تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 65

نام تاپيک: سریال اشک‌ها و لبخندها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر منم فیلم خیلی خوبیه
    اتفاقا من از بازی گوهر خیراندیش خیلی خوشم میاد تو این فیلم
    نویسنده متنشم که کارش حرف نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

و برعکس گفته ی دوستمون...بهترین قسمتش اینه که با قافیه حرف میزنن و شمسی و پسرش لات هستن
    سلام
    !!!!!
    من نگفتم بده من گفتم این اشاره های گاه و بی گاه به مرحوم علی حاتمی کار درستی نیست ...

قافیه دار بودن جملاتشون خیلی هم جالبه!
    این تیکه تو اپارت خونه یاد فیلم "رستگاری درشاوشنگ" افتادم

3. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض شهره لرستانی: از صدا و سیما گلایه می کنم

بازيگر نقش «زمرد» در مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» معتقد است اين سريال يك نوع طنز فاخر است كه تمام اشل‌هاي يك كار خوب تلويزيوني را دارد.

شهره لرستاني در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: سريال «اشك‌ها و لبخندها» دومين تجربه من پس از «يك روز معمولي» در همكاري با آقاي حسن فتحي است. من كار با اين كارگردان را خيلي دوست دارم. چون ژانر كاري خاصي دارد و كارگردان بسيار متبحري است كه درام را به خوبي مي‌شناسد و بازي گرفتن از بازيگران را بلد است.

وي افزود: مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» يك نوع طنز فاخر است كه تمام اشل‌هاي يك كار خوب را دارد و درست است كه ابتدا براي پخش در نوروز و مناسبتي ساخته شد، اما باري به هر جهت نيست و كاملا حساب شده پيش مي‌رود.

لرستاني ادامه داد: دو نويسنده قدر زير نظر فتحي فيلمنامه و ديالوگ‌ها را نوشته‌اند كه جزو نقاط قوت كار محسوب مي‌شود و فضاي كلي اثر بسيار زيباست.

وي در مورد نقش خود در اين سريال نيز اظهار داشت: نقش من بسيار متفاوت است. زمرد سردسته سياهي لشگرهاست كه وارد جرياني مي‌شود و در دل بازي در زندگي قرار مي‌گيرد. او از نابلدي و ناآگاهي در مهماني‌هاي رسمي لباس‌هاي تاريخي مي‌پوشد و جايي كه پاي دخترش و احساسات او به ميان مي‌آيد به خاطر او دست به هر كاري مي‌زند.

لرستاني با بيان اينكه تار و پود قصه «اشك‌ها و لبخندها» به خوبي كنار هم چيده شده، گفت: اين سريال نگاهي جامعه شناختي دارد و در حقيقت يك برهه‌اي از تاريخ ايران را مورد بررسي جامعه شناختي خود قرار مي‌دهد. برخورد و چالش دو نسل در كنار يكديگر نيز از موضوعاتي است كه فتحي در اين كار به خوبي آنها را نشان داده است.

وي درباره فاصله گرفتن از كارگرداني پس از ساخت تله فيلم «ماه منير» نيز تصريح كرد: خيلي دلم مي‌خواهد كه كارگرداني را دوباره شروع كنم. اما حكايت فيلم ساختن حكايت ابر و ماه و فلك و خورشيد است كه بايد همه امكانات جمع بشوند تا بتواني فيلم بسازي. نيت من هم بر ساختن است و تمام تلاش خود را هم متمركز كرده‌ام.

شهره لرستاني ادامه داد: در حال حاضر نيز پروژه‌هاي زيادي دارم كه دو تاي آنها به نام «موندني» و «بي بي خاتون» از قطعيت بيشتري برخوردار هستند. تله فيلم «موندني» از يك فضاي كاملا جدي برخوردار است و «بي بي خاتون» نيز فضايي نوستالژيك دارد كه هر دو منتظر اختصاص بودجه هستند.

وي تصريح كرد: پس از ساخت «ماه منير» و استقبال مديران از آن، فكر كردم كه در رحمت باز شده و از اين به بعد در رسانه‌اي كه آن را دوست دارم، فعاليت مي‌كنم. اما متاسفانه پس از آن هر طرحي كه ارائه دادم رد شد و من نمي‌دانم كه دليل آن چيست؟ در حالي كه من علاقه‌مند هستم در اين رسانه كار كنم. تا به حال نيز 4 تا 5 طرح به شبكه تهران ارائه دادم كه مديريت اين شبكه قول‌هايي مبني بر حمايت از آنها به من داد اما طرح‌ها كاملا مسكوت مانده است.

لرستاني اظهار داشت: در همه جاي دنيا اگر كاري ساخته شود كه بتواند نمره قبولي بگيرد، از سوي مديران و مسئولان مورد حمايت واقع مي‌شود تا نمرات بهتر و بيشتري بگيرد. من از مديران سازمان صدا و سيما گلايه مي‌كنم كه چرا مرا حمايت نكردند تا آثار بهتري را خلق كنم.

در آغاز فعالیت god girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم میبنم این سریال رو من عاشق بازیه گوهر خیر اندیشم تو این فیلمم که سنگ تموم گذاشته خدایی دمش گم معرکه است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

این مدل سیبییلی که یارو گذاشته چه مدلیه؟

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.
    خیلی سریال جالبی هستش.
    من از این سبک سریال ها خیلی خوشم میاد ولی حیف که دو قسمت رو قشنگ متونستم ببینم وسط هاشو !
    ولی خیلی سریال خوبی هستش.
    ای کاش این سزیال به این زودی ها تموم نشه !

در آغاز فعالیت mehdi_612's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام.
    خیلی سریال جالبی هستش.
    من از این سبک سریال ها خیلی خوشم میاد ولی حیف که دو قسمت رو قشنگ متونستم ببینم وسط هاشو !
    ولی خیلی سریال خوبی هستش.
    ای کاش این سزیال به این زودی ها تموم نشه !
    بله حالا اسم این سبک چیه؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NASIM BAHAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    هر کجاهستم باشم آسمان مال من است....

پيش فرض

من زیاد اهل سریال و فیلم نیست ولی این یکیو خیلی دوس دارم.......خیلی طبیعی بازی میکنن........

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من یه جا خوندم چند دیالوگ خیر اندیشو سانسور کردن

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه تو عید پخش میشد میتونست رغیب خوبی برای مرد 2000 چهره باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •