تاچ ویوا هم خیلی چیز خوبیه. صدای اسپیکرش شنیدم خیلی با کیفیته، ولی تو هندزفریشو نمی دونم!
تاچ ویوا هم خیلی چیز خوبیه. صدای اسپیکرش شنیدم خیلی با کیفیته، ولی تو هندزفریشو نمی دونم!
اره من هم خیلی ازش خوشم اومده ( فقط حیف که هندزفری تو پکش نیست )
ولی یک مسئله رو من اگه مطمئن بشم قضیه دیگه حله !!!
به نظر شما از لحاظ لمسی بودن 5800 بهتره یا کوکی یا تاچ ویوا ؟؟؟؟
سلام
من با کوکی کار نکردم اما از 5800 بهتره
خوب معلومه چون پي پي سي ها اصولا تاچشون فوق العاده هست و تاچ ويوا هم كه ديگه پاكت پي سي هستشبین اون سه تا ویوا تاچ بهتری داره.
دوست عزیز در بین پاکت پیسی ها به نظره من تاچ ویوا اش دهن سوزی نیست و اگه قصد خرید پاکت پیسی دارین پول بیشتری هزینه کنید یا غید پاکت پیسی را بزنید.این از تاچ ویوا.
میمونه ال جی و 5800 که از ال جی سر در نمیارم فقط میتونم اینو بگم که 5800 به خاطره داشتن سیستم عامل بهتره.....
میگن ویوا اقتصادی ترین پاکت پیسی و نسبت به قیمتش خیلی خوبه. تاچ فلو داره. صدای اسپیکرش خیلی خوبه و از همه مهمتر ویندوز موبایله حساسیت تاچشم بالاست
اگه می خوای تاچ حساس باشه تاچ ویوا بهتره چون از نظر سیستم عامل هم از بقیه سر تره شما هر چی بخوای روی ویندوز موبایل نصب میشه
کوکی خوبه قیمتش و مکانات جالبی داره مثه بازیهاش و تاچش که یه کارای باحالی میشه باهاش کرد
5800 هم ببین این گوشیو با این همه اشکالی که داره نمیشه برای شما پیشنهاد کرد چون اولین تجربه هستش تقریبا و به وفور هنگ می کنه
یکی از بچه ها دیروز داشت منو(Menu) رو می خواست بیاره 3 ثانیه طول کشید ( مخصوصا که رمشو از 1 گیگ بیشتر پر کرده باشی)
Last edited by W580; 22-05-2009 at 08:35.
دیدم تا تایپکم نرفته پایین و دو باره قصد خرید گوشی دارم از همین تاپیک استفاده کنم
متاسفانه من با رای بعضی از دوستام که دیگه با اون ها خرید نمیرم 5800 خریدم
خدا رو شکر مشکلی نداشته ولی نمیدونم چرا زیاد به دلم نچسبید
پس قصد فروشش رو دارم
حالا میخوام این سری برم پاکت پیسی بخرم
بین دو تا گزینه هم شک دارم
htc touch 3g و سامسونگ i900 به نظر شما کدوم یکی به صرفه هست ادم خرید بکنه ؟؟؟![]()
Last edited by شهرام_ایرانی; 28-05-2009 at 22:53.
100% ای900 نصبت به امکاناتش با صرفه تر هست ... من بودم ای900 رو میخریدم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)