سلام.
متاسفانه عكس آخرين مرحله ي كارتون رو نمي تونم ببينم اگه ممكنه يه جاي ديگه آپلود كنيد.
سلام.
متاسفانه عكس آخرين مرحله ي كارتون رو نمي تونم ببينم اگه ممكنه يه جاي ديگه آپلود كنيد.
سلام ................................... دوستان ببخشید که یکم دیر شد فرزاد در جریانه سه بار مدلمو از اول تو ZB دیتیل دادم
پدرم در اومد ...........................خلاصه که همه چیز تغصیر Unwarpwsh بود هر بار یه جاش مشکل داشت که با خود زیبراش هم که سعی میکردم درستش کنم نمیشد !!!
خوب اینم از ادامه کارم :
![]()
Last edited by Warden; 08-06-2009 at 19:31. دليل: یادم رفت یه چیز بگم
خوب فرهاد جون من ازت ممنونم خوبه اما جزییاتشو باس بیشتر کنی ..................... و رو دستشم کار کنی ..............تا الان خوبه.........
سلام دوستان گفتم یه نمای بهتر بذارم ................
یه کم هم جزییات هم دادم..............................
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول داش فرهاد
خیلی حال کردم
عالی شده کارت حرف نداره ، فقط همینجور که همه میگن دستش رو کامل کنی آخرش میشه
دمت گرم
ممنونم فرزاد راستی پست رو عکسشو عوض کردم هالا بگو دستش خوب شد یا نه؟!
ممنونم رفیق خوب در جواب فرزاد هم گفتم عکس رو عوضش کردم نظرتو بگو ممنونم رفیق
یعنی ایقدر بد کار کردم که ارزش نظر دادن هم نداره ....................نه شوخی آقا یه نقدی چیزی بکنید دیگه از 2روز پیش ما کارمونو گذاشتیم کنار تا نقد های شما رو تصحیح کنیم .............ممنونم
به نظر من دستش باس چاق تر و خشن تر شه .......... بازم هنو دیتیل می خواد به نظر من ....
سلام آقا فرهاد کار خیلی باحالی شده مدل عالیه همینطور دیتیلا هم بسیار زیبا شده.
خیل حال کردم.
ممنون.
دستش تو فیگور خوب شده به نظر من هم یکم تورم هم داره .............. ولی باشه هالا بیا تربت دربارش صحبت میکنیم
چاکرتم کوروش جون ................... باشه
اره خوبه ولی الفا ندارم که دیتیل بیشتر بشه هالا فک شو میکنیم ........... ممنونم رفیق![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)