با اینا کاملا موافقم. خیلی وقتا هم مجبوریم king stone غیر اورجینال و بدون گارانتی ببندیم..اینو قیمت تعیین میکنه نه تعصب.
با اینا کاملا موافقم. خیلی وقتا هم مجبوریم king stone غیر اورجینال و بدون گارانتی ببندیم..اینو قیمت تعیین میکنه نه تعصب.
کینگ استون به هیچ وجه غیر ارجینال نیست خیلی هم خوبه و با قیمت زیر جهانی در ایران ارائه میشه
من به شخصه خیلی وقتها استفاده کردم و تو 3 سال اخیر یک مورد مشکل هم ندیدم
راستشو بخواید این مطلبو از یکی از دوستانم که تاجر هستش (البته پدرش) تعریف میکرد در سفری که به پاکستان داشتند برای خرید برنج به ایران دیده بود که از برد مادربردهای سوخته برای تولید رم کینگ استفاده میشد و هر 10 تاشو یه کش میبستند تو کیسه گونی میدادن وارد میشد ایران..
نمیدونم چقدر صحت داره اما دلیلی هم برای دروغ بودن حرفاش نمیبینم.
البته این اواخر بعضی از دوستان و همکاران بودند که همین کارو میکردند رم کینگ میکردن لای کش 10 تا 10 تا رایگان میدادن به هر کی از راه میرسید..
اینو دیگه خودم دیدم و مطمئنم.
خلاصه ما که رم king stone کار نمیکنیم به کسی هم پیشنهاد نمیدیم.
اون رمها ریمارک بودند. خودتون هم دارید می گید : king stone
برندی که یکی از بزرگترین تولید کننده های مموری در دنیاست اسمش KingSton هست:
بدون شک این رمها رو با کش نمی بندند و کسی هم 10 تا 10 تا رایگان به هر کس از راه برسه نمی ده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه دلیلی داره بخوام دروغ بگم؟؟؟
ضمنا اون E آخرش هم اشتباه املایی بود شما ببخشید.
اون قضیه رو راست گفتم دلیلی نداره بخوام دروغ بگم شاید رم ها DDR بوده باشه اما باور ندارید آدرس بدید خودم 10 تا براتون رایگان بفرستم.(لای کش)
دوست گلم روش حمل چه ربطی به اصلی یا غیراصلی بودن جنس داره؟؟؟؟؟
اینهمه لپ تاپ تقلبی که با روش باکلاس وارد میشن اصلن ؟؟؟؟ به نظر شما البته
سلاماحتمالا اون 500 واتی که شما میگی8 آمپر روی 12v1 میداد روی خط دوم 12 ولتش 8 یا 10 آمپر دیگه میداد که شما بهشون توجهی نکردی
منم دارم همینو میگم دیگه.!
دلیل پیشنهاد رم Patriot اینه که شما رو هوا پست میدی!!خیلی بهتره:
mb: asus m3a
cpu: athlon x2 7750 black
ram: 2x1gig geil 800
hdd: western digital 250 sata
vga: msi ati 4670 512 ddr3
power : green 380
حدود 350 تومن.
برتری رم ها به مقدار حافظه هتسش نه کیفیت برند وCas Latancy ......
اون مقایسه ای که شما دیدی بین 2x1GB Geil Vs 2x2GB Patriot SE بودش؟!!!!!راستی یک سوال چرا شما همه رم PATRIOT رو پیشنهاد میدید؟؟
دلیلش رو میشه بگید..
GEIL که خیلی بهتره ..من چند تا مقایسه در حالت های مختلف COPY , READ ,LATENCY و...در حالت OVER از پاتریوت و GEIL گرفتم با باس های یکسان GEIL خیلی بهتر عمل میکرد هر چند که تست رم اختلافش زیاد محسوس نیست اما در حالت کلی در نظر بگیریم GEIL بهتر عمل میکر و ضمنا PATRIOT در حالت OVER محدودیت ایجاد میکرد و فرکانس رو نمیذاشت از یه اندازه کمی بالاتر ببریم.
در آینده مقدار رم هستش که بدرد میخوره و اکثر اپلکشن ها به مقدار رم کار دارند تا نوع و یا Cas Latancy یا فرکانس.!
موفق باشید
مطمئنی شما همین منظورت بود؟منم دارم همینو میگم دیگه.!
تا جایی که یادمه شما حرف من در مورد پاور 500 وات معمولی که 16 تا 18 آمپر روی 12 ولت میده رو نقض میکردی!!؟
سلام دوستان مي خواستم من رو راهنمائي بفرمائيد:
مي خوام كامپيوترم رو ارتقا بدم و به همين منظور فقط مي خوام: Mother board + CPU +Ram + power + VGA ام رو عوض كنم، دلم مي خواد: مادربوردم گيگا يا ايسوز نباشه، AMD باشه، بالاي 5000 سرعت داشته باشه، پاورم هم بالاي 450 باشه، رم هم دوتا دو گيگ باشه، قيمتش هم دانشجويي باشه...
خيلي ممنون مي شم راهنمائي كنيد.
با تشكر!
تو لینک زیر یه تاپیک جدید باز کن و درخواستت رو مطرح کن تا جواب بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)