سلام shabhy_paris
تو بايد بري پشت اون درخت پنهان بشي ....وقتي اون پشت رفتي بعد از چند ثانيه پيرمرده از اونجايي كه هست حركت ميكنه و به جايي ديگه ميره و تو ميتوني وارد مزرعه پيرمرد بشي
سلام shabhy_paris
تو بايد بري پشت اون درخت پنهان بشي ....وقتي اون پشت رفتي بعد از چند ثانيه پيرمرده از اونجايي كه هست حركت ميكنه و به جايي ديگه ميره و تو ميتوني وارد مزرعه پيرمرد بشي
سلام
من توي مرحله 4 بازي call of juarez يه مشكلي دارم و احتياج به سيو اين مرحله دارم
من توي مرحله 4 يك مقدار كه از بين صخره ها حركت ميكنم وارد يك غار ميشم و بعد شروع به پر كردن لود ميكنه وقتي لود پر شد از بازي مي پره بيرون
لطفآ هر كي ميتونه سيو بازي از غار به بعد رو برام بزاره .....
اگر كمك كنيد ممنون ميشم
_
توی قسمت آخر مرحله آخر ، اونجه که مرده می خواد با چاقو Billy رو بکشه ، باید چه کار کرد ؟
من هر کاری که می کنم نمیتونم اسلحه رو دربیارم تا بهش شلیک کنم .
موس رو به طرف پايين حركت بده بعد بيار بالا.
سلام
تو قسمتی که بیلی بایک اسب خارج از دروازه شهره و نمیتونه وارد شهر Fai من Fi Slj یک کلیسای متروک رفتم ...وقتی وارد اونجا شدم از در پشت که بیرون رفتم 3 تا قبر دیدم که روی هر کدام که کلیک میکردی از سوراخ صلیبی سنگ قبر یک تخته سنگ رو نشونت میداد وقتی طرف تخته سنگ رفتم کار ی انجام نداد ....
یکی بمن بگه بعد از اینجا چکاری باید انجام بدم
کمک کنید ممنون میشم
agha toro khoda man save jayi ra mikham k bayad makhfiyane asb taraf ra bedozdi baram sakhte zino makhfi bedozdam lotfan save badesho bedin mamnooon
شما باید بری بالای اون سنگه که از تو صلیبه اون قبره دیدی . اون بالا یه سنگ کروی شکل هست که باید اون رو بندازی پایین تا بخوره به سنگ مورد نظر .نوشته شده توسط bayern
اما برای بالا رفتن باید از روی پشت بوم او کلیسا شروع کنی تا بهش برسی .
سلام Ali_pers!@n
دزدیدن زین اسب کاری نداره تو باید پنهانی جوری که اون صاحب مزرعه تو رو نبینه بری وارد خانه ان مرد بشی و در طبقه دوم زین رو بی سرو صدا برداری و بیایی پایین و پشت اون جعبه ها داخل مزرعه نزدیک خونه پنهان بشی ...وقتی این کارو انجام دادی اون مرد حرکت میکنه و میره داخل منزلش و تو میتونی بری طرف اسب و زین رو روی اسب بزاری و فرار کنی و با اسب از روی دره بپری اون ور ....
mer30 man ye bar in karo kardam shod bad nagahan az dare oftadam bad az on dige natoonestam in zine hamash be dar va divar mikhore man osoolan ye bar ye marhale ro beram bad bare 2 nemitoonam beram lotfan save game bade onja ra bedid savab konid dele manam shad konid ghafiye ro dashti![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)