اينم يه عكس از آيدو البته هنوز به 12 مگاپيكسل نرسيده و الان 9ه. انشاالله تا چند ماه به 12 ميرسه
عجب كيفيتي داره
ويرايش: نه اينجوري كيفيتش معلوم نيست خودتون بريد gsmarena و از كيفيت دوربينidou لذت ببريد![]()
اينم يه عكس از آيدو البته هنوز به 12 مگاپيكسل نرسيده و الان 9ه. انشاالله تا چند ماه به 12 ميرسه
عجب كيفيتي داره
ويرايش: نه اينجوري كيفيتش معلوم نيست خودتون بريد gsmarena و از كيفيت دوربينidou لذت ببريد![]()
Last edited by hasanmotori; 24-03-2009 at 00:18.
اينم ببينيد. حالا به نظر شما اينترفيس idou و omnia hd مثل هم هست يا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از همه این که این 2 شرکت سامسونگ و ال جی در یک شهر هستند و با هم سر و سر دارند.
اگه تقلید کرده مدل گوشی هم بنویس LG اولین گوشی 5 مگا پیکسل سال 2006 تولید کرده بعد 2007 Nokia
از روی U900 چه مدلی زده؟
این مدل Samsung U900 Soul
اگه منظورت اینه که از روش LG KF510 pictures زده این 2 مدل همزمان با هم در 2008, February معرفی و در 2008, April تولید شدند
و اگه منظورت LG KF600 که این دو تا با هم زمین تا زیر زمین فرق میکنند
اینم مدل Samsung F480 تاریخ معرفی 2008, February
و این هم LG KE850 Prada تاریخ معرفی 2007, January
و همین مدل LG همزمان با Apple iPhone در تارخ 2007, January اولین گوشی خارنی معرفی کردند. و اول LG KE850 Prada در تاریخ 2007, 10 March تولید شد و بعد از 3 ماه Apple iPhone در تاریخ 2007, June تولید شد حالا بگو LG یکی از پیشرو ها در گوشی موبایله.
دوست من اولاً همه مدلهایی که معرفی کردی کپی از روس سامسونگ بود ، تازه حتی مانیتور معروف t1900 سامسونگ رو هم دقیقاً lg برداشته و کپی زده و با همون شکل داده بیرون تازه سامسونگ قبل از f480 هم آرمانی رو با ظاهری شبیه به این زده... من معتقدم با اینکه lg و سامسونگ هر دو در یک شهد هستند و حتی قبلاً هر دو یک شرکت بودن با نام گلداستار ، اما با این حال lg حتی نیمی از کیفیت و تکنولوژی ساسونگ رو هم نداره ، شرکت سامسونگ هم متعلق به پدر بنده نیست ، این رو از روی تولید محصولات و مقایسه کیفیتها فهمیدم ، اینجوریه که اگه lg بهترین گوشی دنیا رو هم بزنه ، مطمئنم که کپی از روی یک گوشی دیگست و دنبال اصلش می گردم و هرگز سمت هیچ محصولی از lg نمی رم ، چون هیچ نو آوری و ذوقی توی محصولاتش نمی بینم... تاحالا هم هیچ محصولی از lg نداشتم که کیفیتش راضیم کنه...![]()
همینطوری از خودت یه مدل میپرونی تا شاید یکیش بگیره
اگه منظورت از t1900 مدل i900 ـه اندازش 3.2 اینچه و و الجی تا حالا 3.2 تولید نکرده.
این مدل Samsung Armani هم در تاریخ 2007, September یعنی 8 ما بعد از معرفی پرادا معرفی شد و 6 ماه قبل از معرفی آرمانی، پرادا تولید شده بود و اولین تاچ خازنی گوشی ها بوده و هنوز گوشی های خازنی سامسونگ تولید نشده.
به نظره منم ال جی به دلیل نداشتن نواوری شرکت خوبی نیست..........
الجی نو آوری نداره برادر؟! الجی چندین بار جایزه نوآوری گرفته. اولین کسی بود که گوشی فول تاچ داد که حالا اگه دقت کنی هر 6 برند معروف بهترین گوشی ای که تا حالا معرفی کردن فول تاچ هست: آرینا، آمنیا اچ دی، ان 97، آیدو، آیفون، اچ تی سی تاچ اچ دی و... کسی بود که دنیای فیلمبرداری موبایل رو متحول کرد: ویوتی با کیفیت فوق العاده در فیلمبرداری و اولین گوشی دارای فیلمبرداری 120 فریم در ثانیه. پس حالا هر چی گوشی فول تاچ بیاد و یا فیلمبرداری 120 فریم داشته باشه تقلید از الجیه! این درسته؟؟!! تازه من دیدم که برند های مختلف از یکدیگر تقلید کنند ولی مثلا ممکنه بهترش کرده باشند. مثل i8510 که خیلی شبیه n96 یا n95 هست ولی از یه لحاظاتی سرتره. در ضمن حرف مقداد جان تایید میشه شرکت های الجی و سامسونگ یه جورایی با هم همکاری دارند. نمی خوام بگم الجی بهترین گوشی های جهانو میزنه! ولی هر کسی میدونه هر گوشی یه سری نقص داره و یه سری مزایا. خواهش میکنم یکم با انصاف باشید. من هیچ موقع نگفتم فقط گوشی الجی بخرید و گوشی های دیگه بدرد نمی خورند و حتی یه جاهایی هم بسته به نیاز طرف نوکیا، سامسونگ، سونی اریکسون و... پیشنهاد کردم.
پی نوشت: ببخشید نمی خواستم تاپیک منحرف بشه!![]()
Last edited by Michael Ropy; 24-03-2009 at 09:04.
منظور ايشون مانيتور بود نه گوشي
زياد بحث نكنيد
چه تقليد و چه غير تقليد هر چي كه باشه اصل كار كيفيت هست و كارايي
هر زمان براي خريد گوشي بايد كلي تحقيق كرد و گوشي با توانايي كاري بالا را در قيمت خودش خريد
حالا هر ماركي كه ميخواد باشه و يا تقليد
تقليد هم باشه به من و شما چه فرقي ميكنه ؟
فوقش خود شركت يه كمي ... اونم شايد
حق با شماست دقت نکرده بودم.......
بابا اينارو ول كنيد بريد gsmarena كيفيت دوربين idou رو ببينيد و بعدشم منوهاشو كه با omnia hd يكيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)