تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: Xperia X1 یا omnia i900 ؟

راي دهنده
33. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Xperia X1

18 54.55%
  • omnia i900

15 45.45%
صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: Xperia X1 یا omnia i900 ؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

اینجوری که دوستان کیبرد x1 رو میکوبن تو سر امنیا انگار که مثلا" با گوشیهایی مثل امنیا hd , دایموند و....اصلا" نمیشه تایپ کرد والا من تا حالا 10 تا پاکت پی سی داشتم چه با کیبرد چه بی کیبرد و فقط و فقط از کیبرد یکیش (jasjar) استفاده کردم و میکنم .بقیه فقط کیبرد مجازی ضمن اینکه مثلا" دوست عزیز مریخ به فیلم دیدن دوست دیگه ای ایراد میگیره و میگه با پاکت پی سی فقط فیلم کوتاه میبینن اینو کی میگه من کسی رو سراغ دارم داره سریال جومونگ رو با پاکت پی سی میبینه(البته با x1 ) یا مثلا" جایی یکی از دوستان فرمودن جی سنسور چیز مهمی نیست در صورتی که به نظر من x1 به اندازه 200 تومن گرونتر باشه ولی جی سنسور رو داشته باشه برای کیبرد به نظر من یک رسکو فول اسکرین کیبرد بریزید رو گوشی به اندازه 10 تا کیبرد سخت افزاری جواب میده.
    بیایید همدیگر رو تحویل بگیریم نه اینکه تهدید کنیم.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

کیفیت صفحه اکسپریا از هر گوشی دیدم بالا تره...رنگارو زنده تر نشون میده...امینا نسبت به اکسپریا رنگ هارو بی حال نشون میره...حتی از ایفون هم بهتر...بالا ترین کیفیت صفحه مال اکسپریا و htc hd هست...شک نکنید...

4. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز اکثر افراد در گوشی فیلم های کوتاه میبینند و 3 اینچ کافیه چون بیشتر بشه گوشی هم بزرگ میشه به نظرم فیلم سینمایی در لپ تاپ بهتر دیده بشه........(نکنه شما فیلم سینمایی میبینید در ای900)
    و اینکه بازم در مورد تماشای فیلم ایکس1 به دلیل نشون دادن جزییات بیشتر بهتره.....
    دوست عزیز شما یه مقدار زیادی دارین از ای900 تعریف میکنید و ایکس1 را بیش از حد بی ارزش میکنید.
    من امروز دوباره با ایکس1 کار کردم و این را به طور واضح احساس کردم که کیفیت ایکس1 نسبت به اومنیا بیشتره.....
    من دیگه جواب شما را نمیدم.قصد بی احترامی ندارم به خاطره این میگم که جنجال به پا نشه.....ولی اگه دوستانی اومدن به کمک که به شما جواب بدن اون موقع شاید دوباره منم جوابی به شما بدم.
    به خدا قصد بی احترامی ندارم.
    اگرم ناراحت شدی ببخشید
    دوست من من هر شب قبل از خواب یک فیلم کامل با گوشیم می بینم... اشکالی داره ؟
    تاحالا چند بار فیلمهای تایتانیک و دارک نایت و تیکن و ... رو با گوشیم کامل دیدم ، اتفاقاً حتی یک دونه فیلم کوتاهم روی گوشیم ندارم و به مرحمت مموری 16 گیگ همه فیلمام کاملن.
    در مورد جزیات هم مطمئنن می دونید که رزولوشن روی هر چیزی موثر باشه ، تاثیر چندانی روی فیلم دیدن نداره.
    من تعریف بی خودی از i900 نکردم و تاحالا هیچ دروغی راجع بهش نگفتم که بخواد حمل بر تعریف بی جا باشه ، دلایل خودمو برای انتخابش گفتم... هرگز هم نگفتم بهتر از اکسپریاست اما می گم بدتر هم نیست...
    همه چیز گوشی هم رزولوشن نیست دوست من ، یعنی اکسپریا هیچ برتری بجز کیفیت صفحه نداره که اینقدر فوکوس کردین روی رزولوشن ؟ مثلاً من یک بار گفتم که امنیا شتابسنج داره و اکسپریا نداره و دیگه دلیلی برای تکرارش ندیدم (در حالی که این یک ضعف وحشتناک در اکسپریاست و به نظرم از رزولوشن بدتره)، اما شما ببین چند بار تکرار کردی که رزولوشن صفحه اکسریا بالاتره و به همین دلیل هم اون رو بهترین گوشی دنیا معرفی می کنی... حالا من دارم تعریف الکی می کنم ؟
    درضمن دوست من به اسم تاپیک یه نگاهی بنداز... شما اگه نخوای راجع به این چیزا حرف بزنی پس چرا وارد این تاپیک شدی ؟ این تاپیک محل این بحثهاست و دلیلی هم برای اغتشاش وجود نداره و اومدیم توی این تاپیک که راجع به این مسائل بحث کنیم ، پس تاپیک هم منحرف نمی شه ، حالا منظور شما از اغتشاش چیه ؟ من که نفهمی دم...
    درضمن اینجا فرومه ، هرکس آزادانه نظرشو می ده ، هر کسیم به هر کسی دوست داره جواب می ده و به هر کس دوست نداره جواب نمی ده ، هیچ کسی از کسی برای جوای دادن دعوت به عمل نمیاره ، پس شما جواب دادن و ندادنت برای من اهمیتی نداره به خودت مربوطه...

6. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

omnia كي فلش زنون داره كه ما خبر نداريم ؟
    شما دارين راجب گوشي تعريف ميكنين كه هنوز نميدونين فلشش از نوع زنون هست يا led ...
    شما ميگين صفحه بزرگتر با رزوليشن پائينتر واستون مهمه
    خب شايد عده اي هم صفحه كوچكتر با رزوليشن بالاتر براش مهم باشه
    بزگتر بودن مهمه ولي انقدر هم از x1 بزرگتر نيست كهدرسته
    اما رزوليشن x1 خيلي مناسب هست
    جزئيات بيشتر در x1 معلوم ميشه
    گيمها ي با رزوليشن بالا كلي متفاوت خواهد بود
    ولي 16 گيگ و يا حتي 8 گيگ قبول يه مزيت هست
    حالا زنون یا led دقیق نمی دونم ، اما کلاً منظورم اینه که فلش داره و به هر حال فلش داشتن بهتر از نداشتنشه ، درضمن من چند ماهیه که گوشیم امنیاست و باهاش کار می کنم پس اطلاع نداشتن راجه به نوع فلش که برام هیچ اهمیتی نداره ، دلیل نمی شه که راجه به مسائل دیگه گوشی ندونم ، حداقل می دونم رم و رام بالاتر تاثیری روی سرعت نداره و اجرای دسکتاپها رو ناشی از رم بالاتر نمی دونم یا بیشتر بودن دکمه رو برای گوشی برتری اعلام نمی کنم...
    در مورد صفحم من تاکید کردم که نظر شخصیم... درضمن 0.2 اینچ برای یک گوشی خیلی هم کم نیست...

8. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کیفیت صفحه اکسپریا از هر گوشی دیدم بالا تره...رنگارو زنده تر نشون میده...امینا نسبت به اکسپریا رنگ هارو بی حال نشون میره...حتی از ایفون هم بهتر...بالا ترین کیفیت صفحه مال اکسپریا و htc hd هست...شک نکنید...
    خب نظر شخصی شماست... اما به اعتقاد من رزولوشن به هیچ عنوان جای صفحه بزرگتر رو نمی گیره...
    حتماً هم می دونید ، صفحه هرچی کوچکتر باشه ، رنگها توش زنده تر به نمایش در میان ، پس مقایسه صفحه 3 اینچی اکسپریا با صفحه 3.5 اینچی آیفون خیلی عاقلانه نیست با این حال هم هرگز قبول ندارم که کیفیت صفحه اکسریا نسبت به آیفون بالاتر باشه ، دلایلش هم قبلا گفتم...
    موفق باشید

10. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

البته مورد اخر با خریدن رم حل میشه........
    مشكل اينجاست كه رم مفت نيست و بايد هزينه كرد
    حساب كن x1 بگيري و يه مموري 8 گيگ
    حالا 8 گيگ نميدونم چنده
    يه چيزي به 700 اصافه ميشه
    اونوقت تفاوت قيمت اين دو گوشي ميشه نزديك 200 تومن كه فابل توجه هست ...
    درسته حل ميشه ولي مموري 16 گيگ الان قيمتش خيلي بالاست بعدش امكان اينكه مموري خراب بشه هست و سرعت مموري كارت از مموري داخلي كمتره
    خب درسته سرعت مموري كارت از داخلي كمتره
    ولي معايبي هم داره
    مثلا ميخواهي مموري را بدي يكي ديگه
    يا يه جايي ميخواهي بري و دوست داري مموري پيشت نباشه
    و يا چيزهايي تو مموري داري كه نميخواهي در يك مكان خاصي اونا باشند
    حالا بنا به هر دليلي چه سكريتي و يا ...
    پس مواردي هم هست كه عيب محسوب ميشه
    ولي در كل خوبه
    دوست من من هر شب قبل از خواب یک فیلم کامل با گوشیم می بینم... اشکالی داره ؟
    تاحالا چند بار فیلمهای تایتانیک و دارک نایت و تیکن و ... رو با گوشیم کامل دیدم ، اتفاقاً حتی یک دونه فیلم کوتاهم روی گوشیم ندارم و به مرحمت مموری 16 گیگ همه فیلمام کاملن.
    در مورد جزیات هم مطمئنن می دونید که رزولوشن روی هر چیزی موثر باشه ، تاثیر چندانی روی فیلم دیدن نداره.
    من تعریف بی خودی از i900 نکردم و تاحالا هیچ دروغی راجع بهش نگفتم که بخواد حمل بر تعریف بی جا باشه ، دلایل خودمو برای انتخابش گفتم... هرگز هم نگفتم بهتر از اکسپریاست اما می گم بدتر هم نیست...
    همه چیز گوشی هم رزولوشن نیست دوست من ، یعنی اکسپریا هیچ برتری بجز کیفیت صفحه نداره که اینقدر فوکوس کردین روی رزولوشن ؟ مثلاً من یک بار گفتم که امنیا شتابسنج داره و اکسپریا نداره و دیگه دلیلی برای تکرارش ندیدم (در حالی که این یک ضعف وحشتناک در اکسپریاست و به نظرم از رزولوشن بدتره)، اما شما ببین چند بار تکرار کردی که رزولوشن صفحه اکسریا بالاتره و به همین دلیل هم اون رو بهترین گوشی دنیا معرفی می کنی... حالا من دارم تعریف الکی می کنم ؟
    درضمن دوست من به اسم تاپیک یه نگاهی بنداز... شما اگه نخوای راجع به این چیزا حرف بزنی پس چرا وارد این تاپیک شدی ؟ این تاپیک محل این بحثهاست و دلیلی هم برای اغتشاش وجود نداره و اومدیم توی این تاپیک که راجع به این مسائل بحث کنیم ، پس تاپیک هم منحرف نمی شه ، حالا منظور شما از اغتشاش چیه ؟ من که نفهمی دم...
    درضمن اینجا فرومه ، هرکس آزادانه نظرشو می ده ، هر کسیم به هر کسی دوست داره جواب می ده و به هر کس دوست نداره جواب نمی ده ، هیچ کسی از کسی برای جوای دادن دعوت به عمل نمیاره ، پس شما جواب دادن و ندادنت برای من اهمیتی نداره به خودت مربوطه...
    اقا قبول براي تماشاي فيم وضوح lcd چندان مهم نيست
    ولي اينم قبول كنين كه كيفيت صفحه x1 بهتر از اي 900 هست همين
    گفتين x1 هيچ برتري به جز lcd نداره خب اينم يه مقدار منصفانه نبود
    حالا نميخوام بحثو كش بديم
    به نظر من هر دو گوشي خوبي هستند
    و با در نظر گرفتين قيمتها امنيا بهتره
    اينو قبلا هم گفتم
    ولي قبول كنين اگه قيمت هر دو گوشي يكي باشه x1 بهتره

12. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

پست بالا تایید میشه.
    منم در چند جا (قسمت مشاوره ی خرید گوشی) اینو گفتم که اومنیا در محدوده ی قیمتش بهترین انتخاب است و گفتم که اگه کسی میتونه هزینه کنه اکسپریا بگیره بهتره......

14. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب درسته سرعت مموري كارت از داخلي كمتره
    ولي معايبي هم داره
    مثلا ميخواهي مموري را بدي يكي ديگه
    يا يه جايي ميخواهي بري و دوست داري مموري پيشت نباشه
    و يا چيزهايي تو مموري داري كه نميخواهي در يك مكان خاصي اونا باشند
    حالا بنا به هر دليلي چه سكريتي و يا ...
    پس مواردي هم هست كه عيب محسوب ميشه
    ولي در كل خوبه
    خب خوبيه امنيا اينه كه مموري هم ميخوره و شما ميتونيد فايل هاي.... رو روي مموري نگه داريد

داره خودمونی میشه Johnny Grey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست بالا تایید میشه.
    منم در چند جا (قسمت مشاوره ی خرید گوشی) اینو گفتم که اومنیا در محدوده ی قیمتش بهترین انتخاب است و گفتم که اگه کسی میتونه هزینه کنه اکسپریا بگیره بهتره......
    در حال حاضر به لحاظ قیمت تفاوت زیادی باهم ندارند
    هر دو گوشی الان به زیر 500 رسیدند
    و اگر منظور شما گارانتی سیتادل هست که به نظر من جز هزینه گزاف چیز دیگری نیست چون تفاوت حداقل 150 تومن هست که شما هر تعمیری که داشته باشی نهایتش به همین مبلغ میرسی که به نظر من یک در یک ملیون همچین اتفاقی برای کسی میوفته و من تا حالا نشنیدم که گوشی x1 همچین تعمیر اساسی در عرض یک سال براش اتفاق بیفته نه تنها این گوشی بلکه همه پاکتها

17. 2 کاربر از Johnny Grey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

منم که حتما می دونید بین این دو گوشی موندم از امضا م که معلومه
    به خاطر همین تو نر سنجی شرکت نمی کنم چون هیچکدوم رو کاملا برتر از دیگری نمی دونم
    در اومنیا دوربین - حافظه برای من مزیت هست
    در اکسپریا رزولوشن بیشتر و پنل های زیباتر ( واقعا این پنلهاش خیلی عالیه)
    چیزی که من در اومنیا دیدم واقعا حالم گرفته شد اخه همچین پنلی رو من توی f480 هم دیدم

مثل نقاشی میمونه ! برعکس پنل های جذاب اکسپریا ! اگه این پنل های جذاب نبود من تا حالا
    با تمام کاستی های اونیا کنار اومده بودم!

در ضمن تو مشخصات اومنیا نوشته شده که جک سوتی 3.5 میلیمتری داره یعنی اینکه مثل x1 میشه
    با همون هدفونهای معمولی باهاش کار کرد و تبدیل لازم نداره ! درست میگم ؟
    چون یکی از دوستان گفته بود که اونیا نیاز به تبدیل داره !
    زیاد بودن cpu, rom هم برای من چندان تفاوتی نمیکنه !

19. این کاربر از kiuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •