ربطی به رانندگی نداره باید تو کلاسهای آیین نامه این فرهنگو یاد بدن که یا خودت برو یا راه بده
برای اون کسی هم که گفت من به هیچ کسی راه نمیدم متاسفم با این جور فکر کردنش![]()
ربطی به رانندگی نداره باید تو کلاسهای آیین نامه این فرهنگو یاد بدن که یا خودت برو یا راه بده
برای اون کسی هم که گفت من به هیچ کسی راه نمیدم متاسفم با این جور فکر کردنش![]()
منظور من هم همین بود که این چیزا رو موسسههای آموزش رانندگی باید بهشون یاد میدادند. شاید هم یاد دادند اما الگوی رانندگی ایشون در دوران کودکی شخصی نابلد بوده. دوران کودکی و نوجوانی هست که شکل ماشین روندن ما رو در آینده مشخص میکنه...
(البته رانندگی صرفاً فشار دادن گاز نیست و به کسی که بتونه ماشین رو به حرکت در بیاره راننده نمیگن؛ راننده کسی هست که قوانین و اصول رانندگی رو بدونه و بهش عمل کنه)
البته همه بستگی به خود فرد داره
من کوچیک که بودم همینطوری رانندگی رو یاد گرفتم
برای گواهینامه هم آموزشگاه رفتم
اما هیچ کدوم رعایت قوانین رو یاد ندادن
مثلا به من میگفتن هر جور راحتی راه برو ولی موقع گواهی نامه گرفتن جلوی افسر این کار رو بکن
بعد از گرفتن گواهینامه خودم به این نتیجه رسیدم که رعایت قانون شخصیت من رو نشون میده و همیشه و همه جا چه با ماشین چه پیاده قوانین رو رعایت میکنم
این باید قاب گرفت زد به دیوارکه رعایت قانون شخصیت من رو نشون میده و همیشه و همه جا چه با ماشین چه پیاده قوانین رو رعایت میکنم![]()
بخشی از مردم این فکر می کنند مسلمانی یعنی روز 17 رکعت نماز خواند بس
و نه حق ناس می شناسند و نه چیز دیگه ی
ما فقط دوست داريم شعار بديم نوبت خودمون كه بشه مي شيم استثنا و تابع قانون هميشه حق با منه !
این وسط سر و کلهی اسلام و مسلمونی از کجا پیدا شد؟!
◙
مسلمان واقعی همیشه به حق دیگران احترام می گذارداین وسط سر و کلهی اسلام و مسلمونی از کجا پیدا شد؟
واقتی از چراغ قرمز عبور می کنی یا روی خط عابر توقف می کنی در واقع حق اونه رو گرفتی
اوکــی !؟
- بعنوان مثال در لاین موتورسیکلت می ریم و اونجا رو مسدود می کنیم .
- برای اینکه چند ثانیه سریعتر بریم هی میون خودرو ها در ترافیک مویراژ می دیم تا شاید به طول یکی دو ماشین جلوتر بیفتیم .
- فکر می کنیم کمربند ایمنی یک وسیله زینتیه . وقتی افسر رو دیدیم مثل روسری خانمها روی شونمون ول می دیمش و انتهاش رو هواست !
- خوابمون می آد . ولی اگر این بارو فردا برسونیم یه بار دیگه از دستمون در می ره . پس با خمیازه و ... هنوزم می رونیم و آخرشم تصادف می کنیم .
- برای اینکه باتری خالی نشده تو تمام کوچه و خیابونهای تاریک و ظلمات با چراغ خاموش رانندگی می کنیم . دیگه یا به مردم می زنیم یا اینکه چشمشون کور ، برن کنار ! باقی ماشینها هم وظیفه دارن راه ما رو روشن کنن .
- تا جایی که ممکنه با حداقل ایمنی و وارسی فنی و ... می زنیم بیرون . چون خرجش کمتره . دود اگزوز ما اگه تو حلق ملت می ره به جهنم . من پول روغن نمی دم !
- ما پارکینگ نداریم ولی بجاش 4 تا اتومبیل داریم . تا چشمتون در بیا ! تازه "سیستم" هم بستیم روش بیا و گوش بده واسه "بچه محلاتونم" تعریف کن !
- ماشین سر هر ترمز جیغ می کشه . ولی ما جاش لنت ترمز عوض می کنیم . چون این واجبتره
- با یه موتور 125 سی سی طرح 1970 ژاپن ، بار یه وانت پیکاپ رو تو شهر جابجا می کنیم . از ورود ممنوعش تا رد شدن از چراغ قرمز و مالیدن به اتومبیلهای پارک شده و ترسوندن عابران پیاده رو و ... تا یه لقمه بیشتر نون ببریم واسه زن و بچه . بعد از هر کدوم از مشتری های پیک نفری 7-8 هزارتومان جدا جدا می گیریم . در حالیکه بارشونم 3 ساعت دیر می رسونیم بهمراه بار بقیه !
- ما یه موتور 300 هزارتومانی داریم بدون ترک مسافر ، بدون کلاه ایمنی نه برای خودمون و نه برای مسافر . مجوز و گواهینامه رانندگی تاکسی-موتوری هم نداریم . تا دلتم بخواد خلاف می ریم تا مسافر زودتر برسه و این افتخار ماست (!) بعد هم 3 برابر مسافرکش های اتومبیل سوار کرایه می گیریم !
- من 16 سالمه ! و 3 ساله بدون پایان خدمت موتور سوار می شم و تا بحال موتورمو نگرفتن !
- بنده یک خانم محترم هستم . تلفن برام مهمه . کلا این چیز مهمی هست ! وقتم ندارم بزنم کنار با اون صحبت کنم . مهد کودک بچم دیر می شه . این مردا فقط از حسودی بوق می زنن ! نمی ذارن بفهمم ساناز چی می گه . کدوم پاساژ بود ؟! الوووو
- حاجیت یه عمریه تو این جاده رونده ! از سر تا تهش رو حفظم . این زنجیر منجیر چرخ واسه سوسولاست . من چشم بسته ام با این چاپارم می تونم تک چرخ بزنم .
- من یک عابر پیادم . دیر هم شده تازه تو این سرما وایسادم تاکسی بگیرم . از بس این راننده ها ناشنوا هستن ، ما مجبوریم بیاییم وسط خیابون داد بزنیم تا ترمز کنن و مام سوار شیم . مستقیم ...!
- و ....
Last edited by piremard; 13-05-2009 at 08:43. دليل: غلط تایپی
مسلمون واقعی برای تنها چیزی که احترام قائله ایدئولوژی خودشه و بس. احترام به حق دیگران، از انسانیت و وجدان آدم سرچشمه میگیره.
◙
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)