من این قیمت رو با توجه به قیمت دلارشون دادم مگرنه من قیمت ندارم.بیشتر این قطعات کاملا جدیدا.
من این قیمت رو با توجه به قیمت دلارشون دادم مگرنه من قیمت ندارم.بیشتر این قطعات کاملا جدیدا.
قيمت اين مادر بورد ga-ma790xt-ud4p = تقريبا 230 هزار تومانه
Phenom ii x3 720 = تقريبا 120هزار تومانه
ocz ddr3 pc3-10666 fatal1ty edition 2gb s =قيمت اين هم 33هزار تومانه تقريبا
gigabyte gv-n250zl-1gi اگه منظورت gl كه نزديكه 200هزارتومانه
اين شد 500هزار تومان؟ فكر كنم اشتباه محاسبه كردي
سلام داداشا خوب هستین سال نو مبارک.من تازه عضو این سایت شدم و اولین پستی هست که میزنم.عضویتم به دلیل جابجایی سرورهای سایت bcه که فعلا قطعه.امیدوارم بتونم تجربیاتم رو در خدمتتون بزارم.
فوتبالیست جان با بودجه 500 تومن میتونی این سیس رو جمع کنی که با یه اور معمولی(که مادربوردش در این زمینه تواناست) میتونی کاراییش رو بیشتر کنی و از پس اکثر بازیها بر بیای.
Cpu:intel e7300 _110
mb:ecs p45t_a_110
ram:patriot 2x2gb ddrii 800_50
vga:connect 3d ati 4850 exterme oc_200
power:green gp535a_55
قیمت ها رو هم سعی کردم به روز بزنم امکان داره که یه خورده بالا یا پایین بشه. البته اگه یه خورده بودجت رو بیشتر کنی و یه e8400 بگیری که دیگه خیالت حالا حالا ها راحته. به نظر من بهتره پلتفرمت رو بر اساس intel جمع کنی چون امتحان پس دادن و عملکردشون اثبات شده.من منکر کارایی بسیار خوبه phenom ii ها نمیشم ولی این cpu ها خیلی کمیابند و گرون که با بودجه تو هماهنگ نیست.اون قیمتایی که به دلار گفتی مطمئن باش تو ایران خیلی بالاتره.
اگه مانیتور خوب هم نداری من بهت t200 یا t1900 رو از سامسونگ پیشنهاد میکنم که انتخاب اول گیمرها در این روزهاست البته اولی به دلیل رزولوشن بالاتر پیشنهاد میشه.
در ضمن اقای ابلیس فقط دموی قابل بازی re5 تو xbox live منتشر شده بود که اونم حتی با adsl 512 دانلودش ادم رو پیر میکنه.خواهشا تاپیک رو با معلومات اشتباهتون منحرف نکنید.در ضمن چیپست x38 جزو حرفه ایهاست و هنوزم به دلیل cross fire با سرعت 16x انتخاب اول گیمرهاست و فقط به دلیل قیمت بالاتر پیشنهاد نمیشه.
در اخر ببخشید که پستم طولانی شد.
بجای اینها میشه :Cpu:intel e7300 _110
mb:ecs p45t_a_110
Cpu :Intel E8400=170
Main:Biostar P43 D2-A7=87
Ram:Patriot 2GB 800=23
بقیه هم همون قطعات قبلی ...البته اگه پردازنده های Am3 با قیمت مناسب وارد بشن ، خریدشون به صرفه هست .
خب دلیل اصلی همون بالا بودن قیمت هست و کمیاب بودن ، وقتی قیمت DFI X48 LP 2TRS حدود 220 تومنه خرید Asus P5E3 WIFI بخاطر کراسفایر 16X با قیمت 260 اشتباه هست ( تازه اگه باشه !) .کمتر کسی کراسفایر انجام میده ، و ارزش یه کارت قدرتمند بهتر از دو تا کارت ضعیفه ، ولی بعضی مواقع هم دو تا 4830 خیلی بهتر از 4870 هستن.چیپست x38 جزو حرفه ایهاست و هنوزم به دلیل cross fire با سرعت 16x انتخاب اول گیمرهاست
خلاصه نتیجه اینکه وقتی نسل Core 2 ها در حال انقراضه (!) خرید مادربردهای گرانقیمت 775 اشتباهه محضه .
