفیه که در ابتدایی ترین ساختار LCD وجود داره (ثابت بودن فیزیکی پیکسل ها) و این مشخصه هم در همه مانیتورهای دنیا یکسانه.

3. به Review های کارتهای گرافیک در رزولوشن 1920x1200 مراجعه کنید!

4. Backlight Bleeding منظمی داره و تفاوت در گوشه ها نسبت به وسط به بیشتر از چند درصد نمی رسه.

5. از یک مانیتور 300 هزار تومانی چه انتظاری دارید؟
    طیف کامل رنگ ها حتی در خیلی از مانیتورهای S-PVA یا E-IPS هم قابل مشاهده نیست چه برسه به مانیتورهای TN. اگه طیف کامل رنگ ها براتون مهمه باید برید سمت مانیتورهای حرفه ای تر با پنل های AMVA یا S-IPS که بدون شک لازمه دو تا سه برابر بیشتر هزینه کنید.
    طیف رنگ های T220P نسبت به مادربردهای هم رده اش در بازار خیلی خوب و مناسبه. البته مشخصه در نمایش بعضی از طیف ها مشکل داره که کاملا طبیعیه برای مانیتورهای این رده قیمت.
    خوب حالا شما با در نظر داشتن اینکه کارت گرافیک مورد نظر بنده 4850x2 هست با رم 2gig این t220p رو پیشنهاد میکنید یا w2284f از الجی رو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام آقا دوستان درست میگویند من وقتی رزولیشن رو پایین میارم اتوماتیک میره تو رزولیشن 900*1600 یعنی 1050*1680 نداره درسته کیفیت متن ها پایین میاد . ولی دوست عزیز مگه حال داری رزولیشن مانیتوری که فول اچ دی هست رو پایین بیاری من میرم خونه دوستام باور کنبا رزولیشن 900*1440 نمی پسندم اگر خودت کار کنی متوجه میشی چی میگم من رزولیشن مانیتورم رو با دنیا عوضش نمیکنم در مناهل گیم هم هستم تازه با کارت 8800GT بازی میکنم تمام بازی ها رو هم تو رزولیشن 1200*1920 بازی میکنم با جزییات بسیار بالا البته به جز کرایسیس از تمام گیم ها هم متوسط فریم 35 میگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض appeal

سلام با این پولی که داری یک مانیتور AOC با کنتراست 100.000
    واقعا عالی هستش هم اسپیکر داره هم وب کم و مموری هم میخوره همراه گارانتی مادیران با قیمت 250 هزار تومان

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام آقا دوستان درست میگویند من وقتی رزولیشن رو پایین میارم اتوماتیک میره تو رزولیشن 900*1600 یعنی 1050*1680 نداره درسته کیفیت متن ها پایین میاد . ولی دوست عزیز مگه حال داری رزولیشن مانیتوری که فول اچ دی هست رو پایین بیاری من میرم خونه دوستام باور کنبا رزولیشن 900*1440 نمی پسندم اگر خودت کار کنی متوجه میشی چی میگم من رزولیشن مانیتورم رو با دنیا عوضش نمیکنم در مناهل گیم هم هستم تازه با کارت 8800GT بازی میکنم تمام بازی ها رو هم تو رزولیشن 1200*1920 بازی میکنم با جزییات بسیار بالا البته به جز کرایسیس از تمام گیم ها هم متوسط فریم 35 میگیرم
    آخه من که از ریزولوشن پایین خوشم نمیاد!!!
    من میگم همونطوری که غزیزان تو صفحات قبلی گفتن وقتی بازیهای جدید تو سالهای بعدی بیان اونوقت همین 4850x2 هم نمیتونه با اون ریزولوشن بیشتر از 30فریم بده اونوقت من چیکار کنم؟؟
    بعدش هم میدونم من هم بخاطر همین ریزولوشن معرکشه که خیلی وقته دنبالشم میخوام بخرم اما چون میترسم تو بازیای جدید کم بیاره یکمی دودل شدم!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه می کنید! در صورتی که درایور مانیتور رو نصب کنید تقریبا از همه رزولوشن ها می تونید استفاده کنید.

عکس پیوست رو مشاهده کنید.

خوب حالا شما با در نظر داشتن اینکه کارت گرافیک مورد نظر بنده 4850x2 هست با رم 2gig این t220p رو پیشنهاد میکنید یا w2284f از الجی رو؟
    T220P

فقط ممکنه در CRYSIS کمی اذیت بشید، در بقیه بازیها مشکلی نخواهید داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •