با سلام
من پست 10 رو دانلود کردم قسمت (دانلود نسخه 2 با حجم 7.8 مگا بایت مخصوص گوشی N73 ) مراحل نصب رو هم انجام دادم اما در بایان نصب گوشی کفت unable to instal و نتونست نصب کنه.
میشه راهنمایی کنین .
در ضمن گوشی من n73 music edition است.
با سلام
من پست 10 رو دانلود کردم قسمت (دانلود نسخه 2 با حجم 7.8 مگا بایت مخصوص گوشی N73 ) مراحل نصب رو هم انجام دادم اما در بایان نصب گوشی کفت unable to instal و نتونست نصب کنه.
میشه راهنمایی کنین .
در ضمن گوشی من n73 music edition است.
سلام به شما دوست عزیز.
به احتمال زیاد مشکل از خود برنامه است و نمیشه کاریش کرد.
چرا از دیکشنری های SlovoEd استفاده نمی کنی؟ خیلی دیکشنری های کاملی هستند. ( این که میزنن کاملترین دیکشنری و ... همه اش تبلیغاته )
ضمنا اگه همون دیکشنری رو میخوای فکر کنم تو پست 25 باشه. اون که تو پست 10 بود ورژن 2 بود. اما این (ورژن 3) جدیدتره. من خودم دارم ازش استفاده میکنم و خیلی خوبه.
فايلها پاك شده ...
بفرما عزیز. اینم لینک های جدید برای شما :
خود برنامه:
دیتابیس برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
ديكشنري با قابليت تلفظ براي گوشي n79 چه ديكشنري هست؟
بچه ها اگه میخواهید بدونید بهترین دیکشنری های نوکیا چه دیکشنری ها یی هستند از من بپرسید بنده حقیر تمام دیکشنری ها یی که تا حالا تولید شده و معروف هستند رو روی گوشیم نصب کردم و تست کردم چه از لحاظ دیتا بیس و چه از لحاظ اینترفیس!
بهترین دیکشنری با تلفظ و بی تلفظ انگلیسی به انگلیسی برای نسخه های مختلف سیمبین msdict viewer هست که از 3 دیتابیس قدرتمند آکسفورد و کلینز و کمبریج استفاده میکنه
بهترین و قویترین دایره المعارف برای موبایل mobile reader هست که دایره المعارف ویکی پدیا با حجم 5 گیگابایت رو روی گوشی شما نمایش میده که کاملتر از این نداریم
بهترین دیکشنری انگلیسی به فارسی و بالعکس دیکشنری جدید سارادیک هست که جاوا هم هست
دیکشنری msdict برای تلفظ بی شک بهترین گزینس و از وبستر و سلود خیلی سرتره
پس برای انگلیسی به انگلیسی msdict و برای انگلیسی به فارسی و بالعکس سارادیک
یه دیکشنری خوب ایتالیایی به فارسی و فارسی به ایتالیایی برای n81 میخواستم
دوستان اگه میشه کمک کنید خیلی فوری احتیاج دارم.....
دوست عزیز توی پیام های بازدید کنندگان براتون دیکشنری که خواستید گذاشتم
Last edited by piroooz; 30-03-2010 at 10:29.
ببخشید من پیداش نکردم میشه لینک بدید؟؟؟
چرا مخفیانه کار میکنید؟خوب بذارید اینجا که همه ی بچه ها استفاده بکن...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)