اینی که گذاشتی باگ نداره که .................. کسی دانلودیده ؟؟؟؟..........
می گم شهاب از نظر Performance چه جوریاست میشه بگی سنگینه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ سیستممت رو هم بگو ؟؟؟؟
اینی که گذاشتی باگ نداره که .................. کسی دانلودیده ؟؟؟؟..........
می گم شهاب از نظر Performance چه جوریاست میشه بگی سنگینه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ سیستممت رو هم بگو ؟؟؟؟
فرزاد از قبلیا خود برنامه سنگین تره
ولی تا جایی که فهمیدم قابلیت پردازشش نسبت به قبلیا خیلی بالا رفته و تعداد پلی بیشتری رو تو صحنه میتونی داشته باشی
ولی کلا خود برنامه سنگین شده...
ممنون از توضیحات شهاب عزیز
به نظر میاد مکس پالیبوست را خریده ... ( خیلی بهخودشونزحمت ندادن )
Autodesk 3ds Max 2010
Autodesk 3ds Max 2010 + Crack
Autodesk 3ds Max 2010 software is a powerful, integrated 3D modeling, 3D animation, and rendering application. Its accessible tools enable artists to quickly ramp up for production. Autodesk 3ds Max software is popular with film and video artists, game developers, and 3D enthusiasts who want to achieve stunning results in less time.
500 MB | Rapidshare - Megaupload
Autodesk 3ds Max 2010 + Crack
Download Autodesk 3ds Max 2010 + Crack From Rapidshare
Download Autodesk 3ds Max 2010 + Crack From Megauploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کرک تنها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 3d-meysam; 17-04-2009 at 08:06.
ماااااااامااااااااااااااا اااااااااااااان
با هزار بد بختی دانلود کردم
هالا error میده
چه اروری؟؟؟ یه تاپیک برای ارورت بزن اینجا به هم نریزه بچه ها اونجا جوابت رو میدن...
با این توضیح هایی که شما دادین آدم دلش میخواد بره دانلود کنه و باهاش کار کنه...ولی خوب فعلا همین 9 رو یاد بگیرم بعد.
مرسی شهاب جان خیلی خیلی عالی بود
این یه کرک دیگه مکس(شاید همون باشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان،
من تو کار گرافيک و گرافيک سه بعدي تقريباً هيچي بلد نيستم. (ولي سعي ميکنم ياد بگيرم)
حالا ميخوام لينکاي پست 30 رو دانلود کنم. اون لينکا مشکلي ندارند که؟ (چون اينترنتم 128kb هست و تقريباً 10 شب طول ميکشه تا دانلود کنم اينو پرسيدم.)
با تشکر![]()
سلام
میشه فروشگاهی معرفی کرد تا بچه ها برن بگیرن . ؟ من خودم ازش خریدم . ولی ترسیدم بگم . چون میگین تبلیغات ! بگم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)