دوست من من هر شب قبل از خواب یک فیلم کامل با گوشیم می بینم... اشکالی داره ؟
تاحالا چند بار فیلمهای تایتانیک و دارک نایت و تیکن و ... رو با گوشیم کامل دیدم ، اتفاقاً حتی یک دونه فیلم کوتاهم روی گوشیم ندارم و به مرحمت مموری 16 گیگ همه فیلمام کاملن.
در مورد جزیات هم مطمئنن می دونید که رزولوشن روی هر چیزی موثر باشه ، تاثیر چندانی روی فیلم دیدن نداره.
من تعریف بی خودی از i900 نکردم و تاحالا هیچ دروغی راجع بهش نگفتم که بخواد حمل بر تعریف بی جا باشه ، دلایل خودمو برای انتخابش گفتم... هرگز هم نگفتم بهتر از اکسپریاست اما می گم بدتر هم نیست...
همه چیز گوشی هم رزولوشن نیست دوست من ، یعنی اکسپریا هیچ برتری بجز کیفیت صفحه نداره که اینقدر فوکوس کردین روی رزولوشن ؟ مثلاً من یک بار گفتم که امنیا شتابسنج داره و اکسپریا نداره و دیگه دلیلی برای تکرارش ندیدم (در حالی که این یک ضعف وحشتناک در اکسپریاست و به نظرم از رزولوشن بدتره)، اما شما ببین چند بار تکرار کردی که رزولوشن صفحه اکسریا بالاتره و به همین دلیل هم اون رو بهترین گوشی دنیا معرفی می کنی... حالا من دارم تعریف الکی می کنم ؟
درضمن دوست من به اسم تاپیک یه نگاهی بنداز... شما اگه نخوای راجع به این چیزا حرف بزنی پس چرا وارد این تاپیک شدی ؟ این تاپیک محل این بحثهاست و دلیلی هم برای اغتشاش وجود نداره و اومدیم توی این تاپیک که راجع به این مسائل بحث کنیم ، پس تاپیک هم منحرف نمی شه ، حالا منظور شما از اغتشاش چیه ؟ من که نفهمی دم...
درضمن اینجا فرومه ، هرکس آزادانه نظرشو می ده ، هر کسیم به هر کسی دوست داره جواب می ده و به هر کس دوست نداره جواب نمی ده ، هیچ کسی از کسی برای جوای دادن دعوت به عمل نمیاره ، پس شما جواب دادن و ندادنت برای من اهمیتی نداره به خودت مربوطه...