تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 56

نام تاپيک: گزارشي از انهدام بزرگترين شبكه فساد اينترنتي كشور توسط اطلاعات سپاه پاسداران

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب که چی بشه گرفتن که گرفتن
    Last edited by rami_hemi; 22-03-2009 at 08:29. دليل: من بحث سیاسی خوشم نمیاد.

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان گرامی لطف کنند در صورتی که با سایت یا مورد مشکوکی برخورد کردند از طریق لینک زیر اطلاع رسانی کنند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال taraneh_2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    یه حا میشینیم دیگه

پيش فرض

هر اقدامی که توی این کشور شد بدونید که برای مقاوم کردن ریشه خودشون انجام دادن
    یا حداقل نفع این کارا در درجه اول به خودشون میرسه تابه مردم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدزاده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

همين كه تلويزيون داره نشونشون ميده يعني نصف اعترافاتشون دروغه

به اين خاطر نشونشون دادن که مخالفان اين عمليات(علي الخصوص اونور آبي ها) ميگفتند که دروغ هستش و همچي چيزي نبوده و دستگيري در کار نبوده

بعدشم دوستاني که ميگن به خاطر دوام و ريشه خودشون بوده (منظور نظام) يعني واقعا با مطالب اون سايت مشکل نداشتن ؟؟
    يعني واقعا انتشار فيلمهاي خانوادگي
    انتشار فيلم هاي خصوصي
    عکس هاي خصوصي
    و داستان هايي که در مورد چگونگي ارتباط با محارم (حالا غير محارم هم درک)
    واقعا اينقدر براشون موضوع عادي هستش ؟؟؟

بابا جلل خالق

کسي اين فيلمهايي که پخش شد رو نداره براي دانلود بذاره ؟

5. 3 کاربر از احمدزاده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

من هم موافق دستگيريشون بودم . فقط برام جاي تعجب هستش كه چرا بعد از اين همه سال الان تونستند دستگيرشون كنند . به نظر من يه كاسه اي زير نمي كاسه هست . آخه مي دونيد به اين سختي هم كه ميگند نيست رديابي كردن اين برنامه ها و كنترل اينترنت . ولي خوب بايد پيدا كرد دليلشو . چرا تا حالا فقط ف.ي.ل.ت.ر ميكردند ؟ به هر حال دستشون درد نكنه

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من هم موافق دستگيريشون بودم . فقط برام جاي تعجب هستش كه چرا بعد از اين همه سال الان تونستند دستگيرشون كنند . به نظر من يه كاسه اي زير نمي كاسه هست . آخه مي دونيد به اين سختي هم كه ميگند نيست رديابي كردن اين برنامه ها و كنترل اينترنت . ولي خوب بايد پيدا كرد دليلشو . چرا تا حالا فقط ف.ي.ل.ت.ر ميكردند ؟ به هر حال دستشون درد نكنه
    1_در گذشته اراده و شجاعت لازم برای انجام این کارها نبود ! که جوابش رو بعضی از اقایان باید بدهند که چرا گذاشتند کار بیخ پیدا کنه ...!؟

2_اگر قرار بود مجرمین در فواصل زمانی و به صورت تک به تک دستگیر میشدن اهداف پروژه با موفقیت به پایان نمی رسید چرا که با دستگیری اولین فرد تمامی مجرمین اگاه شده و شرایط برای دستگیری انها سخت و دشوار می شد پس اینطور وانمود میشد که فضای سایبر کاملآ امن و خالی از هر گونه کنترل و شنود است تا این که در یک عملیات پیچیده و در یک زمان مناسب و برنامه ریزی شده تعداد زیادی از مجرمین غافلگیر و دستگیر شدند که انشاالله موج شناسایی و دستگیری بقیه متهمین نیز با قدرت ادامه خواهد یافت.

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

شايدم برعكس . خيلي ها آلوده اين فضا شدند. به نظر من اگر مي تونستند بايد همون اول پيشگيري ميكردند . اصلا" معني نداره بچه هاي مردم بدبخت بشند كه چي ميخواستند يه عده مفت خور و اجنبي رو دستگير كنند . اينا ميرند يه سري ديگه دوباره مياند . مگه همه اين داستانها با پول حل نميشه؟؟؟ اگه از طرف آمريكا بوده دوباره پول ميده همون آش و همون كاسه و گرنه هيچ . من خودم امروز 2 تا سايت ديگه رو هم بهمون سايتي كه اين برنامه ها رو دنبال ميكنه گزارش دادم كه انتظار دارم كه دولت پيگيري كنه و اجازه فعاليت نده .
    ممنون

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كسي نميدونه چند تا سايت رو منهدم كردن؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

1_در گذشته اراده و شجاعت لازم برای انجام این کارها نبود ! که جوابش رو بعضی از اقایان باید بدهند که چرا گذاشتند کار بیخ پیدا کنه ...!؟
    آره، این هم از برکات دولت فخیمه و شجاع محمود اتمی هست لابد!
    منظور از «بعضی آقایان» احیانا مسئولین دوره‌ی خاتمی که نیست؟!

من خودم امروز 2 تا سايت ديگه رو هم بهمون سايتي كه اين برنامه ها رو دنبال ميكنه گزارش دادم كه انتظار دارم كه دولت پيگيري كنه و اجازه فعاليت نده .
    حتما دولت واست پیگیری می‌کنی. باور کن! به جون رئیس دولت!

11. 2 کاربر از Balrog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط میخواستم بگم که خبر کاملا راسته تو tv هم اورده بودنشون . انقدرا هم اسکل نبودن 5 سال دنبالشون بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •