تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: apple iphone 3g یا htc touch hd

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اینتر نت ایفون خیلی قوی تره
    حالا اینا از کجا میارن میگن نمیدونم گوشی جدید مبارک
    سال نو همگی مبارک

سلام.

اینکه اینترنت آیفون قوی تره رو من متوجه نشدم میتونید یک توضیح بدبد؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

اینکه میفرمایید صفحه آیفون خیلی خوبه میدونید یک ایراد بزرگ هم داره که زمستونها یقه تونو میگیره؟
    سلام
    میشه بگید منظورتون چیه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من تو یه team work خفن تجارت اینترنتی کار می کنم.
    حدوود 1 ماه پیش 1 نفر از این تیم hd خرید و به دنبال اون 8 نفر هموون گوشی رو خریدن.(مغازه داره کفش بریده بود:18:.)
    واسه همین من خیلی با این گوشی ور رفتم اما چند وقت بعد یه نفر آیفون گرفت.
    اون وقت بود که تازه فخمیدم گوشی موبایل یعنی چی:8:.بلافاصله htc قخ بی خیال شدم و iphone عزیزم رو خریدم.
    ار لحاظ کارایی اصلا با هم قابل مقایسه نیستن. از ویژگی های خفنش می تونم به نرم افزار های فوق ال آده باحالش اشاره کنم که دهن همه رو باز میزاره، تاچش، شتاب سنج و نرم افزار gps تو iphone خیلی بهتر ازhtc هست.
    دیگه زد خش بودن ، صفحه شفاف زیر نور مستقیم آفتاب و ... هم بمونه. اگه یه سرچ تو you tube بکنید میتمنید تفاوت این گوشی ها رو بهتر احساس کنید.
    گوشی فقط iphone دنیا mac:11:

سلام.

شما خودتون میفرمایید کل این پروسه از خرید اچ دی توسط یکنفر بعد 8 نفر بعد یک آیفون توسط یکنفر دیگه بعد خودتون کلا" یک ما طول کشیده فکر نمیکنید این زمان برای اینکه شما بتونید یک همچین مقایسه ای بکنید یک کم زمانه کوتاهیه؟!!!!
    اما در مورد تاچ و شتاب سنجشون هر دو تقریبا" در یک سطح هستن اما در مورد جی پی اس که اصلا" نیازی نیست کسی چیزی بگه خود مک هم اعتراف به این موضوع داره که ضعیفتر از وین مو هست. اما در مورد نرم افزار های فوق العاده که فرمودید میتونید برای روشن شدن مسئله یک توضیح بفرمایید؟

شاد و پیروز باشید.:11:

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام

سلام
    میشه بگید منظورتون چیه

سلام.

اگر اجازه بدید اول ببینیم دوستان آیفون دار میدونن یا نه اگر نمیدونستن فردا همین جا توضیح میدم خدمتتون.

5. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

ما در مورد جی پی اس که اصلا" نیازی نیست کسی چیزی بگه خود مک هم اعتراف به این موضوع داره که ضعیفتر از وین مو هست.
    من اگه بدترین جنس دنیا رو هم بزنم نمیام بگم از مال رقیبم بدتره ، نمیدونم شما این اعتراف رو چطوری از مک!!! گرفتی!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام

سلام
    میشه بگید منظورتون چیه
    چون صفحه آيفون خازنيه و با چيزي جز دست غير مسلح كار نميكنه توي زمستون اگه دستكش داشته باشيد ديگه نميتونيد با آيفون كار كنيد

8. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.

اگر اجازه بدید اول ببینیم دوستان آیفون دار میدونن یا نه اگر نمیدونستن فردا همین جا توضیح میدم خدمتتون.
    چون صفحه آيفون خازنيه و با چيزي جز دست غير مسلح كار نميكنه توي زمستون اگه دستكش داشته باشيد ديگه نميتونيد با آيفون كار كنيد
    سلام
    ممنون میدونستم عزیز(بعد 2 سال از رلیز شدنش هر کسی میدونه )
    میخاستم این دوستمون جواب بده و در جواب بگم که توی قطب جنوب که زندگی نمیکنیم کسی دستکش دستش نمی کنه
    که بخاد مشکل پیش بیاد
    والا من که تا حالا خودم نپوشیدم به اون صورتم ندیدم کسی دستش کنه
    به هر حال این ضعف نیست دستکشهای مخصوص آیفون هم هست
    در کل به نظر من آیفون خیلی سرتره همه چی دوربین نمیشه که توی ایران شاید نشه از امکانات آیفون استفاده کرد اما همون مقدار هم که میشه استفاده کرد ارزش داره

10. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من اگه بدترین جنس دنیا رو هم بزنم نمیام بگم از مال رقیبم بدتره ، نمیدونم شما این اعتراف رو چطوری از مک!!! گرفتی!
    سلام.

