رنوار انتخاب خوبیه...قیمتشم 360-70...
رنوار انتخاب خوبیه...قیمتشم 360-70...
ممنون دوست من. راستش N82 دکمه هاش برای تایپ چندان مناسب نیست و کلا سری N نوکیا به دلم نمیشینه. P1 هم خیلی گوشی خوبیه ولی زیاد دست مردم دیدم. شما G810 رو پیشنهاد نکردید با اینکه هم سیمبین هست و هم دوربین خوبی داره هرچند شنیدم دکمه هاش سفت هستن و تایپ باهاش سخته... رنوار هم دوربین خیلی قوی داره ولی جاوا هست متاسفانه!
راستی نظرتون راجع به iPhone 3G چی هست؟ خوبه؟ امکاناتش چطوره؟ با نیازهای من جور در میاد یا نه؟ اگه ایرادی داره بگید لطفا...
من g810 رو پیشنهاد دادم و گفتم نیازهاتو برطرف میکنه مشکل خاصیم نداره به نظر من همینو بگیر
iphone گوشی خیلی خوبیه فقط دوربینش خوب نیست و sms فارسی نمیشه باهاش بزنی ولی قیمتش بالای 700 تومنه
بله حسن جان. شما G810 رو پیشنهاد کردید و من هم تقریبا ازش خوشم اومده هرچند لمسی نیست و دکمه هاش هم زیاد راه دست نیستن و سفت هستند.
این iPhone هم پس باید قیدش رو بزنم. با این حساب فعلا تنها انتخاب من میشه G810... پیشنهاد دیگه ای نیست؟!
Last edited by behrad66; 30-05-2009 at 23:05.
البته یه چیزی که اینجاست اینه که الان جی 810 توی بازار خیلی راحت پیدا نمیشه
از طرف دیگه قیمتش حدود 370-380 تومنه که ممکنه برای شما که میخواید تا 300-350 تومن هزینه کنید کمی گرون باشه.
عجب!!! پس بعد از 4 صفحه بحث و این همه پیشنهاد، بازم هیچی؟!؟! یعنی واقعا اینقدر کمه تنوع گوشی تو بازار که من هیچ گزینه ای برای انتخاب نداشته باشم؟
[quote=behrad66;38248281. شما G810 رو پیشنهاد نکردید با اینکه هم سیمبین هست و هم دوربین خوبی داره هرچند شنیدم دکمه هاش سفت هستن و تایپ باهاش سخته...
سلام دوست عزيز.اتفاقا دكمه هاي عددي اين گوشي خيليم نرم هست و مناسب براي تايپينگ.![]()
خوب اگه اینطور باشه که خوبه ولی دوست داشتم گزینه های بیشتری برای انتخاب داشتم! الان فقط همین G810 مونده که هم میگن سخت گیر میاد و هم قیمتش یه خورده بالاست. بعضی دوستان گفتن امنیا رو میشه تا 400 تومن هم گیر آورد. خوب اگر اینطور باشه به صرفه نیست آدم 380 تومن بده برای G810.
بازم پیشنهاد بدین لطفا
سلام. دوست عزيز شايد اگر كمي از ويژگيهايي كه براي گوشي ميخواي بگذري بشه گوشي ديگه ايي معرفي كرد. الان دقيقا بگين چه گوشي ميخواين؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)