خب که چی بشه گرفتن که گرفتن
خب که چی بشه گرفتن که گرفتن
Last edited by rami_hemi; 22-03-2009 at 08:29. دليل: من بحث سیاسی خوشم نمیاد.
دوستان گرامی لطف کنند در صورتی که با سایت یا مورد مشکوکی برخورد کردند از طریق لینک زیر اطلاع رسانی کنند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر اقدامی که توی این کشور شد بدونید که برای مقاوم کردن ریشه خودشون انجام دادن
یا حداقل نفع این کارا در درجه اول به خودشون میرسه تابه مردم...
به اين خاطر نشونشون دادن که مخالفان اين عمليات(علي الخصوص اونور آبي ها) ميگفتند که دروغ هستش و همچي چيزي نبوده و دستگيري در کار نبوده
بعدشم دوستاني که ميگن به خاطر دوام و ريشه خودشون بوده (منظور نظام) يعني واقعا با مطالب اون سايت مشکل نداشتن ؟؟
يعني واقعا انتشار فيلمهاي خانوادگي
انتشار فيلم هاي خصوصي
عکس هاي خصوصي
و داستان هايي که در مورد چگونگي ارتباط با محارم (حالا غير محارم هم درک)
واقعا اينقدر براشون موضوع عادي هستش ؟؟؟
بابا جلل خالق
کسي اين فيلمهايي که پخش شد رو نداره براي دانلود بذاره ؟
من هم موافق دستگيريشون بودم . فقط برام جاي تعجب هستش كه چرا بعد از اين همه سال الان تونستند دستگيرشون كنند . به نظر من يه كاسه اي زير نمي كاسه هست . آخه مي دونيد به اين سختي هم كه ميگند نيست رديابي كردن اين برنامه ها و كنترل اينترنت . ولي خوب بايد پيدا كرد دليلشو . چرا تا حالا فقط ف.ي.ل.ت.ر ميكردند ؟ به هر حال دستشون درد نكنه
1_در گذشته اراده و شجاعت لازم برای انجام این کارها نبود ! که جوابش رو بعضی از اقایان باید بدهند که چرا گذاشتند کار بیخ پیدا کنه ...!؟من هم موافق دستگيريشون بودم . فقط برام جاي تعجب هستش كه چرا بعد از اين همه سال الان تونستند دستگيرشون كنند . به نظر من يه كاسه اي زير نمي كاسه هست . آخه مي دونيد به اين سختي هم كه ميگند نيست رديابي كردن اين برنامه ها و كنترل اينترنت . ولي خوب بايد پيدا كرد دليلشو . چرا تا حالا فقط ف.ي.ل.ت.ر ميكردند ؟ به هر حال دستشون درد نكنه
2_اگر قرار بود مجرمین در فواصل زمانی و به صورت تک به تک دستگیر میشدن اهداف پروژه با موفقیت به پایان نمی رسید چرا که با دستگیری اولین فرد تمامی مجرمین اگاه شده و شرایط برای دستگیری انها سخت و دشوار می شد پس اینطور وانمود میشد که فضای سایبر کاملآ امن و خالی از هر گونه کنترل و شنود است تا این که در یک عملیات پیچیده و در یک زمان مناسب و برنامه ریزی شده تعداد زیادی از مجرمین غافلگیر و دستگیر شدند که انشاالله موج شناسایی و دستگیری بقیه متهمین نیز با قدرت ادامه خواهد یافت.
شايدم برعكس . خيلي ها آلوده اين فضا شدند. به نظر من اگر مي تونستند بايد همون اول پيشگيري ميكردند . اصلا" معني نداره بچه هاي مردم بدبخت بشند كه چي ميخواستند يه عده مفت خور و اجنبي رو دستگير كنند . اينا ميرند يه سري ديگه دوباره مياند . مگه همه اين داستانها با پول حل نميشه؟؟؟ اگه از طرف آمريكا بوده دوباره پول ميده همون آش و همون كاسه و گرنه هيچ . من خودم امروز 2 تا سايت ديگه رو هم بهمون سايتي كه اين برنامه ها رو دنبال ميكنه گزارش دادم كه انتظار دارم كه دولت پيگيري كنه و اجازه فعاليت نده .
ممنون
آره، این هم از برکات دولت فخیمه و شجاع محمود اتمی هست لابد!
منظور از «بعضی آقایان» احیانا مسئولین دورهی خاتمی که نیست؟!
حتما دولت واست پیگیری میکنی. باور کن! به جون رئیس دولت!
◙
فقط میخواستم بگم که خبر کاملا راسته تو tv هم اورده بودنشون . انقدرا هم اسکل نبودن 5 سال دنبالشون بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)