امیدوارم وقتی که از لینوکس استفاده میکنید برای رایت کردن CD از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید نه از نرو یا الکل
امیدوارم وقتی که از لینوکس استفاده میکنید برای رایت کردن CD از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید نه از نرو یا الکل
دقیقا!!نوشته شده توسط m a j r i x
اما چون فکر کردم این دوستمون هم مثل من تازه می خواد با لینوکس حسابی کار کنه و هنوز اون رو نصب نکرده این دو نرم افزار رو پیشنهاد دادم. و از اینکه این دو نرم افزار لینوکسی رو هم معرفی کردید ممنونم. حتما از اونها استفاده خواهم کرد.
راستی کار با Nautilus و K3b که سخت نیست؟
باسلام
من چند وقتی به لینوکس علاقمند شدم ولی متاسفانه بهدلیل نبودن یک راهنمای جامع و
درک پذیر البته برای من کاربر متوسط با ان به مشکل برخوردم
اول چند سی دی اوبانتو برایم امد سیدی زنده اجرا میشد اما درایو های کامپوتر را نمی شناخت
سی دی اجرایی هم سی دی کاملی نبود و به سی دی دیگری برای تکمیل نیاز داشت که ان را هم بعد از گشتن زیاد نتوانستم پیدا کنم
رفتم با هزار زحمت زوزه 10 رو گرفتمه و بعد از چند با اشتباه در نصب زوزه با شرینگ کردن پارتیشن ویندوز حالا نصب شده اما خیلی از فایلهارا نمی شناسد یا نمی تواند باز کند و خلاصه بد جوری تو ذوقه مون خورده شاید بعد از 4تا 5 ساعت ور رفتن حتی نمیدونم چه جوری یک کانکشن بسازم و غیره
به خاطر همین دارم با خودم کنار میام که یا ما این کاره نیستیم
یا لینوکس برای از ما بهترونه
اگه میتونید ما رو هم راهنمایی کنید ممنون میشیم
)نگید مطلب نخوندی تو همین سایت من دها مقاله راجع به لینوکس خوند(
با تشکر ببخشید سرتون رو درد اوردم
سلامنوشته شده توسط rootnt
ممنونم از پاسختون
حالا من با این 694 مگ که رو cd جا نمیشه چیکار کنم ؟؟ حیفهدانلودش کردم!
از چه نوع cd استفاده کنم؟
با Live CD دیگه نمیشه به اطلاعات رو درایوا دسترسی داشت نه؟
چطوری باید از shell استفاده کنم با این ubuntu که فعلا کار میکنه!! در مورد دستوراتش تو help خودش راهنمایی نمیکنه ؟ یه چیزی شبیه cmd ویندوز که خودش help داره برا دستوراتش؟
ببخشید که وقتتونو میگیرم
ممنون
سلامنوشته شده توسط m a j r i x
من Make ISO CD زدم، برای ubuntu درست کار میکنه cd
کاش بشه بتونم koppix رو هم رایت کنم ، طبق پیشنهاد شما و بعضی جاهای دیگه که دیدم ، برای تازه کارا پیشنهاد همینه!
ممنون
چرا ۶۹۴ مگابایت روی CD جا نمی شه؟ CD ها معمولا ۷۰۰ مگابایته ؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟نوشته شده توسط edris60
اینجا رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...ممنونم از جوابتون...ولی وقتی Make Bootable Disk میزنم دیگه اجازه نمیده که خودم یه فایل دستی وارد کنم که!! خودش یه دیسک بود درست میکنه....فقط نوعشو از من میپرسه! حالا من این ISO رو چطوری باید تو جریان دخیل کنم؟!؟!نوشته شده توسط m a j r i x
![]()
مرسی.
یا علی.
سلامنوشته شده توسط rootnt
تعجب من هم از همینه !!
حجمشو رو فایل نشون میده 711.124kb ولی تو Properties ، نشون میده 694 مگ !! در بقیه موارد وقتی این ارور رو موقع رایت میده و رایت میکنم مشکلی پیش نمیاد و cd درسته ، ولی این مورد ..!!
بابت لینکها هم ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)