پس قبول دارین کارتون غیرقابل دفاعه! خوبه...
خوشبختانه رنگی نیستم, طرفدارایه اون تیمم مثل شما!!!
جالبه آشتیانی از فرهنگ بالایه تماشگراش و حرام بودن شرط بندی و قمار در اسلام حرف میزنه! باید پرسید حکم هتاکی و فحش ناموسی چیه؟؟؟![]()
پس قبول دارین کارتون غیرقابل دفاعه! خوبه...
جالبه آشتیانی از فرهنگ بالایه تماشگراش و حرام بودن شرط بندی و قمار در اسلام حرف میزنه! باید پرسید حکم هتاکی و فحش ناموسی چیه؟؟؟![]()
از نظر امار طرفدار های پیروز]]]]]]]]]]]]]هههههپس قبول دارین کارتون غیرقابل دفاعه! خوبه...
جالبه آشتیانی از فرهنگ بالایه تماشگراش و حرام بودن شرط بندی و قمار در اسلام حرف میزنه! باید پرسید حکم هتاکی و فحش ناموسی چیه
از 2 تا اخطار گرتنت معلومه ...
من فقط نظر دوستان پرسپولیسی رو می خونم و میخندم ....ودیگر هیچ.
من کامل ندیدم چی شد ؟؟؟به نظر منم تو 90 مشخص میشه که قضیه ی این بازی ملوان و ابومسلم چی بوده..
فقط تو نموندی یه 50000000 نفر موندن.رفتار زشت تماشاگر استقلال در بازی با سایپا که من هنوز تو حکم ضعیف کمیته انضباطی موندم!
به قول دکتر شریفی مصلحت اندیشی خوبه نه منفعت اندیشی ، اسم این چیه خدا میدونه...!!
برا ما هم جالبه و عجیب..راستش برای من هم جالبه این نکته که هر تیمی که اومد روبروی استقلال مشکلات مالی و نداشتن مربی و ... ولی به ما که میرسید شارژ مالی می شدند
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی وقتی جلو پرسپولیس بازی میکنند انگار بازیه مرگ و زندگیه (شاخ میشن) ....
همین پیام تو بازی رفت و برگشت جلو پرسپولیس خیلی خوب کار کرد البته پرسپولیسم زیاد خوب نبود ولی اگر همون بازیرو جلو استقلال میکرد ..... که نکرد 5 تا نمیخورد...
اره استقلال به حریفان پیروزی پول می داد تا خوب بازی کنند هههههههههههههههههههههههبرا ما هم جالبه و عجیب..
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی وقتی جلو پرسپولیس بازی میکنند انگار بازیه مرگ و زندگیه (شاخ میشن) ....
همین پیام تو بازی رفت و برگشت جلو پرسپولیس خیلی خوب کار کرد البته پرسپولیسم زیاد خوب نبود ولی اگر همون بازیرو جلو استقلال میکرد ..... که نکرد 5 تا نمیخورد...
خوبه حالا این اشپیتی رفت پیروزی وگرنه معلوم نبود این از خدا بی خبرا چه تهمت هایی بهمون می زدن!!!
این حرفا رو ول کنید
یکی بگه نود چی شد و چی گفتن دربارش؟
اینجا من توضیح دادم
تاپیک پرسپولیسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جورایی عادل پیچوند
مرسی
این آذری هم عجب بچه پررویی هستا
خوب شد قهرمان نشدن وگرنه خدارو بنده نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)