از اطلاعات خوب شما هم ممنونم ...
Last edited by Professor Massoud; 29-03-2009 at 21:25.
شما این قیمتا رو از کجا پیدا کردی؟
سلام بچه ها اين سيستم براي بازي وكارهاي روزانه چطوره
min:asusp5q
cpu:e8400
ram:2gb patriot800
hdd:320
power:535
vga:4670
سیستم خیلی خوبیه . بازیهای الان رو خیلی خوب جواب میده . البته گرافیکش متوسط هست . لطفا از این به بعد برای سوالتون تایپک جدید بزنید !min:asusp5q
cpu:e8400
ram:2gb patriot800
hdd:320
power:535
vga:4670
من براي سيستمي كه دوستان پيشنهاد كردند در مورد كارت گرافيك يه پيشنهاد دارم. به خصوص اونايي كه 4850 پيشنهاد كردند. من كارت gts 250 1gb رو پيشنهاد ميدم با قيمت 190 تومن. چون يواش يواش بازيهاي جديد به حافظه گرافيكي بالاتري نياز پيدا ميكنه. نمونهش هم gta. در ضمن اين كارت در ريويوها بهتر از 4850 عمل كرده.
دوستان سلام. خواهش میکنم هر کس که اطلاعات کافی درباره ارتقاء سیستم داره به من راهنمایی بده.
در واقع کار اصلی که میخوام انجام بدم اینه که حافظه رو بیشتر کنم چون حافظه ی فعلی دمار از روزگارم در آورده! هنوز ۱۵ دقیقه از روشن کردن سیستم نگذشته عملا برای هر کاری باید تا ۲۰ ثانیه صبر کنم و سپس پیغام نه چندان دل انگیز: Windows - Virtual Memory Minimum Too Law
حالا وای به وقتی که از یو اس ب هم بخوام استفاده کنم!
و این در حالیه که سرعت اینترنتم ۱۲ مگابایت دانلود و ۱ مگابایت آپلوده ..
سوال دیگه ام در همین زمینه درباره ی ارتقاء پردازنده است اگر ممکن باشه.. در حال حاضر هست CPU 2.80GHz - 2.79GHz
مشخصات کامل را در زیر آوردم. ممنون میشم از عزیزی که بخاطر بی اطلاعیم یک راهنمایی جامع به من بده تا بدونم حداکثر چقدر میتونم ارتقاء بدم و از چی باید بخرم
![]()
تاپیک جدید ایجاد کنید!!دوستان سلام. خواهش میکنم هر کس که اطلاعات کافی درباره ارتقاء سیستم داره به من راهنمایی بده.
در واقع کار اصلی که میخوام انجام بدم اینه که حافظه رو بیشتر کنم چون حافظه ی فعلی دمار از روزگارم در آورده! هنوز ۱۵ دقیقه از روشن کردن سیستم نگذشته عملا برای هر کاری باید تا ۲۰ ثانیه صبر کنم و سپس پیغام نه چندان دل انگیز: Windows - Virtual Memory Minimum Too Law
حالا وای به وقتی که از یو اس ب هم بخوام استفاده کنم!
و این در حالیه که سرعت اینترنتم ۱۲ مگابایت دانلود و ۱ مگابایت آپلوده ..
سوال دیگه ام در همین زمینه درباره ی ارتقاء پردازنده است اگر ممکن باشه.. در حال حاضر هست CPU 2.80GHz - 2.79GHz
مشخصات کامل را در زیر آوردم. ممنون میشم از عزیزی که بخاطر بی اطلاعیم یک راهنمایی جامع به من بده تا بدونم حداکثر چقدر میتونم ارتقاء بدم و از چی باید بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)