سلام.
قرار دادن لینک دانلود، در صفحه ی اصلی خلاف قوانین هست.
که تمایل دارید آهنگی رو معرفی کنید، اون رو در یکی از تاپیک های مربوطه در بخش دانلود قرار بدید و لینک اون پست رو اینجا بزارید.
با تشکر مهران ...
ALIGATOR
TIESTO
PAUL VAN DYKE
ARMIN VAN BURREN
FERRY CORSTEN
YAHEL
INFECTED MUSHROOM
ABOVE @ BEYOND
ATB
SCOOTER
سلام.
قرار دادن لینک دانلود، در صفحه ی اصلی خلاف قوانین هست.
که تمایل دارید آهنگی رو معرفی کنید، اون رو در یکی از تاپیک های مربوطه در بخش دانلود قرار بدید و لینک اون پست رو اینجا بزارید.
با تشکر مهران ...
من جدیدا از آرمن ون بیورن خیلی خوشم اومده ! به نظرم داره از تیستو قوی تر کار می کنه ... سال 2oo9 هم که جایزه بهترین دی جی رو از تیستو گرفت
جایزه ی سال 2009 هنوز داده نشده ,armin van buuren هم فقط از نظر مجله ی djmag نامبر 1 اعلام شده . حتی جایزه ی idma هم امسال به Dj tiesto داده شد .
THE INTERNATIONAL DANCE MUSIC AWARDS
Best Artist (Solo) - Tiesto
Best Global DJ - Tiesto
Best Podcast -”Tiesto’s Club Life”
Best Full Length DJ Mix - “In Search Of Sunrise 7: Asia”
Last edited by DJ.Tiesto.DJ; 30-05-2009 at 00:49.
شما به این جایزه ها زیاد توجه نکن.aligator تنها djیی هست که به اندازه tiesto جایزه گرفته.البته یه کم کمتر.
ریمکس جدیدش هم به نام kun for mig به عنوان بهترین ریمکس سال انتخاب شد ولی در djmag حضور هم نداره.اگر تقلب نبود یکی از پرطرفدارطرین دیجیها dj yahel جزو برترینها بود.
مجله DJMag کم مجل ای نیست ببینید از نظر مردم طبق یه نظرسنجی بزرگ آرمین از تیستو بیشتر رای آورد :
متن ترجمه شده شو هم داشتم پیدا کردم میذارم براتون. خود تیستو هم حرف هایی زده میشه گفت 2009 یه جورایی جایزه رو به آرمین تقدیم کرده.
در حال حاضر tiesto اول هست و بعدش armin van buuren قرار داره و paul van dyk سومه
متاسفانه aligator در رتبه 233 قرار داره
رنكينگ اصلي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این انتخابها همش بیخوده.وقتی میری به علی یا یک ایرانیه دیگه رای بدی و اجازه< ثبت رای رو نمیده چون ایرانی هست باید هم اینطور باشه.
paul van dyk خیلی وقته که اثر قابل اعتنایی نداشته حتی از above and beyond که سال پیش بهترین البوم سال رو عرضه کردن بالاتره.
متاسفانه اگه بخوام بگم چه خبره خیلی طول میکشه ولی ali و tiesto بیشترین جوایز رو گرفتن و بهترین djهای جهان این دوتان.
john digweed که نزدیک به 10ساله اصلا کاره ارتیسی نداشته جزوه top10 دنیاست و از این مسخره تر نمیشه.
اطلاعات تکمیلی رو در تایپیک کلوپ هواداران aligator در قسمت دانلود موسیقی دادم.
Last edited by nokia_6253; 05-06-2009 at 16:20.
با این قسمت کاملا موافقم البوم above and beyond فوق العاده قوی بود خیلی عالی بود vandyk یه دو سه سالی میشه که رفته خواب زمستونی اکثر کارای خوب جدیدشم remix هستش که اونم دیگران واسش کردنpaul van dyk خیلی وقته که اثر قابل اعتنایی نداشته حتی از above and beyond که سال پیش بهترین البوم سال رو عرضه کردن بالاتره
بالا برید پایین بیاید Dj Tiesto هم از نظر مردم جهان هم Dj List که بهترین Dj رو انتخاب می کنه 1#
کی راجبه تیستو حرف زد.
من در مورد اجحاف در حق دی جی های دیگه گفتم.مخصوصا دی جی های ایرانی.
همون DEEP DISH بره بگه ایرانیه تا سوتش کنن پایین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)