شما کافیه یک گشتی تو ی نت بزنی خودت متوجه میشی من اعتراف نگرفتم خودشون اعتراف کردن ضمنا" ما اگر بدترین جنسمون رو میگیم طلاست واسه اینه که اینجوری یادمون دادن ولی به اونا یاد دادن که مشتری مدار باشن نه سود مدار.

شاد و پیروز باشید.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    ممنون میدونستم عزیز(بعد 2 سال از رلیز شدنش هر کسی میدونه )
    میخاستم این دوستمون جواب بده و در جواب بگم که توی قطب جنوب که زندگی نمیکنیم کسی دستکش دستش نمی کنه
    که بخاد مشکل پیش بیاد
    والا من که تا حالا خودم نپوشیدم به اون صورتم ندیدم کسی دستش کنه
    به هر حال این ضعف نیست دستکشهای مخصوص آیفون هم هست
    در کل به نظر من آیفون خیلی سرتره همه چی دوربین نمیشه که توی ایران شاید نشه از امکانات آیفون استفاده کرد اما همون مقدار هم که میشه استفاده کرد ارزش داره
    سلام. البته از نوک دماغتون هم میتونید استفاده کنید همون کار دست رو انجام میده ضمن اینکه شما اگر تو قطب باشید فقط از دستکش استفاده میکنید؟ ضمنا" دوست من اگر همه بعد از دو سال از ریلیز شدنش میدونستن خیلی چیزارو قطعا" اینجا از دیگران راهنمایی برای انتخاب نمیخواستن البته منم اگر تو امریکا بودم ار ایفون استفاده میکردم. ضمن اینکه من ارزش گذاری نکردم من نظرم رو گفتم که با شرایط ما اچ دی خیلی بهتر از آیفونه (البته باز هم میگم نظر شخصی بنده هست درست یا اشتباهش رو میزاریم به عهده قضاوت دوستان ) من نظرم رو با دلیل عرض کردم شما هم بفرمایید که با توجه به امکاناتی که نمیتونید استفاده کنید به چه دلیل آیفون سر تره؟

شاد و پیروز باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه آیفون هم شد گوشیییییییییییییییی
    مطمئنم که اونایی که آیفون رو پیشنهاد میکنن خودشون آیفون دارن و گوشی خودشونو بهترین گوشی دنیا میدونن!!
    اوناییم که ندارن پیشنهاد میدن نمیدونن دارن چی میگن!
    من خودم تغریبا اون اوایل که 3g اومده بود بزرگ ترین اشتباه دنیا رو کردم رفتم خریدمش. اون اولا که گرفتمش خیلی باهاش حال میکردم از اینترفیسش و از زیباییش ولی یه 2 ماه که گذشت دیگه برام تکراری شده بود . وقتیم که دوستام میگفتن فلان چیزو بلوتوث کن یه جوری میپیچوندمشون میدونستم اگه بفهمن نمیشه چرت و پرت زیاد میگفتن! ibluetooth هم که نصب میکردیم واسه بلوتوث هر دفعه یه اروری میداد!! هیچ جام نمیتونستم عکس بگیرم نمیخواستم کیفیت بد دوربینم لو بره خودتون که میدونین چی میگم خلاصه آیفون یک سری امکانات اینترنتی داره که خیلی خوبه ولی تو ایران اصلا به کار نمیاد تو بقیه کشورام واسه همین امکانات اینترنتیشه که طرفدار داره! خلاصه رفتم فروختمش از شرش راحت شدم. الان چند ماهیه که ویندوز موبایل گرفتم تازه فهمیدم گستردگی سیستم عامل چیه
    Last edited by danial_crazy; 19-03-2009 at 03:01.

15. 2 کاربر از danial_crazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •