فاشيست اتفاقا گرافيك هم فرارتر از اون چيزيست كه در تريلر يا عكس مي بينيم.
فاشيست اتفاقا گرافيك هم فرارتر از اون چيزيست كه در تريلر يا عكس مي بينيم.
من عکس های بازی رو با بالاترین کیفیت گرفتم و فکر نکنم دیگه گرافیک از اون بالاتر باشه
البته قبول دارم نسخه نکست جن گرافیک بالایی داره ولی نه در اون حدی که شما می فرمائین
نه آرمین جان راست میگه!من عکس های بازی رو با بالاترین کیفیت گرفتم و فکر نکنم دیگه گرافیک از اون بالاتر باشه
البته قبول دارم نسخه نکست جن گرافیک بالایی داره ولی نه در اون حدی که شما می فرمائین
خیلی بیشتر از اون چیزی هستش که فکر میکنی! من خودم که اصلا فکر نمی کردم اینطوری باشه! هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم پلی! مطمئن باش اگه یه بار بازی کنی دیگه سراغ هیچ فوتبال دیگه ای نمیری!
نورپردازی بازی فوق العاده هستش! و همچنین طراحی استادیم های بازی ! کلا وجه بصری بازی عالی طراحی شده!
داش کراسر و داش مسعود راست میگن منم چنتا عکس دارم که نشون میده گرافیک 09 از این عکس رونالدو هم بالاتره و هم طبیعی تر. مخصوصآ عکس de rossi در حد روانیههههههههههه
درسته که میخوان از موتور گرافیکیه fifa 06 xbox واسه fifa10 تو pc استفاده کنن؟؟؟؟!!! چند وقت پیش تو فروم electronicarts خواندم
آره این خبر مال چند وقت پیشه که فکر نکنم صحت داشته باشه
تازه گفته بود تا fifa 11 موتور گرافیکی بازی تغییر نخواهد کرد.
البته این چیزا سلیقییست. به نظر من هنوز خیلی می تونن روی گیم پلی این بازی کار کنن روون تر بشه.
فکر کنم بیشتر از این ادامه ندم بهتره. چون باز کل کل شروع میشه![]()
Last edited by treason_boys; 25-04-2009 at 15:49. دليل: یه غلط املایی کوچولو
دیگه از این گیم پلی چیزه دیگه ای میخوای؟
خدا بود!
شبیه سازیه اصل بود!!!!!!!!!!
خب منم خيلي خوشحالم كه بالاخره تاپيك بازيه مورد علاقه ما نيز زده شد !!!
فقط من هيچ عكسي نديدم !!! چرا ؟؟؟
همه دوستان ميگن عجب عكسيو عجب گرافيكيو ...
بفرما عکس رو یه جای دیگه آپ کردم
![]()
سلام
آقا این عکسی که همه توش اینجوریموندن رو خواهشا یک جا دیگه هم آپ کنید تا ما هم بتونیم ببینیم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)