آره درسته تصوير دومه
اون كه داشتم رو مخش كار ميكردم رفته xbox خريده ديگه پول نداره بايد رو مخ يكي ديگه كار كنم![]()
آره درسته تصوير دومه
اون كه داشتم رو مخش كار ميكردم رفته xbox خريده ديگه پول نداره بايد رو مخ يكي ديگه كار كنم![]()
آقا میشه از یک شی از نمای نزدیک عکس بگیری ؟ مثلا یک لیوان آب یا ...
1 مگا پيكسل
![]()
دستت دردنکنه ، ممنون
خداییش عجب دوربین تمیزی داره ... ادمو وسوسه می کنه
تو حالت ماكرو كه اصلاً canon كم مياره
Last edited by hasanmotori; 17-04-2009 at 19:16.
میشه دلیلاشو بجای بعدا الان بگی ؟ معمولا اونایی که میگن بعدا میگم چیزی ندارن که بگن .
تو تعصب نداری !؟ تو روزی دویستا پست در تعریف و تمجید گوشیهایی که دوست داری میزنی .اتفاقا داری سلیقتو و طرز فکرت رو به همه تحمیل میکنی .( این همون فرافکنیه ) .
شما که میری عکس میذاری میگی بهترین عکسارو میگیری باید بدونی که اگه میخواست بهترین عکسارو بگیره میرفت یه دوربین دیجیتال میگرفت با یه گوشی 40 هزار تومنی آخه گوشی که فقط دوربین و قیافه نیست .راستی خیلی برام جالبه که زیر پستای شما حداقل 4-5 تا تشکر هست حتما شما خیلی واردی تو این مسائل .ما ادعایی نداریم .فقط بعد 10 سال گوشی عوض کردن از سامسونگ جوادی خوشمون نمیاد . با نوکیا حال میکنیم به این دوستمون هم پیشنهد دادیم .
درسته من تعصب دارم ولی نه در حد بعضیا
حالا دلایل: خیلی از دوستان حتی طرفدارای نوکیا میگن گوشیهای قدیمی نوکیا بهترن مثلا ان 79 و 82 که خیلیا میگن 82 بهتره یه دلیلش باگ های بیشتر سیمبین 9.3 نسبت به 9.2 هست ولی اگه کسی با 8510 ( انگارشما نمیدونید سیمبین هست و فقط یه دوربین نیست) کار کرده باشه میفهمه این مشکلات مربوط به سیمبین نیست و مربوط به نوکیاست 8510 اصلا نمیدونه هنگ چیه
دلیل دیگش پایین اومدن کیفیت ساخت گوشی های نوکیاست مثلا شما میری 500 تومن پول واسه 96 میدی بعد اگه اسلایدش لق بشه چه احساسی پیدا میکنی؟
نوکیا الان از نظر فروش اوله پس میتونه گوشیاشو با قیمت بالاتری نسبت به بقیه برندا بفروشه اینم یه دلیل دیگه
بعدشم شما مثل اینکه نمیدونی 8510 فقط دوربین نیست این گوشی سیمبین داره 16 گیگ مموری و جی پی اس و وای فای و هرچی بخای در واقع 8510 یکی از کاملترین گوشیاست
نمیدونم چجوری به سامسونگ میگی جواد الان که سونی اریکسون تو این زمینه حرف اولو میزنه بعدشم نوکیاست
ببین دوست من من حداقل یک گوشی از هر برند دارم و اصلا تعصب روی برند یا مدل خاصی ندارم فقط چند سوال از شما دارم
1. یک گوشی موفق و پر آوازه نوکیا بعد از n95
2. یک گوشی از نوکیا بگو که حداقل یک جاش نلنگه
3. و آخری یک گوشی بگو که روی کاغذ و از لحاظ امکانات از i8510 بالاتر باشه اونوقت بیا به حسن گیر بده
وقتی نوکیا 2-3 ساله داره درجا میزنه و هیچ چیز خوبی نزده و سونی هم که شاهکار میزنه گوشی میزنه 8 مگاپیکسل کیفیت فیلم در حد n73 بعد سامسونگ میاد یک گوشی بدون عیب و نقص میزنه و ما میایم حقیقت رو میگیم شما میای گیر میدی این دیگه خیلی آخرشه
یک نگاهی به این قسمت بنداز تا فقط به اوج کیفیت دوربین گوشی پی ببری بعد گیر بدی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bahador.p; 20-04-2009 at 06:05.
من نمیخواستم وارد این بحث بشم ولی با اجازتون یه چیزی بگم:
1:سری xpress music ...n82 ..n79..n81..6220..
2:والا من با اکثر گوشیهای سری xpress music کار کردم و هیچ جاشم نلنگیده.
3:این حرفتون قبول ولی باتریش مشکل داره.
سونی هم که بره پی کارش بهتره.
1. شما یک امکان بدیع و نو توی این گوشی ها بگو
2. من هم با تمام نوکیا ها کار کردم و داشتم
اکثرا هنگ میکنن و یکی هارد داره صدا نداره سرعت نداره یکی دیگه فلش زنون داره صفحه کوچیک به اینا میگن لنگی که تمام امکانات یک جا نیست
3. و باتری گوشی مشکل نداره ما ایرانی ها مشکل داریم فروشنده های ایرانی به خاطر اینکه گوشی جدیده سعی در کشف گوشی دارن و دلشون که نمیسوزه بدون شارژ اولیه گوشی رو روشن میکنن یک نگاهی بهش بندازن و شما یک ریوی بیار که گفته باشه باتری مشکل داره و شما شنیدی 2-3 نفر که نداشیتن یا داشتن درست استفاده نکردن میگن بده شما هم میگی نزدیک به 8 نفر توی همین سایت هستن که دارن و هیچ مشکلی ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)