متن حذف شد
متن حذف شد
Last edited by mrmostafa; 23-05-2009 at 17:40.
وضع هر دومون خرابه ها![]()
اقا در برنامه USB_LOCK_AP_2.5.rar وقتي قفل ميكنيم يو اس بي رو كلا بايد تمام يو اس بي ها رو قطع كرد براي اين هست كه اطلاعات رو بر نداري و داخل خود هارد يا فلش هم نميشه چيزي برداشت و ريخت حالا اين فلش رو ببرم جاي ديگه خودم چيكار كنم؟؟؟؟
من نرم افزاري ميخوام كه روي درايو خود فلش يا هارد پسورد ورودي باره و هر جا كه وصل ميكني به كامپيوتر پسورد بخواد و پسورد رو كه وارد ميكني درايو رو باز كنه همچين نرم افزاري هستش؟؟؟
Last edited by mrmostafa; 23-05-2009 at 17:42.
آقا اصلا اینجا کلا بحث عوض شد
ما نمیخوایم یو اس بی کامپیوترمونو قفل کنیم
نرم افزاری میخوایم که توی فلش بریزیم و کسی نتونه از اطلاعات داخل فلش ما کپی کنه
بحث سر این بود عزیز دل برادر، اینا که شما معرفی میکنید USB سیستمو قفل میکنه
از این نوع برنامه زیاده![]()
اصلا این برنامه ها مشکل دارن شدید
سیستم و نابود می کنن
من یه فایل دارم هر کار می کنم پاک نمی شه نمی دونم باهاش چی کار کرده![]()
سلاماقا در برنامه USB_LOCK_AP_2.5.rar وقتي قفل ميكنيم يو اس بي رو كلا بايد تمام يو اس بي ها رو قطع كرد
وظیفه ی این نرم افزار همینه و معمولا توی کافی نت و جاهایی که نمیخوان یو اس بی وصل بشه استفاده می کنند.
بله عزیزم پست منو می دیدید معرفی کرده بودم شرکت kaka نرم افزاری در این رابطه داره.من نرم افزاري ميخوام كه روي درايو خود فلش يا هارد پسورد ورودي باره و هر جا كه وصل ميكني به كامپيوتر پسورد بخواد و پسورد رو كه وارد ميكني درايو رو باز كنه همچين نرم افزاري هستش؟؟؟
http://rapidshare.com/files/227478193/KakaSoft.Folder.Protector.v5.39.zip
توی فلشتون؟فرمت فایل چیه با برنامه های جانبی امتحان کردید؟من یه فایل دارم هر کار می کنم پاک نمی شه نمی دونم باهاش چی کار کرده
Last edited by [ali]; 29-05-2009 at 13:09.
مه بابا توی هارد خودم امتحان کردم با اون برنامه هایی که شما معرفی کرده بودین تا ببینم چند مرده حلاجن که اینجوری شد
یه نیو فولدر ساختم روش پس گذاشتم یعدم نابود شد فایله
اینو اول بتستید بعد بقیه رو...
لینک دانلود اینا به راحتی پیدا می شه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BusyDelete (BDel)
DelLater
UnLock IT
FreeFile
FileAssassin
واسه پاک کردنشم از delete استفاده کردم خوب
وقت پاک کردن
وهر چی سعی مجدد می کنم فایده نداره
اینم برنامه ای هست که شما دادید ولی کار نمی کنه
![]()
Last edited by mh.attari; 29-05-2009 at 13:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)