دستتون درد نكنه
فايل سويش من اينه آدرش آپلودش كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا شما هم تمامي مراحل رو بعد از انجام برام توضيح بديد تا منم ياد بگيرم
ممنون
منتظرم
دستتون درد نكنه
فايل سويش من اينه آدرش آپلودش كردم
لطفا شما هم تمامي مراحل رو بعد از انجام برام توضيح بديد تا منم ياد بگيرم
ممنون
منتظرم
سلام
با اين نميشه كاري كرد.اگر ممكنه سورس كار رو بزاريد!
باسلام دوباره كار من طراحي انيميشن است اليته منظورم نرم افزار هاي مولتي مديا ست ( فلش و3d max )حالا براي هرمنظوري اما سوال من ببينيد شما اگر تا بحال نرم افزار هاي تبليغاتي و يا هر نوع ديگري كه با فلش طراحي شده باشد را ديده باشيد معمولا بصورت يك فايل ذخيره نشده اند بلكه بصورت مجموعه اي از صفحات جداي فلش هستند كه با اجراي فايل exe كه انيميشن را اجرا مي كند شما مي توانيد از طريق main برنامه به تمام صفحات دست رسي داشته باشيد انگار تماما يك فايل است البته فايده ي اينكار اجرا نشدن تمام صفحات با هم بر روي رم است ممنون مي شوم كه روش export اينگونه طرح ها را بدهيد
سلام
خب الان سوال واضخ تر شد.منظور شما مثلا سايت هست و نه انيميشن.
شما براي اين كار بايد تك تك اون قسمتها رو به صورت فايل جدا طراحي كرده و ذخيره كنيد و سپس در صفحه اصلي به كمك اكشن مربوطه فايل رو فرا خواني كنيد.
اگر واضح توضيح ندادم و ابهامي باقي موند در خدمتم!
سورس كار ديگه چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط دو تا مشكل كوچيك دارم يعني اين 2 تا اينقدر بزرگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1: فقط نميتونم دقيقا نميتونم سايز كارم رو براي طراحيم مشخص كنم يعني بگم بعد از طراحي چه اندازه اي باشه ؟
2 : اينكه كار طراحي شده رو چه جوري تبديل به يه كد كنم كه بقيه تو وبلاگشون بزارن كه روشم كليك كنن بياد به وبلاگ من راستي از تو swis ميدونم چه جوري بايد url سايت براي طراحي تعريف كرد با اين قسمت مشكلي ندارم
نازنين جان
شما وقتي ميخواي سيو كني كار رو بايدبا فرمت swiسيو كني.حالا اين فايل براي من بفرست.اگر نيست بگو كه يه فكر ديگه كنم!
خوب شما درست مي گوييد اما من هر كاري كردم توي movie control نتونستم دوصفحه ي فلش جدا رو بهم وصل كنم با تشكر
راستي من يك روش خيلي ساده وكار امد در ضمينه ي استفاده از فونت فارسي در تمامي نرم افزارهاي گرافيكي از فلش تا هر نرم افزار ديگري كه بگيد مي تونم راهنماي كنم درصورت نياز بگيد (اين فرق فوكوله)
Last edited by mohamad hosein; 03-02-2006 at 16:35.
خوب الان تموم مشكلاتم حل شد
اندازه فايل رو كاملا درست كردم ديگه مشكلي نيست
تو swish تنظيم كردم كه به يه آدرس خاص بره
حالا فقط ميمونه چگونگي آپديت كه رو اون مشكلي ندارم فقط ميمونه تگش كه با اون بتونم به بقيه دوستام بدم تا تو وبلاگشون بزارن
فقط همين بابت فايلي هم كه شما گفتي ( موقع سيو 2 تا فايل رو با هم سيو ميكنه يكي با فرمت swf ويكي با فرمت sbk هر دوتاش رو بايد آپلود كنم ديگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي اگر ميشد شما همين جا ميگفتي چيكار كنم راحت تر بودا
بفرما آپلودش كردم
اماده آماده فقط نيازمند اين هست كه تگ مورد نظر رو روش قرار بديد
راستي اگر هم مشكلي داره بهم بگيد و چگونگي درست كردن تگ هم بهم بگيد
ممنون
دوباره سلام
اين آخري هم اگر روش كليك كني كه هيچي نميشه وبلاگ رو باز نميكنه
اينم خودم ساختم ببينيد شايد بدرد خورد
روش هم كليك كني وصل ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)