مسعود جون اين حرف ها را ول كن بيا هر چي راز خودمون ديديم بگيم همين الان كه دور هميم
مسعود جون اين حرف ها را ول كن بيا هر چي راز خودمون ديديم بگيم همين الان كه دور هميم
سلام و خسته نباشید به همه!
و یک سلام مخصوص برای امیر جان!!!!!!!!!!!
می خوام در مورد وسایل سری بازی اطلاعاتی رو بهتون بدم.
اول در مورد وسایل کشاورزی:
هنگامی که گیاه Tartan را توسط Takakura به شما معرفی میشه ، Takakura زمین 3 رو به قیمت 20000 G به شما پیشنهاد میده که می تونین از اطاق سفارشات این زمین رو سفارش بدین ، بعد از خرید زمین و تحویل گرفتن آن به سادگی می تونین 5 وسیله خارق العاده کشاورزی رو بگیرین.
یادتون نره که حتما با این افراد دوست باشید و بهشون چیزایی که دوست دارن هدیه بدید.
1. Tim : اون صاحب هتل هست ، Gift Ideas- Eggs, Milk, Butter, Fruit Punch, Cheese, Sashimi
اگر با او دوست شوید و بین ساعت 7 تا 8 صبح به اتاق او برید به شما trange hoe می دهد.
( من در روز 10 تابستان در سال 2 بازی در ساعت 7:15 صبح این وسیله رو گرفتم)
2. Romana : اون پیرزن داخل قصر ، Gift Ideas- Flowers, Milk
اگر با او دوست شوید و به اتاق او برید زمانی که او در آنجا تنها باشد به شما Watering Can W می دهد.
( من در روز 10 تابستان در سال 2 بازی در ساعت 7:45 صبح این وسیله رو گرفتم)
3. Vesta : زن صاحب گلخانه که دانه می فروشد ، Gift Ideas- Flowers, Milk, Curry
اگر با او دوست شوید و به اتاق نگهداری میوه که در کنار منزلش هست برید زمانی که او در آنجا تنها باشد به شما weird hoe می دهد.
( من در روز 10 تابستان در سال 2 بازی در ساعت 10:50 صبح این وسیله رو گرفتم)
4. Dr.Hardy : پزشک دهکده که در سال 2 خانه ای در دهکده می گیرد( خانه Galan) ،
Gift Ideas- Flowers, Fish, Fossils, Happy Lamps
اگر با او دوست شوید و وارد منزلش برید به شما weird sickle می دهد.
( من در روز 10 تابستان در سال 2 بازی در ساعت 10 صبح این وسیله رو گرفتم)
5. Cody : مرد هنرمند و قوی هیکل ، Gift Ideas- Flowers, Eggs, Ores, Fossils
اگر با او دوست شوید و وارد منزلش برید به شما strange sickle می دهد.
( من در روز 10 تابستان در سال 2 بازی در ساعت 9 صبح این وسیله رو گرفتم)
*** اول وسایلی که Strange هستند رو بگیرید بعد وسایل Weird ، در این صورت می توانید هر 5 مورد را داشته باشید.
میشه یک توضیح کامل درباره گرفتن فلوت بدی؟ ممنونم.![]()
چشم مسعود جون وقتي سگت را كامل تربيت كردي تاكاكورا مياد سگت را بررسي ميكنه بعد ميره ميره بعد از يك فصل يك فلوت برات مياره ميگه يادگار پدر بزرگت هست...مشكلي ديگه داشتي بگو...........راستي نگفتي پر ابي را چگونه ميگيرن
پر آبی رو 3 تا کوتوله در تابستان سال اول یک روز صبح که از خواب پامیشی و میایی بیرون بهت میدن تا به هر دختری که 4 قلب اونو بدست اوردی بدی و باهاش ازدواج کنی.
امیدوارم بهت کمک کرده باشه.
در چه سالی و چه فصلی این اتفاق می افته؟؟؟؟؟؟ (فلوت میگم)
راستي چند حيوان جديد را اينطوري بگيريد.
سوسمار = براي بدست اوردن سوسمار در زمستان يه قوله سفيدي هست كه در جلوي خانه كوتو له ها قدم ميزنه بايد هر روز به او 2 عدد ماهي بزگ بدي تا بهت چندتا سيدي نوار و سوسمار بده سيديها رو ميتوني به van بفروشي![]()
راكون= براي بدست اوردن اين حيوان بايد با vesta دانه فروش و برادرش دوست بشي بهت بده......
لاكپشت = بايد با cody دوست بشي بعد يه روز كه لاكپشت و cody در باتلاق هستند ماهيگيري كني كه يه صحنه مياد بعد لاكپشت رو بهت ميده....
اگه بازم كمك خواستي من هستم
ممنون من كه گفتم زمان معيني نداره ولي بدون گيم شارك هر موقع قلب سگت درجه ي اخر باشه اين اتفاق ميافته اطلاعات كاملي از وضعيتي كه بازي ميكني بزار ممنون.
وقتی Tartan گرفتی و تونستی دانه ترکیب کنی ، Turnip و Strawberry رو با هم مخلوط کن و دانه Dhibe به وجود میاد ، بعدش در قسمت دسر ، Dhibe و شیر وتخم مرغ رو با هم درست کن و غذای کیک Dhibe رو بدست میاری و اگر با Van چونه بزنی به قیمت 2010 G قابل فروشه.
من در بهار سال 4 هستم كلي هم پول دارم
من نتونستم این حیواناتی که می گی رو بدست بیارم ، توی چندتا سایتم میگفت که دروغی هستش ،
تو راکون و جغد و سوسمار و لاک پشت رو تاحالا داشتی ؟ چون من این کارا رو کردم و نتونستم حیوانات رو بدست بیارم.
شما بايد پست هات بالا بره منم اينجوري بودم يعني همه عيبي نداره صبر ميكنم تا بيان كلافه شدم تو هم پست ها را بالا ببر تو بحث هيا ديگه شركت كن وپست بده همين
اره حيف با پي اس2 بازي ميكنم وگر نه برات عكسارو ميزاشتم.
تمساح ميتونه حيوانات مرغ را بخوره قلب سگم پايين بياره
خوب مسعود جون ميدونم الان داري پست ميدي وميگي خوشا به حال امير راستي از مطالب مفيدت واقعا تشكر ميكنم
خيلي گلي به نظر من پست ها تو بالاببر برو تو مباحث ديگه شركت كن اگه نگاه به ديد در تاپيك بندازي خيلي خوب ديد داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)