ببخشید زیر دکمه پاور که چیزی نیست!!!!!!!!!!!!
در ضمن مثلا تی 650 یا اکثر گوشی های جاوا اون سنسور تنظیم نور واسه هشدار باطری هم به کار میره که اونی که مشاهده میکنید احتمالا همونه!!!!!!!!!!!!!
ببخشید زیر دکمه پاور که چیزی نیست!!!!!!!!!!!!
در ضمن مثلا تی 650 یا اکثر گوشی های جاوا اون سنسور تنظیم نور واسه هشدار باطری هم به کار میره که اونی که مشاهده میکنید احتمالا همونه!!!!!!!!!!!!!
من گوشی های قدیمی رو گفتم اینجور بود.
مهمه؟
نه حامد جان من متوجه نشده بودم تعجب کردم
راستی همونطور که میدونید هدستش استریو بیسیم هست
از طریق وای فای هست یا بلوتوث فکر کنم وای فای باشه اینطور نیست؟
ممنون
گوشی خوبی به نظر میاد اخرش ایا مثل پی 1 فینگر تاچ هست یا نه
سلام دوستان....این گوشی نیومده هنوز؟؟؟اگر بیاد قیمتش در چه حده به نظرتون؟
سلام به دوستان !
من خیلی با گوشیایه این شرکت حال نمیکردم ! البته تا حالا نداشتم !
ولی اینو دیگه نمیشه بیخیال شد !
راستی این که میگید اینترفسش شبیه psp اینطور نیست !
اون عکسی که تو صفحه اول بود و اینطوری برداشت میشد که منو گوشی شبیه xmb psp ماله ریموت پلی aino هست که با اون میتونیم ps3 رو کنترل کنیم (مثه ریموت پلی psp) ! یکی از دوستان هم راجع به این گفته بود ، و پرسیده بود که میشه بازیهایه ps3 رو باهاش کنترل کرد یا نه ! که تا اونجایی که من میدونم با psp که نشد همچین کاری کرد ! با aino هم احتمالش خیلی کمه !
به خاطر اینکه گوشی وهمینطور psp با وایرلس به ps3 وصل میشن و فرستادن این همه اطلاعات با اینکه وایرلس سرعت زیادی داره یکمی مشکله! البته شاید این نباشه چون من با psp تست کردم یه آهنگ رو تقریبا روان اجرا میکرد!
درکل به خاطر همین کلی باش حال کردم ! وهمین که میگن تاچش خیلی قراره خوب باشه ! از نظره مولت مدیا و این هم که دیگه جایه بحثی نیست !
چیز شیک شیکه و کار خوب خوبه ... بسیار قشنگ وزیباست حالا از هر جایی هم که برداشته باشه مهم نیس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)