سلام فرشاد جان.
ممنون از توجهت.
فربد هستم.
انتظارات مهم (اصلي)من اينا هستن:
يه ماشين اسپرت که بشه تغيرات زيادي در بدنه و موتورش ايجاد کرد(البته خود ماشين هم اسپرت باشه)
ماشين نرم و راحتي باشه و 4 نفر به راحتي داخلش جا بشن و براي مسافرت مشکلي براي 4نفر پيش نياد.(خودمون يه مدت مزدا3 داشتيم ولي درست حسابي نتونستم تستش کنم)
قدرت موتور خوب باشه و براي کورس گذاشتن داخل خيابان ها مناسب باشه و ابرومونو نبره(البته در اينده اي دور در صورت امکان موتور را تقويت ميکنم)
ماشين مناسبي براي رفت و امد در شهر و مسافرت (جاده هاي بين شهر ها)باشه.در شهر که همه ماشينا را ميشه استفاده کرد.پس بايد گفت در جاده هاي بين شهري که سربالايي هم زياد دارن کم نياره(که باز فکر نکنم هيچ کدام از ماشين هاي نام برده شده کم بياره)البته قضاوت با شما....
کولرش عالي باشه که بازم همشون خوبن.
پولم تا 50 ميليون ايرادي نداره ولي هر چي کمتر باشه براي ماشين بيشتر ميتونم خرج کنم.
اينا انتظارات اصليم بودن و دوست دارم ماشين مورد نظر اين امکانات را داشته باشه و چون ماشين هاي نام برده شده تمام اين امکانات را دارن انتخاب سخت ميشه.........امکانات بيشتري هم داشته باشه که چه بهتر
يه سري انتظارات هم دارم که زياد مهم نيست.که عبارتند از:
من شايد سالي يه بار شايدم دو سالي يه بار بخام با دوستان بريم يه جايي که تا به حال نرفتيم مثلن جنگل يا بيابون........به همين دليل اگه ماشين محکمي باشه و براي جنگل و بيابان....... مناسب باشه بهتره البته زياد هم مهم نيست ولي اگه باشه که بهتر.
حالا به نظره شما بهترين ماشيني که ميتونم بگيرم چيه؟