تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: مقایسه آیفون چینی با اصلی؟

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کاملا درسته.
    مایکروسافت فوقش بتونه رو سخت افزار مانور بده. که بازم گمون نکنم به پای گوشیای موجود برسه. به نظر من درحال حاظر بهترین گوشی از لحاظ سخت افزاری امنیا اچ دی هست. از همه لحاظ عالیه به جز سیستم عامل.
    مایکروسافتم فوقش به این برسه. سیستم عاملش که فرق زیادی نکرده.
    واسه اینجور ابراز عقیده که فقط از یک جهت هست و اونم طرفتاری از مک خیلی زود هست
    مثل اینکه شما حالاشم قبول ندارید ویندوز بهتر از مک هست نه

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اون مقایسه رو من قبول ندارم...........البته نظر من هست........چون من فکر می کنم نظر شخصی خود فرد ریویو نویس هست.......
    در ظمن این چیز هایی که باعث برتری ویندوز شده تقریبا بیشترش دیگه در ورژن 3 درست شده....همین الان هم درست شدن اما با برنامه
    Last edited by s-a-l-i-m; 31-05-2009 at 21:44.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون مقایسه رو من قبول ندارم...........البته نظر من هست........چون من فکر می کنم نظر شخصی خود فرد ریویو نویس هست.......
    در ظمن این چیز هایی که باعث برتری ویندوز شده تقریبا بیشترش دیگه در ورژن 3 درست شده....همین الان هم درست شدن اما با برنامه
    نه اتفاقا من شبیه این رو به زبان انگلیسی خوندم و با منطق هم حرف زده
    شما بیا مک رو با ویندوز تو کامپیوترت مقایسه کن کدوم برندس(البته این به این معنی نیست مک بده ولی ویندوزم عالی هست)
    راستی در ضمن (فکر کنم سریع تایپ می کردی)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نه کلا من این رو اشتباه نوشتم.........دی
    چون همیشه جایه این کلمات رو اشتباه میزارم.........دی
    درسته ویندوز برندست ولی ما در رابطه با گوشی حرف میزنیم...........
    تا الان هیچ شرکتی تاچ مثل ایفون نزد.......این که ربطی به ویندوز نداره.......در ظمن ویندوز جدید خیلی ساپورت کننه تصویر رو تا 256 هزار هست که { شاید اینطور بشه } در صورتی که ایفون 16 میلیون هست و زیر نور افتاب هم هیچ گوشی بهش نمیرسه.......
    در ظمن ویندوز برای گوشی با سی پی یو 600 یا حتی 1 گیگ خیلی سنگین هست و سرعتش اصلا خوب نیست اما ایفون در حالی که فقط از 400 تا استفاده می کرد نه هنگ می کرد نه سر بازی هایه 400 مگا یا 700 مگا بایت مکس زیادی می کرد......
    در حالی که من سر یک بازی بیلیارد نه چندان سنگین به نظر من خیلی طول می داد........و بعد اپدیت هنگ نمی کرد ولی قاطی می کرد مثلا استاتوس بار رو حذف می کرد یا تاچ فلو اون کار نمی کرد.......کلا با خودش در گیر بود......حتی یکی از بچه تو فروم دیگه ای هم همین رو می گفت در حالی که رام کوک شده نصب کرده بود { که سرعتش خیلی بیشتر از رام هایه شرکتی هست }
    ..........
    من خیلی اعصابم خراب شد بخاطر اینکه گفته بودم ایفون بخرم یا تاچ پرو یا hd که همه می گفتند یا hd یا pro که من دیدم پرو کامل تر هست و این رو خریدم در حالی که فقط 2 نفر که یکیش همین سینا بود هی به من می گفت ایفون بخر ولی.......الانم احساس می کنم پولم رو اتیش زدم...........

5. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه کلا من این رو اشتباه نوشتم.........دی
    چون همیشه جایه این کلمات رو اشتباه میزارم.........دی
    درسته ویندوز برندست ولی ما در رابطه با گوشی حرف میزنیم...........
    تا الان هیچ شرکتی تاچ مثل ایفون نزد.......این که ربطی به ویندوز نداره.......در ظمن ویندوز جدید خیلی ساپورت کننه تصویر رو تا 256 هزار هست که { شاید اینطور بشه } در صورتی که ایفون 16 میلیون هست و زیر نور افتاب هم هیچ گوشی بهش نمیرسه.......
    در ظمن ویندوز برای گوشی با سی پی یو 600 یا حتی 1 گیگ خیلی سنگین هست و سرعتش اصلا خوب نیست اما ایفون در حالی که فقط از 400 تا استفاده می کرد نه هنگ می کرد نه سر بازی هایه 400 مگا یا 700 مگا بایت مکس زیادی می کرد......
    در حالی که من سر یک بازی بیلیارد نه چندان سنگین به نظر من خیلی طول می داد........و بعد اپدیت هنگ نمی کرد ولی قاطی می کرد مثلا استاتوس بار رو حذف می کرد یا تاچ فلو اون کار نمی کرد.......کلا با خودش در گیر بود......حتی یکی از بچه تو فروم دیگه ای هم همین رو می گفت در حالی که رام کوک شده نصب کرده بود { که سرعتش خیلی بیشتر از رام هایه شرکتی هست }
    ..........
    من خیلی اعصابم خراب شد بخاطر اینکه گفته بودم ایفون بخرم یا تاچ پرو یا hd که همه می گفتند یا hd یا pro که من دیدم پرو کامل تر هست و این رو خریدم در حالی که فقط 2 نفر که یکیش همین سینا بود هی به من می گفت ایفون بخر ولی.......الانم احساس می کنم پولم رو اتیش زدم...........
    به نظر من که ضرر نکردی
    مقایسه دقیقا همون ویندوز و مک هست مک تو امریکا خیلی فروش داره جاهای دیگه کمتر ولی باز این از ارزش هاش کم نمی کنه و ویندوز همیشه 1 پله بالاتر بوده بخاطر تجربه و...

7. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان حالا مقايسه ي ايفن چيني با اصلي چه ربطي به اين بحث(ويندوز و مک)داره!!!!!!!!!!!!!

9. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان حالا مقايسه ي ايفن چيني با اصلي چه ربطي به اين بحث(ويندوز و مک)داره!!!!!!!!!!!!!
    ربطش بر می گرده به ایفون و ویندوز موبایل ها دوست عزیزم

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

من یه بار دیگم میگم.این مقایسه ها از پایه اشتباه.مثل مقایسه ی دو متر با سه ساعته.
    حالا کدوم بهتره؟؟؟؟؟
    خرید گوشی یک امر سلیقه ایه.وقتی من دوربین ۸ مگاپیکسلی به کار نمیاد چرا برم پول بدم مثلا inov8 بگیرم.؟؟؟
    یا وقتی من با گوشیای غیر لمسی راحت نیستم چرا برم مثلا ان ۹۶ بگیرم؟؟؟؟
    هر کی با یه چیز راحته.شما ممکنه کاری بخوای بکنی با گوشی که ایفون نتونه. ممکنه منم بخوام مثلا با گوشیم بازی با گرافیک بکنم که ویندوز به کار نمیاد.
    هر کسی باید ببینه چی میخواد و بره ببینه که کدوم مدل براش بهتره.نه در مورد گوشی .تو همه یخریدا باید اینکارو بکنیم.

مثلا سلیم تو که الان از گوشیت ناراضی....تو میخوای با گوشیت دقیقا چه کاری انجام بدی؟؟؟؟؟بگو ببینم شاید اصلا ایفونم بدردت نخورد.

12. این کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه بار دیگم میگم.این مقایسه ها از پایه اشتباه.مثل مقایسه ی دو متر با سه ساعته.
    حالا کدوم بهتره؟؟؟؟؟
    خرید گوشی یک امر سلیقه ایه.وقتی من دوربین ۸ مگاپیکسلی به کار نمیاد چرا برم پول بدم مثلا inov8 بگیرم.؟؟؟
    هر کی با یه چیز راحته.شما ممکنه کاری بخوای بکنی با گوشی که ایفون نتونه. ممکنه منم بخوام مثلا با گوشیم بازی با گرافیک بکنم که ویندوز به کار نمیاد.
    هر کسی باید ببینه چی میخواد و بره ببینه که کدوم مدل براش بهتره.نه در مورد گوشی .تو همه یخریدا باید اینکارو بکنیم.

مثلا سلیم تو که الان از گوشیت ناراضی....تو میخوای با گوشیت دقیقا چه کاری انجام بدی؟؟؟؟؟بگو ببینم شاید اصلا ایفونم بدردت نخورد.
    کاملا تایید می شه (بهترین طرز بیانی که ممکن بود)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

حالا کدوم بهتره؟؟؟؟؟

چقدر مسال زیبایی زدی...........
    من می خوام سرگرمی خوبی داشته باشم که فکر کنم بعد psp این من رو سر گرم کنه......دی...........زیر نور افتاب کور نشم تا یک sms بخوانم.......
    تاچش خوب و سرعتش خوب باشه تا این خاطره بد ویندوز رو از سرم بیرون ببره { همین گوشی که گفتی هم مثل اینکه تاچش خازنی هست اما به دلیل دوربین قوی که به کارم نمیاد امکان داره خز بشه و سرعتش هم حتما مالی نیست }
    و اینکه ایفون تقریبا تو رنج قیمتی خودش ایستاده و پایین نیومده........نمی خوام فردا تا یکی میبینه گوشیم رو بگه بلوتوث چی داری { بخاطر همین که در این سری بلوتوث رو درست کردن کمی شاکیم ولی بخاطر اینکه افراد کمی می دونند قراره درست بشه می تونم خالی ببندم }
    دوست دارم شرکتش هی گوشی بیرون نده و با دادن گوشی جدید گوشی قبلیش رو ول نکنه..........
    دقیقا این ها تمام خصوصیات ایفون بود..........
    و اینکه می خوام این سوال واسه خودم روشن بشه که ایفون رو این همه ملت خریدن و راضی اند و عده ای کمی نا راضی اصلا چطور گوشی هست و شرکتش چطوریه { چون با خرید ایفون سینا به مک علاقه مند شد حالا ببینم من خوشم میاد یا بدم میاد و این تجربه میشه تا بسنجم و افراد رو درست راعنمایی کنم و اینکه اگر بدم امد تا اخر عمر اگر بگند فلان گوشی اپل خوبه دیگه سمتش نرم.}
    Last edited by s-a-l-i-m; 01-06-2009 at 23:09.

15. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •