نه دوست من . اميدوارم بحث به چنين جاهايي نکشه ...شما ميگي ويژوال بهتره ، من هم ميگم بهتر نيست . بالاخره هر کسي نظر خودش برا خودش و ان شاء الله براي ديگران محترمه . چرا نارحت مي شين ؟
اگه از من می پرسی من زبان ماشین رو پیشنهاد میکنم.....
نه دوست من . اميدوارم بحث به چنين جاهايي نکشه ...شما ميگي ويژوال بهتره ، من هم ميگم بهتر نيست . بالاخره هر کسي نظر خودش برا خودش و ان شاء الله براي ديگران محترمه . چرا نارحت مي شين ؟
اگه از من می پرسی من زبان ماشین رو پیشنهاد میکنم.....
با سلام
ببین عزیز من موضوع ناراحتی نیست!
موضوع اینه که اقایی که گفتند موضوع تاپیک رو فراموش کردید، خودشون اصلا موضوع رو نخونده بودند!؟!؟
بهتره بحث رو ادامه بدیم!
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هر زبانی رو یاد بگیری درامد و کارایی داره(تو ایران)چون یه بحثی هست که تازه داغ شده.اگه دانشجو هستی بهتره با c++ شروع کنی چون به هر حال می خونی.اگه نه می خوای خودت پیشرفت کنی و برنامه نویسی انجام بدی ببین به چی علاقه داری.ظاهرن همچین هم تازه کار نیستی.و وقتتو واسه زبان های سطح پایین تلف نکن.و سعی کن از این شاخه به اون شاخه نپری اگه یه زبان رو در سطح عالی یاد گرفتی بعد برو دنبال یکی جدیدتر و همیشه به روز باش.هر زبانی رو دنبال می کنی کتابهای جدیدش رو بخون.محدود به یه کتاب نباش.اگه می تونی حتی کتابهای اصلی به زبان انگلیسی رو بخون.
+من همه ی پست ها رو از اول دنبال می کردم.چون دیدم داره بحث به این که کدوم زبان از اون یکی بهتره کشیده می شه اون پست رو دادم.سوء تفاهم نشه.
مهم اینه که خودت به چی علاقه داشته باشی.حالا هی همه بیان بگن فلان زبان رو یاد بگیر یا یاد نگیر.وقتی خودت علاقه داشته باشی می تونی حتی توی پاسکال که به نظرم خیلی مزخرفه پیشرفت کنی.
موفق باشین.
بحث شد چهار صفحه ولي هنوز بي نتيجست
توي فرومي به اين بزرگي كسي نيست كه به چندين زبان مسلط باشه و يه نظر اساسي بده؟؟؟
با سلام
من اگه کتاب بخرم اصلا فارسی نمیگیرم، چون همش ترجمه است و کپی! اگه هم بخواهیم به روز باشیم باید پاشیم بریم اونور آب، نه ایران که همه ی فن آوری ها آخر از همه جا بهش می رسه!!!!!!!
پس بهتر در همین محدوده ی خودمون فکر کنیم!!!!
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادگیری زبان برنامه نویسی مهم است اما نه به اندازه برنامه نویس شدن ...
شما قبل از این که همه فکر و ذهن خود را به زبان برنامه نویسی معطوف کنید باید به فکر آن باشید که برنامه سازی یا به عبارتی برنامه نویس شدن را مد نظر داشته باشید
اما در مورد زبان برنامه نویسی :
بستگی به کاری است که شما می خواهید انجام دهید
مثلا برای نوشتن سیستم عامل یا برنامه های در حد کار با سخت افزار های کامپیوتر بهترین انتخاب C بود
برای کار با میکروکنتلرها بهترین گزینه ++C است و
برای برنامه های تحت ویندوز VB یا #C (اسان / سخت) بهترین گزینه است
اما به یاد داشته باشید که با همه زبان های نامبرده نیز میتوان کارهای مشخص شده را انجام داد
در زبان های جدید و پیشرفته استفاده از کتابخانه مطرح است
بطور مثال کتابخانه NET. یک کتابخانه عالی است همانطور که می دانید این کتابخانه ساخت Microsoft است اما جالب است بدانید که اگر شما به جای یک برنامه نویس حرفه ای باشد تر جیح میدهید که این کتابخانه قدرتمند را در Linux ( نه Windows) استفاده کنید این نکته بسیار جالب است .
نکته دیگر اینکه هرکس برنامه نویسی را شروع کند و پروژه کاری دردسترس داشته باشد یا علاقه شدید داشته باشد ممکن است چندین زبان برنامه نویسی را یادبگیرد.
و نکته دیگر با یادگیری یک زبان برنامه نویسی ، یادگیری دیگر زبان ها آسان است
با آرزوی موفقیت شما در این عرصه
اگر سوالی دیگر باشد و اینجانب قادر به پاسخگویی باشم در خدمتیم
Last edited by sadravip; 04-05-2009 at 20:33.
برو بشین پیش مامان سبزی پاک کن به جای برنامه نویسی ....
پرل هم برای شروع بسیار خوبه.....
خیلی جالبه پستهای constantine قبل از pd هست ولی بعدا که میام می بینم مالpd قبل تره.چه جوریاس؟
فکر کنم با خود خود c نميشه يه سيستم عامل کامل نوشت . بايد کمي هم به اسمبلي رو بندازيم . ضمنا براي ميکروکنترلرها فکر کنم c بهتر باشه نه ++c .
ولي اي کاش آدم بدون استفاده از کتابخانه غير از کتابخانه استاندارد برنامه مي نوشت . با اينکه ميگن تا جايي که ممکنه از منابع آماده موجود استفاده کنين ...![]()
به نظر من کسایی که برنامه نویسی رو با محیط ویژوال شروع می کنن از نظر الگوریتم نویسی مشکل دارند
البته این نظر شخصی منه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)