شايد اين نظرم با خيلي ها مخالف باشه ولي من از بازي اصلا خوشم نيومد ، بازي هوايي مقابل اين بازي Dark Void هست كه خيلي از اين بهتره ...
شايد اين نظرم با خيلي ها مخالف باشه ولي من از بازي اصلا خوشم نيومد ، بازي هوايي مقابل اين بازي Dark Void هست كه خيلي از اين بهتره ...
من خیلی از نوع این بازی خوشم نیومد ولی بازم نظر شخصیه منه احتمالاً بعضیا از این جور سبک خوششون بیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Section 8
Story Developer Diary
سیستم مورد نیاز
- Processor: Pentium 4 3Ghz or higher
- RAM: 1GB XP, 2GB Vista
- Memory: 6 GB free hard drive space
- Video Card: NVIDIA GeForce 7800, ATI X1800 or better with DirectX 9c, Shader 3.0, 256 MB
دموی قابل بازی اين بازی منتشر شد ( فقط X360 )
Section 8
DEMO Size 838 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبزودی دمو رو دانلود ميكنم ميام ميگم بازی چجوريه ...
نسخه ي نهايي بازي هم يه هفته تاخير خورد يعني به جاي September 4 تو September 11 مياد .
دمو رو بازی كردم ... اصلا خوشم نيومد ، با اينكه اهل بازی آنلاين هستم ولی به نظرم بازی هایی مثل Halo بخش آنلاينشون
خيلی بهتر از اين بازی هست ... گرافيك بازی كه متعلق به دو نسل قبله !!! واقعا نا اميد شدم .... حالا باز شايد يه تغييری بدن تو اين گيم پلی
كه يه خورده بازی رو جذاب كنه ...
خیلی ممنون بابت نظرت .. یعنی گرافیکش از HALO 2 هم پایین تره ؟! در حد Halo 1 ؟!![]()
اون چيزی كه من بازی كردم يه مقدار از Halo 2 پايينتر بود ( ولی ديگه در حد Halo 1 نبود !! )
اولش بعد از انتخاب اينكه چه نقشی رو داشته باشی و همينطور انتخاب مپ ميبينی داری فرود ميای
بعدش اصلا ديگه هيچی مشخص نيست ... از ارتفاع 100 متری پريدم هيچيم نشد !!! طراحی اسلحه ها هم بسيار
افتضاح بود ... من كه بعد از 30 دقيقه بازی انداختمش اونور و الانم پشيمونم چرا دانلودش كردم !!
Last edited by saeed_cpu_full; 27-08-2009 at 22:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)