عزيزم با پژو 405 بله اما با پژو پارس تفاوتشون 10 الي 20 كيلوئه !!!ضمنا فک میکنم اختلاف وزن سمند و 405 حدود 100 کیلو باشه نه 10 کیلو
عزيزم با پژو 405 بله اما با پژو پارس تفاوتشون 10 الي 20 كيلوئه !!!ضمنا فک میکنم اختلاف وزن سمند و 405 حدود 100 کیلو باشه نه 10 کیلو
[quote=amir.dk;3815146]شرمنده که اینو میگم ولی اینکه با دنده 2 مثلا 90 تا بری به دیسک و صفحه ربط زیادی نداره
ماشین هم برج 6 87 هست و فقط 15000 کار کرده
ماشین سرحالی هست
پراید کاربراتوری که تا جاداره گاز میخورهچون تا دور موتور 7500 گاز میخوره (چفت و بس نداره)
اتفاقا دنده 4 هم خوب گاز میخورد چون 175 تا باهاش رفتم
سلام
ای بابا دشمنت شرمنده
والا من منظورم چیزه دیگه ای بود
والا بنظرم اون حالتم که میگم میتونه تویه اصطحلاک دیسک صفحه تاثیر داشته باشه
کسی که اینکارو میکنه مطمعن باش کارایه دیگه ای هم میکنه که برایه صفحه کلاچ بد هست.
راستی بنظرم 405 های شهر شما با شهر ما تفاوت دارن چون اینجا همچین بخارایی از 405 ها در نمیاد.
راستی فردا میرم اون 206 رو که گفتم بخرم
از خوشحالی دارم .....![]()
نه 405 رو اصلا دست کم نگیر
شتاب مناسبی داره
نمیدونم تازگی ها به سایت ایرانخودرو سر زدی یا نه
ولی فکر کنم روی 405 ها یه سیستم سوخت رسانی جدید نصب کردن
اسمشم فکر کنم گفته
شتاب 0 - 100 رو هم 11 زده
در حالی که ماله سمند و پرشیا 11.7 اعلام شده
شتاب 0 - 100 206 تیپ 2 هم که 14.1 ثانیه اعلام شده
پس 206 شتاب خیلی کمتری نسبت به 405 داره
در مورد دیسک و صفحه هم بله مطمئنا کارهای جانبی هم باهاش صورت میگیره (خودم) ولی سرعت رفتن اگه دیسک و صفحه سالم باشه مشکلی براش پیش نمیاد فقط نباید درگیر باشه
![]()
بقیه پست ها رو نخوندم.
تیپ 2 شتابش کمتره.
ولی به دلیل حالت و لذت رانندگی خاصی که داره، این حسو بهت میده که خیلی سریع هست و البته به نظر من لذت رانندگیش خوبه.
پیشنهاد من اینه که در شرایط مساوی و با کرنومتر یا شتابسنج این مقایسه رو انجام بدید.
![]()
سلام
ممنون از راحنماییت
والا من تستهایی که کردم حالت کورس گذاشتن بوده ولی اینجوری که شما میگین انجام ندادم
من خودم هم پشت 405 نشستم کورس گذاشتم هم تویه 206
درمورد گفته ی ایران خودرو هم بنظرم چیزی جز چرت و پرت نباشه
این اعدادی که نوشته من حداقل با 3 ثانیه به بالاش شاید دست پیدا کام
اینا اعدادیه که سازنده اصلی گفته. با بنزین استاندارد. شرایط استاندارد. آب بندی درست و ...
قطعا در اکثر موارد با اعدادی که ما به دست میاریم فرق داره.
کاملا با فرشاد موافقم . 206 رانندگیش یه لذت خاصی داره . جوان پسند تره. مثلا موقع شروع حرکت یه تیزی خاص خودشو داره . بالاخره بخوای منطقی هم بهش نگاه کنی . 405 مال 20 سال پیشه .یعنی دقیقا سال 1988 شده بهترین ماشین اروپا .
206 شاید تو کورس با 405 اولش یه خورده جلو برنه به خطر وزن کمتر و چالاکی شروع حرکتش . ولی وقتی بندازی 2. 3 دیگه جا میمونه . البته کاملا بسته به شرایط هم هست. یه 405 هست که دنده 2 . 70 تا بیشتر نمیره یکی دیگه هم هست که 4 . 170 تا میره مثل مال ما
من در کل خیلی 405 رو قبول دارم ماشینه بعد 20 سال هنوز طرفدارای خاص خودشو داره . مدلهای 2000 که دیگه دیونشم.
================================================== =============
وزن هر سه خودرو طبق گفته سازنده
پژو 405 : 1100 کیلو
پژو پارس : 1190 کیلو
سمند : 1200 کیلو .
سمند و پارس تقریبا هم وزنن
shetabe 206 bishtare
man ba 206 tipe 2 ba 405 loors bastam....206 sar tare
دوست من لطفا فارسي تايپ كنيد چون قانونه !!!!
به نظر من ال 90 از همه اون ماشینهایی که گفتی شتابش بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)