made in vietnam
made in vietnam
این که میگم ترجیح میدم معنیش این نیست که از این بهتره. یعنی با معیارهای من سازگار نیست. به نظر من این دوربین (S2000) وارد محدوده ای از بازار شده (SLR-Like) که رقبای بسیار قدرتمندی توش حضور دارن. درسته که قیمت این دوربین از همه ی اونا کمتره ولی یه سری ضعف داره که نمیشه به این راحتی ازش گذشت.
دوربین F100fd تنظیمات دستی عکاسی نداره. از این نظر حرفی برای گفتن نداره. ولی S2000 به غیر از تنظیمات دستی, فیلمبرداری HD, زوم بهتر و فلاش قویتر مشخصات بهتری در مقایسه با این دوربین آماتور نداره. F100fd سنسورش بزرگتره, سرعت شاترش و رزولوشنش بالاتره, سرعتش بیشتره و ماکروش قویتره. هدفم مقایسه ی این دو دوربین نیست چون میدونم هیچ ربطی به هم ندارن. فقط میخوام بگم این دوربین اون چیزی نیست که من دنبالش باشم. ولی شما ممکنه با توجه به معیارها و کاربردت به نظرت بیاد که دوربین خوبیه. باز بستگی به نظر شخصی داره.
Last edited by prowler88; 26-03-2009 at 02:16.
با تشکر از همه دوستانی که تو این تاپیک به من کمک کردند همون sony-dsc-h10 رو میگیرم والسلام
Last edited by ALI.XFX; 26-03-2009 at 02:19.
سرعت شاتر 4 ثانیه هستش،معنیش اینه که در حالت دستی،با تنظیمات نمیتونین بیشتر از 4 ثانیه به سنسور نور بدین،در H50 و SX10 سی ثانیه هستش.
جزو دسته SLR-like ها.توی رده H50 سونی،SX10 کنون،P80 نیکون هستش.
با سلام خدمت دوست عزیز سناتور.راستش یه سوال برام پیش اومده بود.شاتر 30 ثانیه کجاها قابل استفادست؟من در تاریک ترین شرایط با 3-4 ثانیه تونستم بهترین عکس بگیرم.تازه این 30 ثانیه نیاز به ثابت بودن جسم مورد نظر و استفاده از 3 پایه داره و در غیر این صورت به نظرم عکس به هم میریزه.پس به نظرم در واقع یه گزینه ی کاربردی نیست.شاید بعد از هزاران عکس یک مورد لازم شد که شرایط خاص خودش رو میخاد.
و یه سوال دیگه.آیا هر چه زمان نوردهی بیشتر بشه در کاهش نویز هم تاثیر داره و یا فقط نور رو زیاد میکنه؟
جناب سناتور ببخشید من پیشدستی میکنم. درمحیط های بسیار تاریک میشه عکس هایی گرفت که نورش حتی شبیه نور روز باشه. البته برای این که عکس زیاد روشن نشه میشه دیافراگمو به میزان لازم بست. سرعت شاتر پایین برای بعضی سوژه ها که حرکت و کشیدگیشون تو سرعت های بالا نشون داده نمیشه لازمه. بعضی وقتها هم اگه بخوایم با ثابت نگه داشتن حساسیت نور عکس رو زیاد کنیم تنها راه حله.
بیشتر شدن زمان نوردهی نویز رو کم نمیکنه. برعکس میتونه باعث بشه نویز بیاد تو تصویر البته نه به اون شدت.
یه نگاهی هم به این عکس بندازین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prowler88; 26-03-2009 at 11:30.
خیلی ممنون جناب Prowler.
یه نکته کوچیک هم بنده اضافه می کنم.
دوست عزیز وقتی بحث در مورد Slr like ها هست،بحث کاربرد حرفه ای میادش وسط.نمیدونم میتونم منظورم رو درست عرض کنم یا نه،ولی دوربینی که شما تو دستتون دارین؛خیلی دست کم گرفته شده.
شما به این عکس نگاه بکنین،درسته که این عکس با یه SLR واقعی گرفته شده،ولی این دوربین ها توانایی ثبت چنین تصاویری رو دارن.حالا این یه نمونه هستش.
قبلا یه عکسی دیده بودم که الان پیداش نکردم،عکس اینطوری بودش که یه نفر داشت توی یه اتاق تاریک ازپله ها پایین میومد،و عکاس به ازای هر یک قدم ایشون،یک فلاش میزدن،حاصل عکس خیلی زیبا شده بود.
![]()
با تشکر از کلیه دوستان من هم فوجی s2000hd رو میگیرم...
فقط در مورد گارانتی این شرکت هم یه توضیح بدین ممنون میشم
اینایی که توی بازار هم هست ساخت خود ژاپن یا کشور دوست و همسایه چین زده...
سلام.
یقینا"انتخواب خوبی کردی من میگم در مورد مارک نیکون هم تحقیقی بکنید تا جاییکه من میدونم خدمات خیلی خوبی میده. فقط همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)