تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: بی نهایت موضوع حیاتی

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

سلام..
    Elham3000 اگه مي ري دانشگاه ياد بگيري بايد خودت بنويسي اين يعني چيه كه پايان ترم همه ميان اينجا ميگن فلان برنامه رو مي خواهيم حالا شما فوق كامپيوتر رو هم بگيري مي بيني كه اخ اخ اخ كاش درس مي خوندم يه چيزي بلد بودم الان مدرك دارم ولي سواد ندارم ..................

اگه نباشه جاش خالی می مونه ELHAM3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام..
    Elham3000 اگه مي ري دانشگاه ياد بگيري بايد خودت بنويسي اين يعني چيه كه پايان ترم همه ميان اينجا ميگن فلان برنامه رو مي خواهيم حالا شما فوق كامپيوتر رو هم بگيري مي بيني كه اخ اخ اخ كاش درس مي خوندم يه چيزي بلد بودم الان مدرك دارم ولي سواد ندارم ..................
    سلام بله می رم دانشگاه که یاد بگیرم اما الان اون قدر سرم شلوغه ........... و وقتی که این برنامه ها را هم در یافت می کنم می خونم پس یاد می گیرم و لیسانس که بگیرم بی سواد نیستم شما نگران نباش همیشه میگن اگه چیزی رو بلد نیستی بپرس تا یاد بگیری تمام برنامه نویس های حرفه ای هم حرفه ای به دنیا نیومدن بلکه به مرور زمان یاد گرفتن که چه طور بنویسند ایا شما ناگهانی همه چیز رو یاد گرفتی ؟ اگه بله که معجزه خلقتی !!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه p d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض !!!

اونايي كه به يه جايي تويه برنامه نويسي رسيدن هيچ كدوم نيومدن تويه pcworld تا برنامه هاشون رو ديگران بنويسنن!
    موفق باشيد.

4. این کاربر از p d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

دخترم شما بايد در هر صورت خودت بنويسي اگه سر شما شلوغه من تهم شلوغه ولي بازم خودم مي نويسم pd راست مي گي اگر مي خواي به جايي تو Programming برسي برو كتاب ها و فروم هاي آلماني/روسي/انگليسي !!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از پند و اندرزهایتان من خودم هم دارم تلاش می کنم روی برنامه هایی که فرستادن دارم کار می کنم اما نمی تونم خیلی زمان بذارم تا نتیجه مطلوب را بگیرم پس لطفا این دفعه را بیشتر درکم کنید چون کارهایم خیلی با هم تداخل پیدا کرده امتحان و........................... می دونم که دارید به صلاح خودم می گید اما الان کارم حیاتیه و عجله دارم لطفا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1-من می خواهم یه پشته خالی ایجاد کنم لطفا بگویید هز چه کدی استفاده کنم ؟

2-و اگر بخواهم بگوییم از چپ به راست بخوان و تا زمانی که به انتهای عبارت نرسیدی (............. ) این اعمال را انجام بده اعمال را ننوشتم .

لطفا هر کدام را به طور جداگانه با ذاکر سوالش جواب بدید ممنون میشم زود جواب بدید .

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •